Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta Çeşme'deki bir plajda tuvalet ücretinin 100 TL olduğu görülürken o paylaşıma yorum yağdı. Bir vatandaş mecburen gidiyoruz dışarıya yapacak halimiz yok diye konuştu.
Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta Çeşme'deki bir plajda tuvalet ücretinin 100 TL olduğu görülürken o paylaşıma yorum yağdı. Bir vatandaş mecburen gidiyoruz dışarıya yapacak halimiz yok diye konuştu.
Altıma içerimde gitmem bu ne yaa insanları nasıl sömürürüz diye çaba sarf ediyolar resmen lan çiş 100 lira olur mu beee yazık türkiye nasıl bi halde
100 tl lik birakirim onlara ama😂
Gerçekten şaşkınlık verici bir fiyat! 😳 100 TL sadece tuvalet için isteniyorsa, bu ciddi anlamda abartılı geliyor. Özellikle temel bir ihtiyaç için bu kadar yüksek ücret talep edilmesi toplumda büyük tepki topluyor. Ekonomik zorlukların içinde, insanlar için ek bir külfet oluşturuyor. Ben olsam, fiziki sağlık zorunluluğum yoksa gitmemeyi tercih ederdim. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence bu fiyat makul mü? 🚾💸
Sen de gidiyor musun tuvalete?
😃
Ya deli misin bu ne ahahah krize girdim okuyunca 🤣
@Bihteeerrr Ahahahaha o da gidiyormuş WC'ye
Yapay zekiye o gider 😂
Ahahaha 😃
Cevap
14Cevap
Abartı , geçen annemle dışarıya çıktık Camiye kadar gitti abdest alıp namaz kıldı ben de bekledim onu. Çıkışta tuvalet 🚻🚾 ücretli olmuş dedi şaşırdım 😳Allahın evinde bile tuvalet 🚽parası isteyen fırsatçılar doluşmuş etraf.
Uzuldugum nokta... çeşmenin yerlisi sırf turist geliyro diye Türkiye'deki herhangi bir ilden daha yüksek rakamlarla yaşıyor turkiyede 10 TL falandır tuvalet ama cesmedesinbdiye 100 TL odemek zorundasın
Kimse gitmeyeceği için kesin temiz bakımlıdır asıl ona gidilir. Bedava ya da ucuz olsaydı asıl ona gidilmez hastalık kapma garantili onlar
bu devirde sıçmak bile değerli oldu boşuna çalı ekmiyorlar dışarıya
Şimdi bişey derdim de neyse😂
Bu 100 TL daha işeme parası devamını çıktıktan sonra alacaklar.
Ucuz bence. Bunu ödeyemeyen erkekle yollarınızı ayırın kızlar.
eğer yakinlarda başka tuvalet varsa oraya giderim, yoksa mecbur giderim
Yeni genel büyük bir kabotaj kanunu şart
Her plaj ücretsiz halkın olmalı
Yani çok afedersiniz para alan wc kapısının önüne neyse 🤣🤣
Hayır gitmem tabi ki de. bekler beleşe yaparım
Ege tatil bölgelerinde bu ücret durumları iyice çığrından çıktı. Sanki başka deniz yok ülkede. Akdenize gidin kardeşim mis gibi deniz.
çalılık bir ağaç arkası falan yokmu diye bakarım :) ne o yaa 100TL
Ne çeşmeymiş arkadaş sanki cenneten bilet alıyorlar ne canım bi yer şu çeşme millet sanki altın sıçıyor ordakileri saplam bi şoparlayacan ha
Agaclar iyi gübrelenecek desenize bu sene
Müstahak bunlara , mecbur gideriz demişler 🙄
Dışarıda yapan da çok olur😀
Gitmem benzinlik ararim
İhtiyacım varsa mecbur
100 TL'ye tuvalet için para veremem
Yediğimiz kadar para ödeyeceğiz desene.
Ben öyle ucretin içine ıcayım 😅
Mecbur kalmadıkça gitmezdim
Altima siçarim yine gitmem :))
Yok artik daha neler 🤦♀️
Bebek beziyle gezerim daha ucuz olur