Farkındalık olsun diye yazdım ben hep hayatlarını izlemeye çalışırım hep aklımda olurlar elimden geldiğince yaymaya çalışırım
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılOnların en değerli ve şerefli olduklarını düşünüyorum
11 Yorumla
Soran1 yılTabi ki
1 yılGünümüzde teşvik amaçlı sembolik sadece. Bütün ülkeler, örgütler çıkar meselesi için kullanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖlümü güzelleştirmenin doğru olduğunu sanmıyorum ama din açısından ne uygunsa o doğrudur tabii
03 Yorumla
Soran1 yılGüzelleştirmiyorum, onlar bizim için kendi hayatlarından vazgeçti
Cevap sahibi1 yılSana güzelleştiriyorsun demedim, sıradan vatandaşlar bile ben şehit olmak istiyorum deyip ölmeyi güzelliyor onu kastediyorum, yaşamak varken niye ölmeyi istiyor insanlar
Soran1 yılÇünkü şehit olmak ölmek değil ve yaşamak dediğin onlar vatanları için yaşayıp vatanları için bu hayattan vazgeçen kişiler Allah onlardan razı olsun
1 yılSüpersin (2)
12 Yorumla
Soran1 yılNe yapalım kimsenin umrunda değiliz 🫤
- 1 yıl
Jzsjdjsksjd
1 yılKemikleri sızlıyordur malum kişi yüzünden..
10 Yorumla
1 yılPelerinsiz kahramanlar.
01 Yorumla
Soran1 yılHer zaman öyle kalacaklardır
1 yılEnayilik, üniformalı kurbanlık olmak.
063 Yorumla- 1 yıl
Gece yatağında rahat uyuyorsan şehit düşen askerlerimiz sayesinde k*vaşe
Soran1 yılPardon da siz sizin için canlarını vermiş sizin çocuklarınız için kendi çocuklarından vazgeçmis önce vatan diyen kişiler olarak senin benim için vatan için kendilerinden vazgeçmiş kişiler hakkında nasıl böyle konuşuyorsunuz
Soran1 yılSize milyonlar versek yapmayacağınız işi onlar seve seve yaptı
- 1 yıl
İyi konuştun balım
Soran1 yılAynı zamanda sanırım hiç şehit cenazesi görmediniz o annenin çığlıklarına o çocuğun bakışlarına katlanabilir misiniz ben katlanamam hele ki vatanı ve milleti için şehit olmuş kişiler biz 1 dk sonra unutcaz peki ailesi onlar için orada zaman durdu bidaha devam etmeyecek hep bir burukluk olacak içlerinde
- 1 yıl
@sayisalislam geri... zekalılar ölen terörist sırrı süreyya itinin leşini Türk bayrağına sardılar apoyu salmaya çalışıyorlar. Bunları gören çok milliyetçi halk, ülkücüler öküz gibi susuyor. Bugün şehitlerin hepsi niyazidir hepsi enayidir. Hepsi üniformalı kurbalıl koyundur.
- 1 yıl
Kıl kurdu halk susuyorsa şehitin ne suçu var popiş kılı seni
- 1 yıl
Şehidin*
- 1 yıl
@sayisalislam şehitler bu sktimin halkı için şehit oluyor onlar da hala apoya gt boş ver için sıraya girenlere oy veriyor. Destek veriyor. Bu halkın asker sevdiği mevdiği yok. Şehitler kimsenin umrunda değil.
Soran1 yılSiz bu soruda kimseye bı şekilde hakaret edemezsiniz bu 1 , şu an konumuz şehitlerimiz ve farkındalık yaratmak bu 2, 3. De siz hiç bir şehidimize enayi diyemezsiniz buyrun siz gidin hanımefendi siz çocuğunuzdan ailenizden ayrılın yapabilir misiniz yapamazsınız sizin enayi dediğiniz kişiler sizin için hayatlarından vazgeçtiyse onlara saygı duymak zorundasınız
- 1 yıl
@sayisalislam yoksul işsiz ailelerin çocuklarını alıp parayla canlarını satın alıp kurban ediyorlar. Sonra da şehitler ölmez vatan bölünmez hasssiktirsinler oradan.
