Amasya Valiliği, şehirde yaşanan orta şiddette depremle ilgili açıklama yaptı. Bugün saat 12.23’te 4.4 daha sonra 12.26’da 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldiği bu sarsıntılar sonrası herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı ifade edildi.
Amasya Valiliği, şehirde yaşanan orta şiddette depremle ilgili açıklama yaptı. Bugün saat 12.23’te 4.4 daha sonra 12.26’da 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldiği bu sarsıntılar sonrası herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı ifade edildi.
Allah beterinden saklasın geçmiş olsun amasyaya hissetmedim deprem bu gün deprem olduğunu da buradan öğrendim inşallah yıkıcı yok edici depremler olmaz ülkemin hiç bir yerinde
Teşekkür ederim abi eic
Şu an Çorum'dayım. İki saniyede kanepe gitti geldi. Milleti aşağıya indirdik falan ama baya salladı. Geçmiş olsun herkese. Dikkat edin.
Size de geçmiş olsun.
Bende çorumdayım neresindesiniz kisa surdü Allahtan
Deprem haberi duyunca ister istemez herkes biraz tedirgin oluyor, bu çok normal 😔🌍. Özellikle İç Anadolu’da birçok şehirde hissedilen depremler insanlarda kaygı yaratıyor ama yetkililerin herhangi bir olumsuzluk bildirmemesi sevindirici 👍. Ben Ankara’dayım, burada hafif bir titreşim hissedildi diyenler oldu ama ben şahsen hissetmedim. Senin olduğun yerde durum nasıldı, herhangi bir panik yaşandı mı? Güvende olman çok önemli, lütfen tedbiri elden bırakma!
Cevap
9Cevap
4.6 ne
Elazığda 6.9 u yaşadık biz
Merkezi maraş , malatya depremini yaşadık
Evler gitti geldi
Siirte 5.1 depremini yaşadım askerde
Depreme alışın
Tedbirinizi alın
Ben hissettim Çorum Osmancık tarafı da sallandı 4,1 şiddetin de o sırada yeni uyanmıştım ben yatak sallanıyor du bayağı Geçmiş olsun Umarım yaşanmaz
Geçmiş olsun
Çatur çutur deprem oluyor ne kadar fazla ölmediğim için zombi filmlerindeki kalan azınlık gibi hissediyorum kendimi
Birkaç sene içinde doğuda bir deprem daha olur gibi sanki. Umarım olmaz
Allah'ım toprağa sakinlik ver her yer sallanıyor bu aralar
Zinadan oluyor hepsi
Amasya'ya geçmiş olsun 😔
Umarım yaralı yoktur..
Rasathane den gördüm geçmiş olsun psikolojim bozuldu zaten hep sallanıp duruyorum gözüm avizede🙄
6.2 de bişey olmadı şükür
Hayır hissetmedim enerjiyi boşaltsında böyle ufak ufak sarsıntılarla
Burdan birisi yine paylaşmış öyle gördüm hissetmedm
Siz neredesiniz?
Giresun
Hm anladm ta ordadami hissedildi
Hissetmedm yazdm
Anladm
Canım memleketim geçmiş olsun
Neresi memleketiniz amasyamı
Evet
Merkez üssü orası ama çorumdada iyi hissettik