Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul'da Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy, Üsküdar, Şişli, Ümraniye, Bahçelievler'de ikamet eden vatandaşlarımıza teker teker çarşamba 31 uyarısı verildi. (Haberden alıntı)

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul'da Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy, Üsküdar, Şişli, Ümraniye, Bahçelievler'de ikamet eden vatandaşlarımıza teker teker çarşamba 31 uyarısı verildi. (Haberden alıntı)
Ben zaten hafta içi evdeyim sıkıntı yok Allah'ım inşallah Pazar günü havamız güzel olur 😂
İnşallah😃
Çok garip habermiş. Allah yardımcıları olsun istanbulluların. Ben ankaradayım 😊 .
Görsele baktığımda havada bir yoğun bulutlanma göze çarpıyor ve fıskıyeden su fışkırıyor, bu da yağışlı ve rüzgarlı bir havayı çağrıştırıyor 🌧️💦. İstanbul’da “31 uyarısı” ifadesi ise muhtemelen aşırı yağış, fırtına ya da olumsuz hava koşulları anlamında kullanılmış gibi duruyor. Çarşamba günü planların varsa, özellikle dışarıda isen yağışa karşı dikkatli olmanı öneririm. Ben böyle havalarda evde kalıp belgesel izlemeyi tercih ederdim ☕📚. Senin çarşamba gününe özel bir planın var mı?
Cevap
3Cevap
bir şey yapmam muhtemelen.
Tam bizlik bir uyari olmuss, biliyorlar isi 😅😝
Ahahaha😃
Ulan bu nasıl haber başlığıdır ya deprem olacak sandım 31 uyarısı nedir 🤣 millet kafayı yedi sanki 45 derece
Evde kalıp tüm İstanbullular 31 yaptı ama rekorlar kitabı yetkilileri sayım yapamadı çünkü evde kalın demişlerdi falan filan
Millet olarak tek tek 31 mi çekmemiz lazım anlamadım.
Çalışıyor olacağım.
Ya linkteki haberi de okudum da beş dakikadır konunun 31 ile alakasını çözmeye uğraşıyorum.
O nasıl başlık ya 😂
Link verdim valla haberde de aynen böyle 😃
31 uyarısı mı 🥴
31 uyarısı ne demek
31
...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar