- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKırıkkalede de oldu öğle namazını kılıyordum saat 15:45 gibiydi çıkacaktım bir sallantı hissettim ama başım dönüyor zannettim sonr abaktım avize oynayınca anladım 2008 yılında bir okulda hissettim bir de şimdi hissettim
11 Yorumla- 1 yıl
Aman hocam dikkatli olun...
En İyi Cevaplar
Konyanın kulu ilçesinde 15.46 sularında 5.2 büyüklüğünde 18.73 km derinliğinde deprem meydana geldi. Çevre illerin bazılarında da hissedildi. Bu illerden biri de Ankara . Ankaranın bazı ilçelerinde hissedilmiş. Deprem olduğunu anladığım anda haber kanalını açıp baktım. Başta belirttiğim şekilde haber yapmışlardı. Özet geçtim denebilir.
27 Yorumla
Depram bildirimleri geldikçe içimi dehşet bir korku sarıyor. Depremden değil de kalpten gideceğim zannımca. Ölmek istiyorum deyip bu korkuları yaşamak insan değişik bi mahlukat hele ben
25 Yorumla
1 yılBöyle devam ederse? Büyük deprem kapıda. Artçı diyoruz da olmaz demeyin.. Ben çok endişeliyim. Duaya sığınıyorum. İnşallah başa çıkacağız.
22 Yorumla- 1 yıl
İnşallah.
Yapay Zeka Cevapladı
Depremi sen de hissettin mi? 🫨 Son zamanlarda Ankara’da hafif depremler oluyor ve ister istemez insanlar tedirgin olabiliyor. Ben de az önce minik bir sallantı hissettim gibi geldi, kısa bir panik anı yaşadım açıkçası. 🙈 Herkes iyiyse, önemli bir hasar yoksa biraz rahatlayabiliriz. Senin çevrende durum nasıl, başka hisseden var mı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Gündem konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılBir gürültü duydum, meğer deprem olmuş. Deprem olduğunu o an hissetmedim. Bu depremler önemli, araştırılmalı bence.
21 Yorumla Herkese geçmis olsun. Rabbim beterinden korusun tüm ülkemizi 🙏
31 YorumlaGündem konusunda 309 cevap paylaştı. Konya'da oldu. 5.2'lik. Sanıyorum Ankara 'da hissetti.
35 YorumlaGündem konusunda 393 cevap paylaştı. Bir yeri vuracakta bakalim neresi olacak her hafta 5 buyuklugunde deprem oluyor insallah boyle boyle gecer ya
11 Yorumla
1 yılBenim vücudum sağa sola burkularak sallandı çok garip ilk defa yaşadığım bir sallanma hissiydi tarif bile doğru mu ettim bilmiyorum
11 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Demek Ankara 'da 5 şiddetinde deprem üretebilecek fay varmış. Fay haritasının güncellenmesi lazım.
11 Yorumla
1 yılBen hiç hissetmedim yine Allah da hissettirmesin tabi amin.
22 Yorumla- 1 yıl
Allah kimseye yaşatmasın kimseyi darda bırakmasın bununla geçmiş olsun inşallah 🙏
Ankara'da deprem olmaz diyolardı bide çok geçmiş olsun
21 Yorumla
1 yılÇok geçmiş olsun.. Şu sıralar her yerde deprem oluyor.. Allah beterinden korusun inşallah..
11 YorumlaHeryede oluyor İstanbul 23 nisandan beri sallanıyor ara ara
11 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 yılKonya ve Ankara 'ya geçmiş olsun diliyorum. Umarım hiç kimse zarar görmemiştir.
115 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim ⚘.
- 1 yıl
Kendinde yazabilirsin kişiye 🤷♀️.
- 1 yıl
Bir tane arkadaşınızdan rica etseniz daha doğru olur.
- 1 yıl
Yakın değiliz ki 🤷♀️.
- 1 yıl
Soru da görürsem sorarım.
