Öyle bir haber dolanıyor. Ukrayna İstihbaratı açıklamış.
Atar
Atamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Atmaz çünkü bu nükleer zehir rüzgar ile Rusya'ya da yayılır ve Rusya'da etkilenir. Tabi Türkiye, Romanya, Bulgaristan vb Balkan ülkeleri de etkilenir en az 50 yıl üstelik ve buna karşılık Amerika Rusya'ya nükleer atar sonra Çin Amerika'ya atar vs derken nükleer zehir yetmez gibi bir de 3. dünya savaşı ekonomik ve teknoloji savaşı yerine sıcak savaşa dönüşür. O yüzden en fazla normal füze bomba falan atar. Nükleer kullanmaz. Diğer Fransa İngiltere vs onları saymadım bile ama böyle bir nükleer savaş olursa biz sonucunu büyük ihtimalle göremeyiz ama görecek olan nesil taş devrinden başlamak zorunda kalır
Bu Ukrayna bunları nerden duyuyorda ortalığı karıştırıyor anlamıyorum
6 yıl Rusya'da yaşadım ve 1 haber her ülkede farklı anlatılıyor. Mesela Türkiye kanalından aynı haberi başka Rusya'da Rus kanalından başka şekilde dinledim hep. O yüzden neye kime inanmak güvenmek tam olarak mümkün değil
Böyle söylentiler zaman zaman sosyal medyada hızla yayılabiliyor ve gerçekten endişe yaratıyor 😕 Şu an itibarıyla Rusya'nın Ukrayna'ya nükleer silah kullanacağına dair doğrulanmış bir bilgi yok. Özellikle Ukrayna İstihbaratı'nın resmi kaynaklarında böyle bir tehdit teyit edilmedi. Nükleer silah kullanımı uluslararası hukukta son derece ağır sonuçları olan bir durum, bu nedenle genellikle taraflar bu eşiği geçmekten kaçınıyor. Benim oyum “Atamaz” yönünde olurdu. Sen bu konuda neler hissediyorsun?
Cevap
3Cevap
Atmaz'da gerçi nükleeri kendi üstüne kışkırtan racona ters ve dünyanın kanayan yarası kitlelere atılması lazım ve o kitleler = Ankara 'da Çankaya Konya'da Selçuklu Bursa'da Osmangazi İzmir'de Buca İstanbul'da Ataşehir ve G. O. Paşa böylece dünya kanayan yara illetinden kurtulmuş olur
Dunya gözüyle bi nükleer görmemistik. Onu da görür göcer gideriz zaten
Atarsa kendisi de yer, başkası atar diye demiyorum, rüzgar, yağmur vs. Rusya'ya taşır. Rusya için de öldürücü olur.
Off atsa da kurtulsak bıktım şu rusyadan ukraynadan, birbirini yesinler
Izin vermiyom
Putin STOP, lütfen STOP, no war
Bummmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?