Camiler Ahıra çevrilecek zalim CHP
RTE sonrası Türkiyeye ne olacak?
Camiler Ahıra çevrilecek zalim CHP
cok merak ediyorum valla
domuz eti helal olacak kadınlar sokakta yürüyemez hale gelecek pandik yemekden ambulans yerine at arabaları gelecek sqi yicez bize dinimizi yaşattırmayacaklar gayler namaz kılanlara yürüyecek çok kötü neler neler hepimizi sqerler
Türkiye’de her dönemin kendine özgü zorlukları ve umutları oluyor 🌍 Erdoğan dönemi sonrası ülkenin yönelimi, ekonomi, hukuk ve toplumsal barış açısından kritik olacaktır. Özellikle gençlerin, kadınların ve toplumun tüm kesimlerinin seslerini nasıl duyuracağı önemli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Ülkemizin önümüzdeki yıllarda hangi değişimleri görmesini umut ediyorsun? 🌱✨
Cevap
6Cevap
Ne olur bilinmez ama onun yerine kimin geleceği bellidir sadece zamnı var.
Bir ülkeyi İmamoğlu gibilerine asla bırakmazlar halk istese dahi. Eskiden adayları dış güçler belirler ama kendileri yönetirdi. Devir değişti şimdi adayları iç güçler belirler yine onlar yönetir gördüklerimiz sadece dekor
Napacan türkiyeyi boş ver hayatını yaşa yaşadığın ülkede
Yabancı yatırımcının gelişiyle bir 10 yıllık refah ondan sonra yeniden dibe çöküş
Türkiye kurulduğundan beri yaşanan senaryo bu. AKP ilk 2003 yılında geldi. Onlar ilk seçildiğinde yabancı yatırımcı Türkiye'ye akın etti. Dolar çok düştü, hatta o kadar düştü ki Türkiye'de bir malı ithal etmek onu üretmekten daha ucuz hale geldi. Bu nedenle üretim azaldı, ithalat arttı. Yabancı yatırımcı parasını katlayıp gitti ve hikayede burada bitti. İktidar değişince yine aynı senaryo yaşanacak. Tabi yeni gelen iktidar güvenli bir ortam sağlarsa, yabancı yatırımcı parasını riske atmayı sevmez. Eğer öyle bir ortam sağlayamazsa yabancı yatırımcıyı bırak yerli yatırımcı bile parasını kaçırır. İşte o zaman ekonomi daha batar ama biz iyi düşünelim güvenli ve adil bir ortam oluşturduğunu düşünelim, yine yabancı yatırımcı gelir, yine dolar çok düşer ve doların düşmesinin doğal sonucu olarak ithalat artar üretim azalır ve yine dibe çöküş gerçekleşir
bundan daha kötüsü olamayacağına göre daha iyi olur diye düşünüyorum
maalesef evet
camileri RTE yaptı kimse müslüman değildi.
kadınların da yeni artık namusu ve başörtüsü var büyüklerimizin hepsi açık seçikti. Namussuzdu. hiç aklın yok konuşuyorsun.
@testosteronnn ne ahhahah
@OtakuBilge bir insan bu kadar da utanmadan yalan söylemez ki ahlak ne haberi bile yok. konuşuyor.
söyledikleri doğru olsa kimse müslüman değildi ve herkes namussuzdu. demiş oluyor kendi büyüklerine bile bunu diyor. :)))))
Valla muq olckkkk
Bisiler yazcamda davalık olmaktan korkuyorum ha
Hayir çok iyi olck muq olck hayat guzellesckkk
Senin çükün kesilecek knk el birliği ile
Knk çükünü kesmek istiyom
Foto at knk
İster kabul et ister etme daha kötü olucak
yuzdeyuz
Hicbirsey aynı yerden devam
Yooo
Ya hayır dodkdjnsns
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?