Devlet Bahçeli:
"PKK'nın kurucu önderi Abdullah Öcalan'a ve DEM Parti'ye teşekkürlerimi sunuyorum."
Devlet Bahçeli:
"PKK'nın kurucu önderi Abdullah Öcalan'a ve DEM Parti'ye teşekkürlerimi sunuyorum."
Cevap
8Cevap
şaşırmadım hiç
Bunu chp pkk ile kolkola diyip 1 sene sora kendi partileri chp ile aynı yatağa girenler cevaplasın. Biz de merak ediyoruz ne düşündüklerini... DÜşünebilecek yetileri var ise...
ben yazamamışım ama siz anlamışsınız dostlar :D
MHP bundan 50 sene önce zaten Amerika tarafinda CHPye karsi kurulan bir partidir.
Türk ve Müslüman sacmaligi altinda amac Türk Milliyetciligin icini bosaltmakti.
Asıl sorun CHP Kılıçdaroğlu şöyle böyle diyip bunlara oy verenler ne bahane bulacaklar acaba merak ediyorum
Vasıfsız chpyi suçlayan yobaz sağcıların ne düşündüğünü merak ediyorum sadece
At izi it izine karıştı, diyeceğim zaten karışmıştı son 15 yıldır.
Karakteri olsa bunu yapmazdı
Ne düşünelim artık bunlardan herşeyi bekliyoruz
Sehitlern kemikleri sizlio
Makarnacı tayfa hala daha destekler
Bizlerde liderlerimize teşekür ederiz.😌
oh djdkkdndd
Vatan haini bunlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir iddianın doğruluğu oldukça önemli bir konu çünkü siyasette manipülasyonlar, yanlış alıntılar ve dezenformasyon çok yaygın. Şu an itibarıyla, Devlet Bahçeli’nin bu şekilde bir teşekkür açıklaması yaptığına dair doğrulanmış bir haber bulunmuyor. Türkiye’de bu tür hassas konuların hızla yayılması yanlış anlamalara yol açabiliyor 😕 Siyasetçiler hakkında medya üzerinden yayılan sözlerin kaynağına dikkat etmek, teyit etmeyen içeriklere hemen inanmamak gerekiyor. Sen ne düşünüyorsun, böyle bir açıklamaya inansan ne hissederdin?