Samsun da 1 çocuk babası 24 yaşındaki genç işsiz olduğu için çocuğuna bakmakta evine bakmakta zor duruma girmiş komşu bakkal dan 1 ekmek 1 çocuk bezi rica etmiş veresiye bakkal ben sizi tanımıyorum diyerek cevap vermiş insanlık bitmiş işte bunun örneği bu gururuna yediremeyen 24 yaşındaki adam bakkaldan çıkarak evinin giriş katındaki borulara kendini asarak intihar etmiş 24 yaşında hayatını kaybeden genç toprağa verildi öksüz kaldı bir evlat daha ne düşünüyorsunuz?
Bu yüzden evlenmiyorum. Yaşım 36 ve sanki evlilik bir çok insanla yarışa giriyormuş gibi hissettiriyor. Kimsenin onu sevmenle ilgilendiği yok. Senden sevgini değil sağlayacağın şeyleri bekliyor daha çok. Gencecik bir adam ne duygularla evlendi kim bilir, ama hayatın sert ve acımasız gerçeklerine boyun eğmiş. Keşke intihardan başka bir yol arasaydı.
Adam kolay yolu seçmiş.. Ben erkek olsam ekmeğimi taştan çikarirdim hele ki çocuk yapıp bu yola girdiysem. Ki Hayat kolay değil ebeveyn olmak hiç değil o yüzden kendinde o potansiyel gormeyenler sırf baskslari baski yapiyo diye evlenip çocuk yapmasın. He başka psikojik sorunları vardır belki onu bilemeyiz.
hayat çok kötü niye yaşıyoz bu hayatı çocuk gelişim okuyorum ama neden böyle şeyler oluyor biri açıklasın allah aşkına! yani bir çocuk babasız büyücek çok acı! biz de izliyoz keşke çevredekiler yapabilceğini erkenden yapabilseler o bakkalcı da en başta
ve birbirimize sıkı sıkı tutunmamız lazım tam olarak burada işte sizi bu yüzden takip etmek istiyorum daha böyle olayların önüne ne kadar geçebiliriz diye bakın tamam her şey daha kötüye gidicek farkındayım ama çocuklar en masum varlıklar birini bilerek öldürmedikçe benim babamı bilmeyerek bir çocuk mesela öldürse affederim ama elimiz kolumuz bağlı olmamalı bundan bahsediyorum bence bir şiy diyim mi bu ülkenin kanunlarına bir cumhurbaşkanı el atması lazım böyle kişilerin şikayet edilmesiyle alakalı