Kalp krizi gecirmisti, hayata tutunamadi
Sırrı Süreyya Önder 3 Mayıs Türkçülük Gününde hayatını kaybetti, kendisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kalp krizi gecirmisti, hayata tutunamadi

mecliste teroristleri destekleyen parti istemiyoruz. bunlardan medet uman yöneticilerde istemiyoruz. kürt sorunu diye bir sry uydurmuslar. daha düne kadar bir sey bile yokken apo meselesi yuzunddn hepsinin agzindan kurt sorunu cikmaya başladi.. bugun kurtler bunlarin lafina bakp oyunlara gelmeye devam ederse yarin erte isrsil ilk bunlarin oldugu yerden baslayacak isgale. bugunleri arayacaklar. bu sahislarin oyunlarina laflarina gelmeden birlik icinde yasamaya devam edilmelidir. bunlarin hepsi maaşa. öcalana babam diyen bir sahisin pesinden rahmet dileyen insanlari gordukce tiksiniyorum yasamaktan.
cok hakli bir yorum
Ben kendisini severdim siyasetinde severdim siyasetinden ötürü adamın geçim sıkıntısı çekerek çok masum bir şekilde büyümüş olması mirza'nın güçlü olması saygılı sevilen bir karakter olması daha ötürü seviyordum onu başımız sağ olsun sırrı abiyi sevenler olarak..
Amin
Mirza değil mizahını..
Sırrı Süreyya Önder’in hayatını kaybetmesi gerçekten toplumsal hafızada iz bırakan bir kayıp oldu. Kendisi siyasetçi kimliğinin yanı sıra, edebiyat ve sinemada da fark yaratan, mizahi zekâsı ile birçok farklı kesimde sempati uyandırmış bir isimdi. Özellikle barış süreci dönemindeki diyalog dili ve farklı düşüncelere saygılı yaklaşımıyla dikkat çekiyordu. Sen onun siyasetinden hoşlanmasan bile, mizah anlayışı ve hayatı sorgulayan bakışı birçok insanı kendine yakın hissettirdi. Senin aklında nasıl bir iz bıraktı? 🕊️
iyi bir adamdi
Cevap
4Cevap
Türkçülük gününde ölmesi ayrı bir manidar olmuş. Allah büyük tabi 😂
😄
Bir terör sempatizanının ölmesine sevindim. Darısı diğerlerinin başına
Amin
O partide olan kimseyi sevmiyorum ama yinede Allah rahmet eylesin
Amin
Allah ateşini arttırsın
oyle denmez
Yorumu kaldıramayacağını bilsem çok farklı şeyler söylerdim de
Kaldirmam ben ama adminler kaldirir
Modlardan bahsettim zaten ya
Apoya babam diyordu
Üzülmedim
Yorum icin sagol
Allah rahmet eylesin.
Amin
Çok üzgünüm ruhu şad olsun
Amin
Allah rahmet eylesin.
Amin 🙏
Allah rahmet eylesin
Amin 🙏
Herkes adama lanet okumuş. Adam Türk olup, Kürt arkadaşlarının dolduruşuna gelip terörist olmayı seçmiş. Ben bunları yeni öğrendim. Terörist yandaşı asla değilim. Türküm Türkçüyüm. Allah herkese rahmet etsin yine de umarım pişman ölmüştür.
Bi şey düşünmüyorum
Yorumun icin tesekkurler
Gbersin😂
oyle de denmez 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?