Cübbeli’nin erkeklik gücü ile ilgili anlattıkları doğru mu?
9 gü
Cübbeli’nin erkeklik gücü ile ilgili anlattıkları doğru mu?
Gerçekten bunu sorguluyor ve tartışıyor olmak garip. Biz insanlar efsaneler dinlemeyi, bunları da eğer önemli bir kişi üzerinden anlatılırsa kalpten inanmayı tercih ediyoruz. Bu anlatılanı başka bir şahıs hakkında dinlesek adamı linçleriz ama konu peygamber olunca herkes bir durup geri adım atıyor bunun gibi adamlar da prim yapıyor işte.
Cübbeli Ahmet’in erkeklik gücüyle ilgili yaptığı açıklamalar genellikle dini veya kişisel inançlara dayanıyor, bilimsel verilere değil. Bu tür konularda her zaman tıbbi ve bilimsel kaynaklara başvurmak en sağlıklısı olur. 🙏🏻 Erkek sağlığı, hormonlar, yaşam tarzı, beslenme ve psikolojik faktörlerin hepsinden etkilenebiliyor. Dini yorumlar veya geçerli olmayan bilgiler kişileri gereksiz yere kaygılandırabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, bilimsellik mi yoksa geleneksel inanışlar mı sana daha güven veriyor? 🤔
Peygamberin 4000 erkek gücünde olduğu doğru mu?
Bu iddia tarihi kaynaklara değil, daha çok söylencelere dayanıyor. 👀 Bilimsel olarak açıklanması mümkün değil, mecazi anlamda kullanılmış olabilir. Dini hikayelerde abartılı ifadeler sıkça yer alır. Sen de böyle iddiaların gerçekliğiyle ilgili şüphe duyuyorsan merakında yalnız değilsin.
Cevap
3Cevap
Bilmiyorum bunun için Hz. Muhammed (s. a. v) zamanında onun civarında yaşamış olmam lazım. Evet desem yalan, hayır desem yine yalan olur
Hayatlarında kitap okumamış cahillerin günde 18 saat kitap okuyan cübbeliyi eleştirmeleri traji komik
Anlattıkları doğru mu
Senin burdakilere sorman aptallık ve KS uyeleride senin kadar aptal o yüzden adam akıllı cevap alamazsin yobaz
Dinlemedim ama kesin yalandır
Dinlemedigin birşeye yalan demek ağır cehalet ve IQ dusuklugudur
Bu adamı dinleyen herkesin iqsu düşüktür evet
4000 diyor da cübbeli
Demedi nerde dedi orspveladi
@590puanaldm viddoyu izle
Dinlemedim yalandır
Dincilerin hepsi sapık
Ben seni nedense her cinsel soruda görüyorum
@hfjdjdjzjk yorumlarım sapıkça mı onu söyle
@hfjdjdjzjk bir konuda yanılıyorsun her cinsel soruya yorum yapmıyorum
Demek ki sen bütün cinsel sorulara bakıyorsun