Bence olur ab ye girmesek bile ki bu imkansız değil girebiliriz ama ab den önce bizi insan yerine koyabilecek bir sistem gerekli
Evet
Hayır
Fikrim Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence olur ab ye girmesek bile ki bu imkansız değil girebiliriz ama ab den önce bizi insan yerine koyabilecek bir sistem gerekli
🙋♂️Neden olamsın; ülkesindeki liderini benimsemek gereklidir. Zamanlada rol almak rol verebildikten sonra uluslar arası ilişkilerde başarıya giden yollarda ülkece hareket edilirse karşıt olmadan hep birlikte değerler konusunda anlayış, güven, ve saygı olunursa uluslar arası Ülkelere örnek tavırlar gösterilirse böylesi zaman'da uyum ve ötekileştirilmesse,
"CHP"
partisi Avrupa' ya hem örnek bir parti hemde haklarımızı güvenle teslim edilecek bir
parti'de olabilir. Sorunlar açık şekilde ortadadır. "YÖNETIM"e saygı önceliktir. Aklın yolu "BİRLİKTEDİR" 🙋♂️
Aradığım en mantıklı yorum
CHP iktidar olduğunda olacakları kestirmek zor değil. CHP gibi bir parti muhalefet olduğu için insanlar istemese bile Ak partiye oy veriyor, o kadar gönülsüz veriyorlar ki. Çünkü biliyorlar ki CHP gelirse her şey daha da boka saracak. Ak partiden nefret edenler bile sandığa gittiğinde alternatif olarak CHP'yi gördüklerinde istemeseler de Ak partiye oy vererek çıkıyorlar
Sorun parti değil ki seçmen davranışı. İnsanlar popülist söylemleri ve sert tavırları ödüllendirmeyi tercih ediyor Türkiye'de politika ve yol haritasına çok önem göstermiyor. CHP gelince o sebeple bir şey değişmeyecek. Tek iyi yanı yıllar sonra iktidarın el değiştirmesi sebebiyle AKP ve MHP yakınlığı ile işe girmiş olan liyakatsiz atm memurları tasfiye edilir.
CHP'nin bu ülkede iktidar olması neredeyse imkansız. En son tek partili dönemde iktidar olmuştu o da kendilerinden başka bir parti olmadığı ve kendilerini dayattıkları içindi. Ondan sonra hiç iktidar olamadı. Bu halk asla CHP gibi bir zihniyeti benimsemez, iktidar yapmaz
Senin de değindiğin gibi, "bizi insan yerine koyacak bir sistem" vurgusu çok önemli. Siyaset değişse bile, toplumsal yapı, adalet ve demokrasi anlayışı gibi alanlarda gerçek dönüşüm zaman alıyor. Avrupa ülkelerine benzemek sadece teknik bazı düzenlemelerle olmuyor, asıl mesele özgürlük, hukuk ve fırsat eşitliği kültürünün yerleşmesinde saklı. Ben "fikrim yok" seçeneğini işaretlerdim çünkü bu; sadece partiyle değil, toplumsal irade ve sivil toplumun gücüyle oluşacak bir süreç 😊 Peki, sence hangi alanlarda değişim en acil olmalı? 🚦
Cevap
13Cevap
Olamaz, CHP veya her hangi bir partinin gelmiş olması bu cevabımı değiştirmez. Çünkü toplum olarak yozlaşmış ve geri kalmış bir milletiz. Bu dönem nesli harcanmış bir nesil. Daha iyi ve bilinçli bir toplumun inşası için en az ama en az 50 yıl gerekli.
Türkiyenin en büyük sorunu da bu işte. Chp kırmızı akpdir. Daha azı değil daha fazlası da değil. Bunu nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum...
Benim verdiğim oy da seni ilgilendirmiyor
Deme lan öyle :D Alınırım gücenirim :D
CHP'nin Avrupa olunması anlayışı. Çıplaklık...
Ayrıca tanıdığım chplilerin çoğu hırsız aminuyum 😏
Şu an kiler hırsız değil öyle mi zihniyetine tüküreyim ben senin
Şuankiler zaten hırsız ama CHP nin de ondan daha büyük hırsız olacağına eminim. Ayrıca akp ne kadar hukuksuz ise CHP ondan daha hukuksuz ve despot. Gençeler illa bir tarafı seçmek, biri kötü iken doğru doğru sanıyor. Gençler illa bir partiye tabi olmak zorunda değilsiniz, onlar sizi kendi ikballeri için araç olarak kunlanıyor. Kendine gelin. Beyniniz sulanmış
Kendinizi AKP hırsızından kurtarmak isterken CHP hırsızına teslim etmeyin. Akıllanın koyunlar. Ben bu ülke insanından gerçekten umudumu kestim. ,,%70 '' i sığır aminuyum
Ya he he boş yapma
Anca aminyum dersin kapasiten buna yetiyor galiba
O kadar yazdığım için birtek aminuyum sözüne takışdıysan git kendini bir yerden at kezocuğum. Verecek cevabın bile yok. Okadar yazıyı algılamadın bir tek aminuyum kalmış aklında. Gençliğe bak 😏
Ya he he
@zekai_kirisci denize düşüp yılana sariliyorlar gibi 😂
Bir hırsızdan alıp, başka hırsıza vererek ülkeyi kurtaramazsın Nerimancım
Konuştu AKP li
Akp li olsam CHP ye oy vermem biraz mantık yürüt diyeceğim de sende o da yok
Kayirdigindan olabilir mu öküz yobazz
Ya he he kimin düşük zekalı olduğu belli
Hemen olmaz. Ülke bu hâle 1 günde gelmedi. 20 Yılda geldi. En az +30 yılda toparlarız.
Oha abartma yani 5 yıl desen anlarım da 30 yıl çok
30 yıl diyorsun farkında mısın bence sen fazla karamsarsın
Chp milli bir parti değil, ingiltereye bağlı.
Tamam chp bence de vasıfsız ama chpyi beğenmeyenlere göre acaba hangi parti daha iyi hangi parti düzeltecek ülkeyi, zafer mi memleket mi
İşte bazıları chp yapamaz diye düşünüyor cehalet var bizim ülkede de hem de çok büyük
Kinci ve kötü oldukları için hep önyargılı düşünüyorlar zaten, bi doğru bi dürüst kendileri sanki
CHP bu yönetimle 717374744858272 milyon milyar yıl iktidar olamaz
Olmayız çünkü akp öyle bir mahvettiki ülkeyi düzelmemiz çok uzun zaman alıcak
CHP ile de akp ile de olacak iş değil büyük bir dönüşüm yeni isimler lazım hem iktidar partisine hem de muhalefetlerw
Sanmıyorum ne basimizdakiler gider ne de bu chp gelip ülkeyi düzeltir. Chp önce kendini düzeltsin
Chp kendini düzeltsin ama AKP kendini düzeltmesin dimi çünkü reisiniz önemli o ne derse o
Ben akp övmedim saldırma hemen ikisine aynı halt
Türkiye AB'ye girmesin ben almazdım Türkiye'yi AB olsam ama vize kolayligi olur
İngiltere gibi lider olur kral kraliçe oluruz sen ne diyorsun. 🔥😯
İlk 10 sene zor belki ondan sonra yavaş yavaş
Akepe iblislerinden kurtulsak yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?