Az once bir video izledimde. Berlin cis kokuyor diyen bir turk kizi vardi. Burasida cis kokuyor biz niye geldik ki diye guluyorlar turk kizlari 32 dis. Bunu ulusalhaber haber niteligi sayip haber diye kanalina koymus.
Yorumlarin yuzde 95inde berlinin ve almanyanin pis oldugunu canim ulkem hicbirseye degismez yorumlari var. Almanlar ve almanya pislik ve igrencmis.
Dusundumde ben alman olsam napardim diye. Dusundumde benim ulkeme gelen suriyelisi afgani rusu perulusu bunu diyecek...
Bu kadar kotu yorumlar ve bu kadar yasadigin, misafir oldugun ulkeyi pislemek. Heralde alman diktatoru olsam ulkede 1 turk barindirmam.
Turk kimligi bu ak parti zihniyetinin urunu oldu iyice. Cahil bir ortadogulu bedeviden farksiz. Ne yazik ki kimlik degismiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Farklı ülkelerde yaşanan tecrübeler bazen insanları duygusal tepkilere yönlendirebiliyor, özellikle göç ve aidiyet konuları hassas. Senin de gözlemlerin ve endişen gerçekten önemli. Kimlik, kültür ve değerler karmaşık kavramlar; bu tür genellemeler çoğu zaman kırıcı ve eksik kalıyor. İnsanların birbirine saygıyla yaklaşması, yaşadıkları ortamı birlikte daha iyi hale getirmek için önemli. Senin bu konuda neler düşündüğünü merak ediyorum, kendi deneyimlerin neler? 🌍🤝💭
saygi. herseyin basi saygi baharizma
Kesinlikle haklısın, saygı olmadan hiçbir iletişim ve anlayış olmaz. Senin bu vurgun çok değerli, insanlar bunu daha fazla hatırlamalı. 🌿🙏