- 1 yıl
Git halka söyle bunları a* bi daha benim ülkemin şehidine askerine laf etme cezasını çekersin
Soran1 yılHayır polislik askeri personellik kimse zorla göndermiyor kendi isteğiyle vatanlarını ve sizin gibileri korumak için gidiyorlar şehitliği bile bile sen burada yok şöyle kurban edildiler böyle enayiler diyemezsinn. Eğer yoksul aileler işsiz aileler diyorsan daha çok saygı duycaksın çünkü onlar seni senden daha çok düşünen vatanlarını en çok düşünenler
Soran1 yılVe sevenler
Soran1 yılBu halk dediğin toplulukta sanırım sende varsın
Soran1 yıl@sayisalislam helal
- 1 yıl
Asla hiçkimse için hele ki bu s2k halk için asla şehit olmam. Kendi çocuğum olursa gelecekte 25-30 sene sonra askerlik çağına geldiğinde asla askere falan yollamayacağım. Bu ülkedeki hiçbir it için kendimi sevdiğim hiçkimseyi zerre telef edemem harcayamam. Bu halk şehidine bu kadar değer veriyorsa o sırrı itinin leşi Türk bayrağına sarıldığında ortalığın... Koymaları lazımdı. Ama bak herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Dahası ülkücü mhpye oy verenler devlet bahçelinin pkknın kurucu önderi demesine gık demiyor destekliyor. Apoya teşekkür bile ettiler. Şehitlere dikkat çekecekmiş PUHAHAHAJA 🤣🤣🤣🤣 bok çekersin sen dikkat. Kimsenin umrunda değil.
- 1 yıl
Sondaki cümleyi bana mı söyledin
- 1 yıl
Bu şahıs hükümet ve devlet arasındaki farkı da bilmiyodur la
Soran1 yılbana bak şehitlik öyle bir mertebeki senin gibilerin olacağına zaten inanmam gönderme çocuğunu askere sehitde olma o zaman bu ülke bizim , dedelerimiz savaştı falan da diyemezsinn , vatanımızdan gidebilirsin ama bu ülke de vatanını seven kimseye hakaret edemezsin zaten ülkesini seven çok kişi var senden kimse vatanı kurtarmanı beklemiyo zaten, hala siyaset yapıyorsun o beynin soruyu bile anlamamıs , ben elimden geleni dikkat çektim sen merak etme
- 1 yıl
@sayisalislam ulan mal şehide askere laf söyleyen hakaret eden akp ve mhp. Bu DEVLET, HÜKÜMET PKK'NIN FESİH METNİNDE YAZAN TÜRK DEVLETİ KÜRTLERE SOYKIRIM YAPMIŞTIR İBARESİNİ KABUL ETTİ. BU HALK DA ÖKÜZ GİBİ BAKTI. BU DEVLET HÜKÜMET TÜRK ASKERİNİ ÖLDÜRENLERİN LEŞİNE TÜRK BAYRAĞI SARIP SONRA DA SIRRI İTİNİN RESMİNİ OKŞADI. APOYA TEŞEKKÜR ETTİLER SAYIN ÖCALAN DEMEYE HİÇBİR BEİS GÖRMÜYORLAR. DAHASI HALK HALA DAHA BUNA KARŞI GAYET SAKİN KALIYOR. KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL.
Soran1 yılHarbi malsın hal siyaset yapıyorsun laf anlatmaya deymezsin
- 1 yıl
Dediğin kısımları bizde desteklemiyoruz ama bu şehitlerimize hakaret edebileceğimiz anlamına gelmiyor :)
- 1 yıl
Soran, ben bu halktan değilim. Sadece burada doğdum. Ben bunlarla aynı düşüncede değilim aynı mantıkta değilim. Bu halk dediğin insan topluluğu bugün Anayasasında belirtilen ulusal kimliğini inkar ediyor. İnkar edenlere de oy veriyor. Ben bu halktan değilim. Bitti.
