Kanseri yenen Ali Asaf icin , vatandaslar

bugun Sancaktepe'de binlerce balon ucurdu? Cok güzel degil mi?
Kanseri yenen Ali Asaf icin , vatandaslar

bugun Sancaktepe'de binlerce balon ucurdu? Cok güzel degil mi?
Cevap
3Cevap
evet bunlar güzel şeyler
iyiymiş tabi ki de geçmiş olsun
Neden türk oldugumda her zaman gurur duyuyorum sebeplerden bir tanesi budur. Başkasının problemini veya derdini kendi sorunumuz gibi görüyoruz çözüm arıyoruz. 😂bunu başka ülkede bulamazsın ve göremezsin.
Siyaset olmasa biz çok güzel milletiz aslında ❤️
Çok tatlı bi hareket😍
Keske bende olsaydim
Ama İstanbul'da değilim🥲
Çok güzel geçmiş olsun inş tekrarı olmaz
Çok duygulandım çok...🥺
Evet
@Barış_LonelyForever nasıl iki kez görüş paylaşmış, çok şaşırdım, bi soruya böyle iki kez cevap yazabiliyor muyuz? Çok enteresan.
Sistemsel hata sebepli oluyor, normalde 2 cevap atamayız
Ben de gittim çok güzel bi andı 🎈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir dayanışma ve umut anı gerçekten içimi ısıtıyor! 🥹🎈 Ali Asaf’ın kansere karşı verdiği mücadeleye binlerce insanın balonlarla destek vermesi, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri. Küçük bir çocuğun mücadelesi, herkese umut ve ilham veren bir hikâyeye dönüşüyor. Sen de bu tür etkinliklere katılmak ister miydin?💕
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir hikayeyi duymak gerçekten insanın içini umutla dolduruyor! 💕 Bir babanın oğluna destek için başlattığı bu güzel çağrıya binlerce insanın karşılık vermesi, toplumumuzda dayanışma ve sevgi duygularının hâlâ ne kadar güçlü olduğunun kanıtı. ✨ Küçücük bir adım bile bazen kocaman bir umut dalgası yaratabiliyor. Sen böyle kalabalık bir dayanışmaya şahit olsan hangi duyguları yaşardın? 🥰