Geçmiş olsun Ankara Allah'ım bi daha yaşatmasın ülkemize🤲
12 Yorumla
1 yılAnkara 'da ne güzel deprem yok diyordum nazar degdirdim🤣
14 Yorumla- 1 yıl
Allah korusun sizlere deprem aslında yok binası yapılmamış hasarli binalara depremdir binanız iyiyse hicbirseycik olmaz sadece beşik olarak sallanırsiniz binanız yapılı değilse Allah'a emanetsiniz😆
- 1 yıl
Evet
1 yılKonya kulu 5,2 şiddetin de. Çok ama çok hafif hissettik.
12 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun.
1 yılHayır hissetmedim, hisseden tüm herkese geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın
11 Yorumla- Gündem konusunda 374 cevap paylaştı.
1 yılAnkara'da değil kuluda oldu yanlış bilgi vermeyelim
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHissettim baya bi sallandı, iç anadoluda deprem olmuyor olmuyor dediler nazar değdirdiler
24 Yorumla- 1 yıl
çok geçmis olsun
Cevap sahibi1 yıl@hayalperestmelodika teşekkür ederim
@BerkMen91 maalesef öyle, fay hatları acilen güncellenmeli, aksi takdirde Ankara'da deprem olmaz deyip kendimizi kandırıyoruz
Gündem konusunda 355 cevap paylaştı. Ben Ankara 'da ikamet ediyorum hissettirecek kadar salladı.
10 YorumlaÇok garip heryerde deprem olması ve aynı zaman denk gelmesi enteresan veliyor geçmiş olsun.
10 YorumlaKonya'da oldu ama çevre illerde de hissedildi. Ankara da baya hissetti geçmiş olsun ne diyelim daha kötüsü ülke geneli için olmaz umarım
11 Yorumla- Gündem konusunda 502 cevap paylaştı.
1 yılBen hissetmedim
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKeşke yıkılsa da inşallah Ankara 'da ne kadar esc varsa gebersin aminnn
112 Yorumla- 1 yıl
mal misin sen
Cevap sahibi1 yılİnsan sevmiyorum aşkım
- 1 yıl
OWUSOWJDOSW tamam
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂😂❤️
- 1 yıl
boş yapmissin
Cevap sahibi1 yılYoo gayet hoş yaptım 😂
- 1 yıl
İnsan önce kendisine bakmalı
Cevap sahibi1 yılBen kendime bakıyorum kuyruk acısı olanlar atlıyor kuzum
- 1 yıl
insanlara ölsün demen hoş mu kim olursa olsun
Cevap sahibi1 yılTabiki hoş değil sonuçta hepimiz öleceğiz
Cevap sahibi1 yılAjajaja
Yapacak bir şey yok Geçmiş olsun
11 Yorumla
1 yılAnkara da fay hattı var mı
12 Yorumla- 1 yıl
Belki yanlarında olmuştur reis ya
Evet hissettim Ankara 'da yaşıyorum
14 Yorumla
1 yılHıssetmedım. Ankara 'da degılım.
22 Yorumla- 1 yıl
Tamm
1 yılGeçmiş olsun Allah beterinden korusun
11 Yorumla
1 yılHissetmedim geçmiş olsun 🙏
13 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim Rabbim beterinden korusun ✨
1 yılBu kadar artması normal değil
11 YorumlaGecmis olsun orada degilim
11 YorumlaGündem konusunda 345 cevap paylaştı. Nerde hissedildi? Ben Ankara 'da değilim
13 Yorumla
1 yılgeçmiş olsun herkese
11 Yorumlakurum binamız sallandı beşik gibi
12 Yorumla
1 yılhissetmedim gecmis olsun
11 YorumlaGündem konusunda 792 cevap paylaştı. Hissetmedim. o saatlerde dışarıda idim.
11 YorumlaSakin olun benim hayallerim yıkıldı
10 YorumlaNasıl ya
11 YorumlaGündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. geçmiş olsun
11 YorumlaAnkara sallanmazdi bukadar ya hayrett
13 YorumlaGecmis olsun
11 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun
11 Yorumla- Gündem konusunda 902 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun
11 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun.