Soran1 yıleğer bir şehit ailesi olsam bu yorumu görsem benim oğlum/kızım bunun için mi şehit oldu diye üzülürdüm bu sana yeter bence
- 1 yıl
Tamam kankam en milliyetçi sensin askerlere sövmeye devam et "milliyetçiliğinle"
Soran1 yılBu halltan değilsen gitt
- 1 yıl
@sayisalislam hükümet ve devlet arasındaki fark nedir ayrım nedir? Eğer bir ayrım olsaydı hükümet dediğin yapı 40 binden fazla vatandaşın katilini serbest bırakmaya çalışmazdı. Devleti soykırımcılıkla itham eden bir metni kabul etmezdi (pkk fesih metnini git oku)
Soran1 yılAbi varya inşallah bı şehit yakiniyla karşılaşırsın yüz yüze o sana vatan ne demek anlatır
- 1 yıl
@sayisalislam ben şehitlere hakaret etmiyorum. Şehitlerin hükmü niyaziliktir. Enayiliktir. Hükümet/devlet, o askerleri dağa pkk operasyonuna yollayan meclis bugün bunları yaparak şehitlerin hiçbir değerinin olmadığını göstermiştir. Halk da tüm bunlara seyirci kalarak susarak bunlaro desteklemiştir.
- 1 yıl
Öğrenciler karşı çıktı bende öğrencilerdenim çoğu tutuklu en basit örneği dün yaşandı abla halk susmuyor sessiz kalmıyor merak etme
Soran1 yılHakaret ediyorsun enayi diyorsun bunları yazarken bile o kadar şaşırıyorum ki bu zihniyet var mı diye
- 1 yıl
@sayisalislam milliyetçi değilim. Milliyetçilik demek MHP'lilik demek ben o terimi kullanmıyorum. F4hişe 4mına döndü artık o tabir herkesi içine almaktan. Ben Türkçüyüm. Ben kendime milliyetçiyim dersem bugünkü milliyetçilerle aynı kategoride olurum.
- 1 yıl
Milliyetçilik kavramı mhp için geçerli değil Atatürk'ün ilkelerine bakarsan nerede geçerli olduğunu görürsün aynı şekil devrimcilik sadece sol için geçerli değildir Atatürk'ün ilkesinde de yer alır boş konuşma
Soran1 yılEğer tek bir şehit tanısan böyle kpnuşamazdan çünkü gelmeyeceğini bile bile beklemenin ne demek oluğunu bilmiyorsun
Soran1 yılEğer 15 temmuzda şehit olmuş kadın Özel harekat polislerimiz bunu görse ne derdi acaba biraz araştır istersen
- 1 yıl
Ayrıca soran kişi, bir şehit yakını bu yorumlarımı okusa bana destek verirdi. Bugün yaşananlar bize 25 senedir verdiğimiz tüm asker/sivil kayıpların hepsi siyaset sebebiyle verilmiştir bunu doğrular bugün yaşadıklarımız. Ayrıca sizin gibi asaIaklar da senelerce şehitlerin neden şehit olduğunu sorgulatmayış "ŞEHİT" kelimesini kutsal bir tabu haline getirip "ŞEHİTLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYOR" dediğiniz için akp ve mhp gönüllerince asker katlettirdiler bu ülkede. Şehitlerin ölümünü sorgulayana şehitşer üzerinden siyaset yapma diyenler 25 sene boyunda Türk Kürt nefretini pompalayıp muhalifleri pkklı terörist ilan ettiler. Şimdi de Pkklı kutsayıp övüp oy almak peşinde. Askerler polisler pkk terörüne verdiğimiz tüm kayıplar siyasetin nimetidir. Bu siyasetin rantının kırıklarını küçük parçalarını da o mitinglere gidio hüloooğ diye anıran kaynını devlete belediyeye sokmaya çalışan bu sktimin halkı yemiştir. Askerler şehitler falan hikaye.
- 1 yıl
@sayisalislam Bugünün halkı bugünün siyasetinde bu kavramlar o anlamda kullanılmıyor. Benim dediğim anlamlarda kullanılıyor.
- 1 yıl
Soran, 15 Temmuzda şehit olmuş kadın özel harekat polislerimiz çok büyük bir kolpanın sonucunda niyazi olduklarını anlayıp kahrolurdu. PKK ile anlaşan akp/hükümet fetöyle de anlaşır merak etmeyin siz.
Soran1 yılKardeşim sen az önce bana b*k farkındalık yaratırsın dedin ve hak verirdi mı diyosun benim derdim bı farkındalık yapmaktır siyasete girmek değil o şu an beni ilgilendirmez sen enayi dedin lan şehitlere
- 1 yıl
Beni nerde ne zaman nasıl kullanıldığı ilgilendirmiyor. Ben Atatürk çizgisindeyim ve o anlamda kullanıyorum. Umarım bi gün kendi düşüncelerini kurabilecek kadar gelişirsin :)
- 1 yıl
Soran, hatta fetöyle daha kolay anlaşır çünkü onlar da o fetö yapısının içinden çıktılar. Eski dosttan düşman olmaz hesabı.
