
İlk günden beri kurtarma ekibi ve sahra hastanelerine yardımları oldu gölcük depreminde de çok yardımcı olmuşlardı ne düşünüyorsunuz?
İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk günden beri kurtarma ekibi ve sahra hastanelerine yardımları oldu gölcük depreminde de çok yardımcı olmuşlardı ne düşünüyorsunuz?
Valla nedense Filistin'e karşı nedensizce İsrail'i destekledim. Filistinlileri yağmacı anlaşılmaz insanlar olarak gördüm. Askere taş atıyorlar nedensizce. Zaten Pkk'lı teröristlerin bulunmasında MOSSAD yardım etmiyor mu bize?
Yani bakış açım olumlu.
Genel olarak o bölge sevmiyor zaten Ürdünlüler, Filistinliler. Nedenmiş biz onları sömürmüşüz onlarda özgür olmuş. Nasıl bir şey aşıladılarsa artık. O bölgede tek seven Lübnanlılar sanırsam.
Cevap
2Cevap
İsrail iyi ki var bu zor günde yanımızda oldular. bu yüzden israili destekledim her zaman önceden de destekliyordum.
Buna ‘kötü’ diyebilmek için gerçekten beyinlerin yıkanması gerekiyor. Yardım yardımdır, iyidir.
Ebedi dost ezeli düşman yoktur milli çıkarlar vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?