Güncellemeler
1 yıl
Devlet aklı konuşuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ikili el ele verip Türkiye’de terörü bitirp düzlüğe çıkaracaklar mı ülkemizi?

Öcalan hapisten çıkınca DEM’in başına geçerse Bahçeli ve Erdoğan’a destek verip Erdoğan için bir dönem daha cumhurbaşkanlığının yolunu açacak mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yanlış bir şeydir.
Nedense herkes hep birbirini hicivliyor ya bu insanlar aleminde 🤣🤣🤣
Rahmetli kadir mısıroğlu ölmeden önce demişti ki " Öcalan ı biz kürtlerden almadık , İsrailden teslim aldık" bunu bilmeyenler varsa hiç bu soruya yorum yapmasınlar mümkünse.
Yeterli mi? 😂😂
Devlet bahçeliye düzgün konuş liderimizdir o bizim
vatan haini olan birine böyle denir.
zaten erdoğana yol açmak için bu ihanete imza atıyorlar
Vatanınızın iyiliği için uğraşıyorlar
hadi ln ordan
Sitasetin S sini bile bilmeyen insanların siyasi yorum yapması ne kadar komik :) Ben bu yorumları soruları gördükçe çok eğleniyorum.
Sende mi devlet aklı diyen kişlerdensin
@HatunAbla Hayır abla ben demiyorum. Devlet aklı diyemem adam 80 küsüründe bunadı artık. Onun bu söylediklerini ciddiye alıp gündem oluşturulmasına ama arka planda hepimizi mik*melerine sessiz kalmalarına gülüyorum insanların.
Haklısın. Bizi yıllarca uyutuyorlar.
@HatunAbla Ben 70 lerden beri ülkenin gidişhatını takip ediyorum araştırıyorum. Hep aynı şeyler değişmiyor. Tek bir amaç var halkı zikme dertleri. Kendi cepleri dolsun kim ne halt ederse etsin
Bu doğru. Şimdiki amaç kendi koltuklarını sağlama almak. Şehitler gaziler aileleri veya Millet dertleeinde değil
@HatunAbla Bu ülkede sağ ya da sol hiç değişmiyor. Hepsi aynı b*kun kahverengisi. Emin ol Özgür bey gelsin ya da İmamoğlu, değişen zerre bir şey olmayacak baştakinin adından başka.
Doğru tespitler. Bunu paylaşan arkadaşta devlet aklı desin dursun. Devlet aklı arıyorsa Metahandan Atatürk'e kadar olan kişilere baksın.
@HatunAbla Devlet aklı çok farklı bir şeydir. Bunlar devlet aklı değil siyasettir. İşe siyasetin S sini bilmeyenler derken bunu kastediyorum. Siyaset gündem oluşturur sadece ve bunların da yaptığı bu. Hani bir söz var ya zenginin malı züürdün çenesini yorar diye işte siyaset bilmeyenlerde bunları kendi kör ideolojilerine bağlayıp yorum yapmaya itiyor arka planı gördürmüyor.
Adamlar arka planda neler çevirmiş yeni öğreniyoruz.
@HatunAbla Daha öğrendiklerin emin ol buz dağının görünen kısmının bile zerresi. Resmin tamamını görmek için her türlü ideoloji ve saplantılardan kurtulup bakmak lazım ki bu da maalesef ülkemizde mümkün deüğil. Vaktini alıcam ama sana küçük bir hikaye anlatayım.
Dinlerim
Almanya da bir öğretmene soruyorlar Başbakan olsanız ne yaparsınız diye öğretmen ben eğitimciyim siyasetçi değilim cevabını verir. İngiltere de bir mühendise sorarlar benzer bir cevap ve bir çok ülkede hep anı cevap. Ülkemizde ise bir kapıcıya sorarlar ve kapıcı hemen başlar ekonomide şöyle yaparım iç işlerinde böyle dış işleinde böyle. Demem o ki bizler gazete başlığına bakıp siyaset profesörü oluyoruz.
Haklısın. Bilgi sahibi olmadan ilgi gösteriyoruz.
@HatunAbla Ülkemizde Besmele çekmesini bilmeyenler Din alimi, Ayağına 1 kere top değenler Futbol hakemi ve Oy kullanma yaşı gelenler ise siyaset profesörü oluyor. Müthiş BİLGİN bir toplumuz :)
Cehaleti kabul görmüş toplumlarda normal. Biat edersen istediğin yerdesin.
@HatunAbla Atatürk zamanında hiç mi kötü bir şey yapılmadı? Çok yapıldı. Ama kötü yapılanın 100 katı iyi şeyler de yapıldı. İnönü zamanında da böyle. Şimdi de böyle. Lakin bizler öyle ideolojilerimize saplanmışız ki sadece karşı ideolojidekilerin kötü yaptıklarını görüyoruz kendi ideolojimizde olanlarınkini de iyi yaptıklarını görüyoruz. Bugün sağcılar Atatürk'e saldırıyor Solcular Erdoğana şimdi birbirirlerinden farkları ne? Sağcı kesim Atatürk hiç iyi bir şey yapmadı diyor, solcu kesim Erdoğan ne yaptı ki diyor. Demek istediğim şu ki hakl bile ideolojilerinin kölesi olmuş durumda. Sonra bu adam neden 20 senedir gitmedi diyoruz...
Kim ne derse desin Bir Kürt olarak yazıyorum eğer bu adam hapisten çıksın en önde karşı çıkanlardan biri olurum o kadar askerin kanı var elinde
Siyaseti bırak apoç türkiye'ye adım attığın an uçağın tekeri yere değmeden s. erler onu
Devlet bahçeli de ona destek verende Abdullah Öcalan da meclise sokralrsa hepsi adalet önünde hesap sormaz sa bu millet yazıklar olsun
Bahçeli yüzünden mhpli olduğumu söyleyemiyorum artık bi gitmedi be adam
Ben mhpliyim ve bahçeli ile gurur duyuyorum
Hiçbir şey düşünmüyorum
Her şeyi yapar bunlar
artık olsun