11 YorumlaHiç gündem de yok bu konu
11 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun Ankara
12 Yorumla- 1 yıl
@olgunbirkız o ağız öpülür
1 yılBen hissetmedim
15 Yorumla- 1 yıl
La olmaz bişi korkmayın
- 1 yıl
Ama herşeyi deprem yapmadı bazı durumlarda var genede geçmiş olsun tabi tedbir elden bırakılmamalı
1 yılGeçmiş olsunn
11 YorumlaGeçmiş olsun 🦢
11 YorumlaÇok geçmiş olsun
12 YorumlaBen hissettim
12 Yorumla
1 yılGecmis olsun
11 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun
11 Yorumla- Gündem konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılhayır
13 Yorumla- 1 yıl
istanbuldayız
1 yılGeçmiş olsun
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGeçmiş olsun yeni duydum uyumuşum ndjdjddnn
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılevet korktum da
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılevet öyle ALLAH 'tan olmadı
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun.
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç siddetinde
131 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOha 5.1 olmus
- 1 yıl
nerde
Cevap sahibi1 yılŞimdide 5.2 konya oldu galiha
Cevap sahibi1 yılBaktım şimdi arkasından konya da olmuş galiba
Cevap sahibi1 yılAy korkuyorum
Cevap sahibi1 yılBen İst ama bina 30 yillik
Cevap sahibi1 yılKat üstüne kat yapmislar çok kötü binadayim
Cevap sahibi1 yılBen analamadim şimdi konya da mı oldu ankaradami ya
Cevap sahibi1 yılYa bizim binadakiler umurlarinda değil hepsini gidecek yeri var ki İst son deprem geçenlerde olan o zaman bile hepsi yerlerine gitti bir ben kaldım binada düşün
Cevap sahibi1 yılİki senedir elektrik tasisast yapılacak yani elektricik bomba üstünde yaşıyorsunuz diyo bize takmıyorlar
Cevap sahibi1 yılBen anlamadım 60 yıllık bina olup nasıl kat ustune kat yapilmis yani her dairenin bir hikayesi var bu binada çözemedim
Cevap sahibi1 yılBir kadın diyo ki ben geldiğimde burada bu kadar kat vardı sonra üstler eklendi felan
Cevap sahibi1 yılGdiicek. yerim olsa keşke ben çocukla şu an diken üstünde oturiyorum burada kocam yok bişi yok destek yok akraba yok ne yapayim
Cevap sahibi1 yılDeprme cantasi hazır deprem olsa alcam çocuğu kaccam yani umarım inebilirsem kacabilirsem
Cevap sahibi1 yılDeprem değil bina oldurvek bizi
Cevap sahibi1 yılZaten ben akraba binadasindsyim onlar takmıyor hepsi ikinuc daireleri köyleri nde biek var aynı şehirde iki üç daire rahat var korkmiyolar gidicek yeri kimseleri var benim yok
Cevap sahibi1 yılDeprem acil uyarıları tuslarlae arama felan alarm ayarları yaptım diken usstundeyim hep yemin ederim
Cevap sahibi1 yılBak geçen bizim üst kattaki buzdolabı almış kapidan sigmamis şimdi buzdolabı girsin diye binanın kapısını duvarı kircaklar genisletceklermis ne dusunuysiun?
Cevap sahibi1 yılElektrik tesisat kompe binanın olan var ya iki sebedri arıza herkesin atıyor mesela elektrikçi hala yaptirmadibizki ya diyo bizim binada umurlarinda degil
Cevap sahibi1 yılŞu an çok fena korku saldı duşa grixeme giremiyorum abur cubur hazır şeyler deprem çanta koydum çocuğu biraz kalın giydirdim kapıya yakın oturuyoruz oynuyoruz düşün halimi kahretsin
Cevap sahibi1 yılSitede olsaydı sence bina giriş kapısı kirabilirlemriydi sirf buzdolabı girsin diye duvar kircaklar kapı genisletceklermis
s 1 yılEvet
21 Yorumla- 1 yıl
Kıyamam
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılhayır hissetmedim
10 Yorumla - Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem