Açık bir kadın rahat bir şekilde arabistanda dolaşamıyorsa, Fransa da peçeli bir kadının dolaşamaması normaldir. Ne düşünüyorsunuz?

!!! BU BENİM GÖRÜŞÜM DEĞİL!!!
Xte böyle bir muhabbet gördüm ve konuyu buraya taşımak istedim.
Bir kişi Müslümanlar özgürlüğü sadece kendileri için istiyor konu başka bir düşüncenin özgürlüğü olunca kesinlikle karşı çıkıyorlar. Fransa kapalı insanlara iş sahasında çalışma imkanı vermiyor diye eleştiriyorlar ama Müslüman ve şeriatla yönetilen ülkelerde açık kadınların rahatça dolaşamamasını destekliyorlar. Şeriatın zulmünden kaçıp laik devlete sığınıyorlar sonra o zulmü unutup yaşadıkları yerde şeriat istiyorlar. Fransanın ve avrupanın bu durumundan rahatsız olan Müslümanlar neden şeriatla yönetilen ülkelere gitmek istemiyor? Diyordu
Sizce haklı mı yoksa farklı görüşleriniz var mı?
Güncellemeler
1 yıl
Benim görüşüm şu şekilde; her iki kesim de özgür olmalı. Zaten bu muhabbetler hep kadınların özgürlüğünü engelliyor. Sırf kapalı diye bir kadının elinden çalışma özgürlüğü alınmamalı ya da açık diye sokağa çıkması yasak olmamalı.
Açık bir kadın rahat bir şekilde arabistanda dolaşamıyorsa, Fransa da peçeli bir kadının dolaşamaması normaldir. Ne düşünüyorsunuz?