Soran1 yılYazıklar olsun bunu o kadar içten söylüyorum ki yazıklar olsun onlar bence seni görse kahrolurdu
- 1 yıl
Siyaset bu askerleri şehit ediyor. Halk da susuyor. Sen hiçbir şekilde bu halkta hiçbir şeyin farkındalığını yaratamazsın. Siyasete girmiyorum diye bir şey yok. Senin a... mından çıkaracağın çocuğun sezaryenle mi alınacağı vajinandan mı alınacağı bile siyasetin konusu artık. Siyaset karar veriyor. Senin bugün kocanla kaç çocuk yapacağını bile siyaset belirlemeye çalışıyor. Siyasete girmiyorum diye bir şey yok artık. En mahrem alanlarımız bile siyaset tarafından dizayn ediliyor.
Soran1 yılNe dedin sen , sen şehitlere fetocu mu dedin ben mi yanlış anladım
- 1 yıl
Söylediklerinin bir kısmını haklı buluyorum ama hâlâ şehitlerimiz için hakaret edebileceğin bi hakkın yok bende biliyorum neler oluuor neler dönüypr ama sıcacık evimde kafa rahat şekilde yarın ev b0mb4lanır mı diye düşünmedim şu yaşıma kadar bu da şehit düşen askerlerimiz sayesinde sadeve şehit düşen değil ülkemiz için çabalayan askerler sayesinde oturupta bu şekil gelip enayi diyemezsin hakkın yok buna
- 1 yıl
@sayisalislam Ben de düşüncelerimi kuruyorum zaten. Atatürk'ün düşüncelerindeyim ben de ama bu halk öyle değil. Biz Atatürk'ün düşüncelerinde değiliz. Bu halk bir demiryolu şirketi olan LEE şirketinin 1933 yılında şirket çalışanlarına Türkçe konuşmayı yasaklaması sebebiyle halk LEE şirketini basıp taş üstünde taş bırakmayıp o işyerini yıkmıştır sen ne hakla Türkiyede şirket kurup da Türkçe konuşmayı yasaklarsın diye. YIL 1933. Bugün yıl 2025 cumhuriyet 100. yılında anadilimiz değiştirilmeye çalışılıyor da halktan gık çıkmıyor.
- 1 yıl
Hâlâ gelmişsin işin içine siyaset sokuyosun kafasını s*ktiğim ülkenin siyasi durumu senin şehitlere enayi diyebileceğin anlamına mı geliyor a*
- 1 yıl
Sağlık bakanşığının dediği şeyle şehitliğin ne alakası var kanı bozuk
- 1 yıl
@sayisalislam Birkaç yıl sonra sıcacık evinde rahat ve huzurlu şekilde oturamayacaksın. Ben şehitlere hakaret etmiyorum. Şehitlerin şu anki durumu ENAYİLİK ve NİYAZİLİKTİR ÜNİFORMALI KURBANLIK KOYUNDUR. Bugünkü halleri budur. Ben buna hiçbir şekilde katkı sağlamadım. Ama bu halk bunun olması için 25 senedir oy verdi. Ne yaptılarsa destek verdi. Üstelik birinci çözüm sürecinden sonra daha da hadlerini aştıkları halde destek verdiler ve destek vermeye devam ediyorlar. Erdoğan/AKP hala daha %30 oy alabiliyor. Hakareti eden ben değilim bu halk ve bu halkın seçtikleri.
- 1 yıl
@sayisalislam askeri pkk ile çatışmaya yollayıp da pkk ile anlaşıp apoyu serbest bırakan kim a... m... k saIağı?
