Arkasına bir siyasi çevre alan herkes egoist mi oluyor?

Bugün ilaç yazıyorum. Saat 12 gibi olacak, herkes evragini bana versin, sonradan sıraya girene ilaç yazmayacağım dedim. Elimdeki işi bitirmem de 12:15 gibi oldu ki ben öğleden sonra izinliyim. Adamın biri tutturdu bana da ilaç yazacaksınız diye, ben de yazmıyorum dedim. Bir dakika sürer ne olur dedi, beyefendi lütfen dışarı dedim. Normalde işim bitse ve kibar bir dille söylese yazardım ama hangi hasta içeri girse o da zıpladı, bana da yazacak misiniz diye. Yazmıyorum çıkın dışarı dedim. Neyse hastalarım bitti saat 12:15 falan oldu. Bu içeri girdi bana ilaç yazacaksın dedi yazmıyorum güvenliği mi çağırayım çık dışarı dedim. Bana adını ver dedi benim şartel attı defol git şikayet edeceksen nereye ediyorsan et, sana işim. Falan vermiyorum dedim. Gitti mal gibi şikayet etti hiç bir şey olmadi beni aramadılar bile. Çünkü mesai dışında ilaç yazmak zorunda değilim. Bu tipler tam olarak kendilerini ne sanıyorlar ve biz bunlara. neden maruz kalıyoruz. Olması gereken bence bu hastayı tüm devlet hastahanelerinden mahrum etmek. Böylesine sağlık hizmeti falan vermeyeceksin kardesim, konuşmasıni bilmeyen adam ölse ne olur
Arkasına bir siyasi çevre alan herkes egoist mi oluyor?