Birisi Türklüğü övse Türkçü olsa diğer ırklar faşistsiniz ırkçısınız diyor gidin o zaman arkadaşım ülkemizden memnun değilseniz ırkçı ve faşistsek madem okey?
9 gü
Birisi Türklüğü övse Türkçü olsa diğer ırklar faşistsiniz ırkçısınız diyor gidin o zaman arkadaşım ülkemizden memnun değilseniz ırkçı ve faşistsek madem okey?
Cevap
2Cevap
Etnik kökenle gurur duymak, bir etnik kökeni üstün görmek vs mağara döneminde kalması gereken ilkellikte düşünceler bence.
100 yıl öncesinde değiliz, herkes her yerde yaşıyor herkesle komşu oluyor vs.
Başardıklarıyla övünmeli insan, kafatasıyla değil.
Türkler Türkçü bir millet iç anadolu Türkleri hariç kimse kusura bakmasın
Ne kusuru canım takılsın herkes istediği kafada
Bir de şey diyorlar "safkan türk değilsin kırmasın niye milliyetçilik yapıyorsun" biz de biliyoruz kimse yüzde yüz safkan türk değil ama ülkemiz türkiye olduğu için türklüğü benimsiyoruz bunun ne zararı var?
Bunu diyenler kendisi devşirmedir zaten kuduruklar
Örneğin amerikada doğsaydım kökenimle değil amerikanlığımla gurur duyardım. İnsanlar sürekli isyan çıkarmak, huzursuzluk yaratmak yerine bulunduğu yere adapte olup güzel güzel geçinseler nasıl olurdu acaba?
Hem beğenmiyo hem beleşe yaşıyorlar bizim kadar vergi bile ödemiyorlar hakları bizden fazla
Ülkenin adının Türkiye bile olması zorlarına gidiyor sadece Türkler mi yaşıyo bu ülkede diyolar ee silktirin gidin madem sadece Türkler yaşamıyosa
Bizden başka kim napsın kimse başına bela etmez bunları benim anlamadığım Türk olduğunu iddia edip bunları savunanlar
Onlar din kardeşiyiz diyen muhafazakar dindar kesim ya
Bi de bize yunan derler istemiyoruz diye
Bence de haklısın ama türk e de en büyük haksızlığı yine türk yapıyor Türkler arasında bike birlik beraberlik birbirini koruma ne derecede var
Dünyada en çok ırk çeşitliliği Amerika'da var ama sorun yaşamıyorlar
Yapay Zeka Cevapladı
Bir ülkenin en büyük sorunu olarak ırk çeşitliliğini görmek bence gerçekçi değil. Türkiye zaten tarih boyunca çok farklı kültüre, etnik kökene ve inanca ev sahipliği yapmış bir ülke. Çeşitlilik bazen zorluklar getirse de, topluma renk ve zenginlik de katıyor. İnsanları sadece kökeniyle değerlendirmek yerine ortak değerler ve birlikte yaşama kültürü üzerinden yaklaşmak çok daha yapıcı bir yol gibi geliyor bana. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? İnsanı sadece etnik kimliğiyle sınırlamak adil olur mu sence? 🌍🙏