- 1 yıl
La git halka den bunları alla alla s*lak mısın nesin a* gayette rahat hakaret ediyosun valla bi de yüzsüz gibi ben etmiyorum diyosun 25 senedir oy vermişler verilirken ben hayatta bile değildim ne yapabilirim o kadar yıl verdilerse 2023'te oy kullanmaya başladım her şeyin hesabı elbet bir gün sorulacak
- 1 yıl
@sayisalislam Sağlık bakanlığıyla ilgili ne yazdım da ben sağlık bakanlığından bahsediyorsun sen? Sağlık Bakanlığından bahsettiysen söyleyeyim heh aklıma getirdin bak. O sağlık bakanlığı yaralanmış askerleri sivil hastanelerde tedavi ettirip gizli pkklı olan doktor ve hemişerelere emanet ediyor. twitterda bile ifşalandı birkaç tanesi geçen senelerde. pkklı hemşirenin çektiği mesajda yaralanmış bir askerin fotoğrafı çekilmiş rütbesi adı soyadı yattığı hastane ve odası ilan edilmişti. GİZLİ TUTULMASI GEREKEN BİLGİ. BUNUN YAPILMASINA SEBEP OLAN SİYASET DEĞİL Mİ? ASKERİ HASTANELERİ KAPATAN KİMDİ? SİYASET DEĞİL MİYDİ?
- 1 yıl
Gören de ampulcüyüm de destekliom sanar a*
- 1 yıl
La abla sen değişik misin şehitlere enayi diyon gelmişsin siyasettsn bahsediyon neyin kafasını yaşıyon a*k
- 1 yıl
Bi de uzun yazma çok okumuyom yazdığını
Soran1 yılabla sen hala yazıyon mu ya
- 1 yıl
@sayisalislam Sen bir b0k bilmiyon bir b0ktan da anlamıyorsun. Bugün şehitlik enayilik hükmündedir. Devlet ve halk nazarında bir değeri yoktur. Devlet dediğin şey artık hükümettir. Çünkü hükümet dediğin yapı devleti ele geçirmiştir. Halk da küçük menfaatler uğruna (tarlamdan yol geçecek, kaynımı belediyeye aldıracam damadımı işe sokacam diye diye) bu 0çların önüne her türlü imkanı hakkı sermiştir. Bunu da 25 senedir oy vererek yapmışlardır. Bugün akp'nin oylarında biraz düşüş varsa sebebi sırrı süreyya önerin terörist leşni Türk bayrağına sarması, pkk ile masaya oturduğu için düşmemiştir. Ekonomik kriz açlık yoksulluk yüzünden düşmüştür. Çünkü bu halk da artık yeteri kadar makarna yiyememektedir. Bu yüzden akpnin oyları düşmüştür.
- 1 yıl
Tamam kankam sen siyaset adı altında git askere hakaret etmeye devam et
- 1 yıl
@sayisalislam akp, orduyu tasfiye ettiği için veya Türklüğe ağır hakaret ettiği için anayasadaki vatandaşlık ulus kimliğini değiştirdiği için değildir. Bu halk sığırdır. Makarnasını önünden eksik etme g0tünü bile zktirir. Bunu 25 senede gördük. Bu halk 6 Şubat DEPREMİNDE DEPREMZEDELERE KÜFÜR EDENLERE OY VERDİ VE AKP KAZANINCA DA HALAY ÇEKİP KUTLADI. SİYASETİN BÖYLE OLMASINA İZİN VEREN HALK. ASKERLER ŞEHİT OLANLAR FALAN TÜRKLÜK TÜRKÇE RESMİ DİL TÜRK MİLLETİ OLMA FALAN KİMSENİN ZKİNDE DEĞİL.
Soran1 yılAbla ne diyon okumuyoz bile
- 1 yıl
Yav abla seninle aynı düşümüyorum bak kafan almıyo galiba bak diyprum ki BEN ATATÜRKÇÜYÜM ATATÜRK ÇİZGİSİNDEYİM Bİ TAKKM ŞEYLERİ BENDE DESTEKLEMİYORUM SENİN DEDİĞİN ÇOĞU ŞEYE KATILIYORUM A*K AMA BAK DİYPRUM Kİ ŞEHİTLERE HAKARET EDEBİLECEĞİN ANLAMINA GELMİYO A*
- 1 yıl
Depremzedeler oy vermedi ablam sahibi olmayan kimlikleri alıp onların adına oy attılar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şehitlik gerçekten derin bir konu ve duygusal olarak çok etkileyici... Türkiye’de yıllardır hepimizin hayatına dokunan bir gerçek. Bu insanların aileleri, hayalleri, yaşanmamış anları var ve senin gibi onları unutmayıp hikayelerini yaşatan insanlar olması çok değerli. Farkındalık yaratmak için çabanı hissettim ve bu bence toplumun vicdanı için önemli. Sen şehitlik denince neler hissediyorsun, aklında kalan bir hikaye var mı? 🇹🇷✨