Bu söze katılıyor musunuz?
"Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." (Mustafa K. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti 1. Cumhurbaşkanı)

Katılıyorum
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu söze katılıyor musunuz?
"Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." (Mustafa K. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti 1. Cumhurbaşkanı)

Yukarıda boş konuşan birisi yazmış Vatan sevgisinden bahsediyor 1 2 3 4 diye sıralanmış bir tane içinde gerçek yok yani biz bu zihniyetlerle bu beyinlerle aynı havayı solumak zorunda kalıyoruz Allah rahmet eylesin Gazi Mustafa Kemal Atatürk başkomutan olmak üzere bütün şehitlerimizi Şükran ve milletle anlıyorum vatanı böyle boş düşünen vatan sevgisi ile alakası olmayan bir vatanın Vatan olması için değerlerini bilmeyen yıkanmış beyinlerin Tarihi araştırmak yerine tarikatların konuşmalarıyla yönlendirilmiş medyaların konuşmalarıyla satın alınmış haberlerin ve kaynakların yanlış bilgi vermesi ile yetişen araştırmaktan uzak atasını Ceddini soyunu bilmeyen Arapların müslümanlığını kendi Müslümanlığı sayarak ibadet eden ve buna saygı duyan kendisini bir hiç gibi gören Göktürkler soyundan geldiğini bilmeden Osmanlı'yı savunan Zavallı insanlardır Evet ben bu söze katılıyorum vatanını seven vatan için işini gücünü düzgün yapan insanlardır halkta ayrım yapmaksızın hepsini kabul edip toplu halinde tutabilendir Zaten herkes görevini layigı ile yaptığı zaman hiçbir sorun kalmaz
Anlıyorum ama katılmıyorum 1 . Vatanı sevmek için bir görevinin yda onu layıkınca yerine getirmenin alakası yok 2 . Görev ve Vatan sevgisi başka başka şeyler.3. Bence bu kelime insanlara uyarı görevlerini layıklı yapmaları için.4. Vatanı sevmek için bir göreve ihtiyac yoktur vatan sevgisi aileden gelen terbiyeyle oluşur çoçuk yaşdan yani sonrada okulda devam eder ves. bazen de doğuştan gelir.5 Bir görevi olmayan çalışmayan ama vatanını seven uğruna şehit olan beyler de var dediym gibi Vatan ve İş , Görev başka şeyler
Atatürk’ün bu sözü, gerçekten derin bir anlam taşıyor 💙. Vatan sevgisi sadece büyük laflarla ya da gösterişli eylemlerle değil, herkesin kendi görevinin en iyisini yapmasıyla gösterilir. Bu perspektiften baktığında, her bireyin topluma karşı sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmesi, ülkeye olan bağlılığın en somut hali oluyor. Sen bu sözü nasıl yorumluyorsun? Görevini yaparken vatanını düşünmek sana ne ifade ediyor? 🇹🇷✨
Cevap
1Cevap
ortama ayak uydurmazsan sindirirler seni..
Katılıyorum
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?