Silahlı saldırıya uğrayan 34 yaşındaki kadın hayatını kaybetti saldırıyı yapan bir sürü suç kaydı olan eski eşi çıktı kadınlar neden böyle tiplerle birlikte oluyor?
İstanbul Şişli de bir kadın sokak ortasında kurşunlandı?
Hiç bir kadın efendi işinde gücünde erkekle olmaz. Lafa gelince aşk isterler güven duygusu sadakat isterler gerçekte heyecan derdine düşer it köpek tarzı erkeklerle olurlar. Buda bir örneği. ya da paraya taparlar. Ben bir gün İstanbul'da fuara katıldım. Uçaktan indim sabah 5 fuar 9 10 da başlayacak taksiye bindim 1 saat geçmedi bekliyorum fuar merkezi önünde bir bakta. Bir kadın oturdu yanıma. Yaşım 20 25 aralığında o taihte. Gayet şık giyindim fiziğim iyi yakışıklıyım gamzem var yeşil gözlüyüm vs vs kadında maaşlı çalışmaya gelmiş bana soru sordu burcun ne mesleğin ne şuyun buyun ne gibi gibi. Neyse beni gömmeye çabalıyor ne oluyor lan anam yaşındasın neyin gömmesi sana mı yürüdüm gelip yanıma oturan sensin dedim halen suçlu benim gibi zırvaladı durdu. Sonra bir araçtan şoförlü araç yaşlı dede indi giyimi berbat fizik berbat ama ultra zengin diye kadın koştu çok şıksınız şusunuz busunuz diye iltifatlara yeltendi ve sonucu söylüyorum para koparacam diye altına yatmaya yeltenmiş. Lise okurken okulun en güzel kızı okuldan devamlı kaçan sigara alkol ve yasaklı madde kullanan çocukla beraberdi benle olmuyor diye ağlıyordu. Ben yanına gidiyordum süt çocuğu diyordu. Özetle bu kadınlar kendi apt@llıkları sebebiyle hak ediyorlar. Asla üzülme. Efendi erkek dururken dedesi yaşındakiyle veya it köpekle beraber olurlar adına heyecan derleree daha çok öldürülme izleriz. Bu sebeple üzülme kendileri eder kendileri bulur.
Ne yazık ki yine kadın cinayetiyle karşı karşıyayız. Böyle olaylarda "kadınlar neden bu tiplerle birlikte oluyor?" sorusu aslında mağduru sorgulamak oluyor, bu noktada dikkatli yaklaşmak çok önemli. Çünkü asıl sorgulanması gereken, şiddet uygulayan erkekler ve onlara karşı toplumsal olarak yetersiz kalan adalet ve koruma mekanizmaları. Kadınlar çoğu zaman sevgi, baskı, tehdit ya da toplum baskısı arasında kalıyor, çıkış bulamıyor. Sen şiddet gördüğünde toplum, polis, hukuk yanında olursa şiddet azalır. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence çözüm nerede? 💔👩⚖️
İnsan bilemiyor nasıl biri olduğunu belki de düzgün biri olarak tanıttı kendini her şey olabilir bilemeyiz kadın da istemezdi Allah rahmet eylesin tabii bile bile böyle erkeklere ilgi duyanlar da var ama ne yapacaksın cahillik
Aynen bile bile ilgi duyan kaç kadın gördüm onla bunla eğlenen uyuşturucu içen gasp hırsızlık taciz vs yapan birisi vardı bizim mahallede etrafında en az 3 kadın dolaşıyordu tabi her kadın öyle değildir o ayrı tabi
Aynen öyle ama böyle tiplerin böyle suç kayıtları olduğunu da bilmeyen mağdur olan kadınlar da var dediğin gibi iyi gösteriyor kendini baştan şu adalet sistemini düzeltecek bir babayiğit yokmu koca ülke de gerekirse idam getirecek
Maalesef ama ben idama karşıyım bunları idam etmek kolay, kurtuluş başka bir şey değil ölene kadar denek olarak kullanıp, süründürecekler hayvanlar yerine böyleleri kullanılacak işte
Sonuçta bu dünya da işlediyse suçu burada cezasını çekecek emin ol denek yapsalar, cezalar ağır olsa insanlar bunu görse kimse kolay kolay adam öldüremez. tabii idamın gerekli olduğu yerlerde olabilir ama ölüm kurtuluş bana kalırsa
Evet orası öyle en ağır yasa sistemi getirilmeli denetimli serbestlik kaldırılmalı böyle suçlar da ağır ceza alıp kapalı ceza infaz da bir ömür çıkmamak şartıyla ama nerde öyle düzen kimsenin inancı kalmadı o sisteme o kadar magandaları serbest bırakıyorlar sonuç ortada bunuda herkes görüyor sonra yeni magandalar türüyo
Cecot Hapishanesini belki biliyorsundur 30-40 kişi aynı koğuş da kalıyorlar. Demir ranzalarda yatıyorlar yorgan, yastık yok, ömür boyu dışardan biri ile görüşemiyorlar, aynı yerden su içip, duş alıyorlar ve şu an o ülkenin suç oranı yanlış hatırlamıyorsam %2 falan
Bizim ülkemizde 13-14 yaşında kiler bile adam öldürüyor afedersin ama böyleleri de üç dakikalık zevkin mahsülleri bu nereye kadar böyle gider bilemiyorum
Haberi görmedin mi kadın eşinden boşanmış yeni sevgili yapmış adam karıyı yatakta beceriyor o sırada kadının bebeği ağlıyor adam rahatsız etti ayağına bebeğin kolunu falan kırıyor kadının tipini falan görsen müdür falan mı bu dersin. oysa ki alkolik kekoya kendini pompalatan kaşardan başka bir şey değil yeni model tr kızlarının 30 - 35 yaşına kadar %85i böyle Türkiye’de gelenekçi olmayan insanlar kendilerini çok dışlanmış ve ötekileşmiş hissederler Bu sebeplede çok saldırgan olurlar sosyal medyada bu kadın gibi kitleler çok daha aktiftir analiz edip anlayabilirsin
Aynen ben o haberi gördüm o çocuğa üzüldüm şimdi mağdur olan kadınlar da var her kadın öyle değildir o ayrı tabi mesela şiddet görüp ya da aldatılıp ayrılmak zorunda kalan kadınlar da var bu gerçekleri de gördük her kadın öyledir diyemem tabi böyleleri de çok sağda solda
Asıl sorulacak sorı bir sürü suç kaydı olan biri neden dışarda? Kadını suçlamayı bıraksak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Tamamda boyle bir haberi gorunce aklima gelen ilk sey kadini suclamak olmamali ya...
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama genelde suç kaydı olan biriyle oluyor kadınlar kaç tane şiddet haberinin sonucunda bu gerçek ortaya çıkıyor ya uyuşturucu kullanan sevgilisi ya da başka suçlar dan kaydı olan kişi çıkıyor