Olumlu
Olumsuz
Kararsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer İdam cezası tartışılır çünkü günahsız insanlar da bunun nasibini alıyor ne yazık ki iftara atılan insanların üzerinede kalıyor bir çok ülkede idam cezası var amerika da Texas da Olduğunu biliyorum gerçekten çok zor bunun hakkında fikir sahibi olmak
Sonuç olarak hiçbir s*kimlik b💩k değişmeyecek, çünkü gardiyan tarafından şişlenerek öldülüyor hatta cezaevinde eceliyle ölüyor. Bu halkın en az 10'da 9'u tam bi Şerefsizin teki. Yani anlayacağın Türkiye'nin En Az %90'ı öldürülmeli işte bu kadar çoğunluğun paşa paşa gebertilmesi gerekirken diri olması çok mantıksız ve cringe yani.
İdam cezası çok derin ve hassas bir konu. Bir insanın yaşam hakkı, en temel haklardan biri ve telafisi asla mümkün olmayan hatalara yol açabiliyor. Adaletin mutlak olmadığı, yargı süreçlerindeki hataların konuşulduğu bir ortamda idam cezasının geri dönülmez bir risk yarattığını düşünüyorum. Benim bu konudaki görüşüm olumsuz. Senin için adalet ne demek? Haklı cezalandırma nerede başlar, nerede biter sence?🕊️🤔
Cevap
3Cevap
İdam çare olsa ona rağmen cinayet olmazdı Yanı olmamalı
Siyasi suçlara uygulamaması şartıyla karşı değilim.
Çok yanlış yerlere çekilip masum bir insana kırılabilir çok zor bir şey ya yüzde yüz kanıt olmalı uygulanması için veya sadece te***vüz çocuk istismarı gibi durumlarda uygulanmalı
Özellikle hırsız siyasi suçlular ile gelmeli reis merhametli davranmamalı artık
Gelsin dese sanki sabaha gelicek 😂😂😂😂😂
Ne pislik varsa zaten türkiyeeden sonraki ülkelerden çıkıyor
Suçsuz kişi id@m edilse nolcak yanlislikla
Masumlar araya kaynar olumsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?