Aile & Toplum Türk milleti zeki midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hayır tabii ki Evet☠️☠️ Önceden zekiydi Hiç bir zaman zeki olmadı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türk milleti zeki midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Zeki olanları var evet ama günümüz için maalesef pek diyemeyiz 1 0 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kafamda direkt bu canlanıyor :d 4 0 Yorumla
falancaninkiziii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 101% +1 yıl Önceden zekiydi belki ama şu an sanmam. Türk milleti kurnaz, ahlaksız, eğitimsiz bir toplum olmaya doğru ilerliyor. Yokuş aşağı durum. 2 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. geçmiş konusunda bir şey diyemem ama şu zaman için aptallar zekilerden çok daha fazla ve bu neden bu halde olduğumuzun en büyük sebebi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Zekimidir bilmem. Ama Turkiyenin zeka ortalamasi 89 dur.Insana en yakin maymunlarin zeka ortalamasi 88 dir.Yorum sizin 2 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Bir zamanlar evet ama şu an içinde bulunduğumuz duruma bakılırsa, içler acısı... 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı. Canım Atatürk'üm ilk defa ileri görüşlü olamadı maalesef bu arada Aziz Nesin büyük adamsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl o kafatas işaretini seninnn taaaaaaaa... bunun gibi propagandacilari şikayet edin. 1 1 Yorumla MeltemSosa +1 yıl 😂😂 Yorumla
Hayal454 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Diye sordu gizliden soran klavye delikanlısı jfjjdkdk 2 0 Yorumla
melekkız7234 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Türkler asla zeki değil ne zekisi abisi kafayımı yedin 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Yüksektopukk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Zeki olduğuna inanmadığın sorudan belli oluyor ☺️ 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Ben türk değilim Yorumla Yüksektopukk +1 yıl Her ırkta zeki olan ve olmayan var Yorumla Soran +1 yıl Beni türk sandın demek ki sen zeki değilsin Yorumla Soran +1 yıl Sen asgari ücretle ev geçindirmeye çalışsan boş ver beni ya Yorumla Yüksektopukk +1 yıl Tamam seni boşverdim gitti Yorumla Soran +1 yıl Tamam hadi git 400 dolar ev geçindirmek Challenge Yorumla Yüksektopukk +1 yıl Tamam 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 yürü anca gidersin Yorumla Yüksektopukk +1 yıl Bay bayy 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bayyy😂😂😂 Yorumla Kinyas22 +1 yıl Irkını merak etmiyorum ama şuna eminim ki senin ırkından daha zekidir benim Türk halkım. Onun bunun evladı seni. Eminim sen devletin de düşmanısındır. Belki de Kobanicisin? Geberdiler geberecekler.. devlet millet düşmanları sizi Yorumla Yüksektopukk +1 yıl @Kinyas22 ben ciddiye bile almadım kendisini Yorumla Kinyas22 +1 yıl En iyisi. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Heee hem de nasıl 😂😂 1 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Konu pçliğe gelince uzmanlar 1 3 Yorumla MeltemSosa +1 yıl 😂😘 Yorumla MeltemSosa +1 yıl Yanlışlıkla oldu o öpücüğü geri alıp yerine 😂 koydum jdbzjj Yorumla Coskunn +1 yıl Artık çok geç Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet. Zeki. 1 0 Yorumla
lessismuchmore Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl güldüm :D 1 1 Yorumla MeltemSosa +1 yıl Valla bende 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zeki olanları var evet ama günümüz için maalesef pek diyemeyiz
Kafamda direkt bu canlanıyor :d
Önceden zekiydi belki ama şu an sanmam. Türk milleti kurnaz, ahlaksız, eğitimsiz bir toplum olmaya doğru ilerliyor. Yokuş aşağı durum.
geçmiş konusunda bir şey diyemem ama şu zaman için aptallar zekilerden çok daha fazla ve bu neden bu halde olduğumuzun en büyük sebebi
Zekimidir bilmem. Ama Turkiyenin zeka ortalamasi 89 dur.
Insana en yakin maymunlarin zeka ortalamasi 88 dir.
Yorum sizin
Bir zamanlar evet ama şu an içinde bulunduğumuz duruma bakılırsa, içler acısı...
Canım Atatürk'üm ilk defa ileri görüşlü olamadı maalesef bu arada Aziz Nesin büyük adamsın
Al sana cevabı;
o kafatas işaretini seninnn taaaaaaaa... bunun gibi propagandacilari şikayet edin.
😂😂
Diye sordu gizliden soran klavye delikanlısı jfjjdkdk
Türkler asla zeki değil ne zekisi abisi kafayımı yedin 🤣🤣🤣
Zeki olduğuna inanmadığın sorudan belli oluyor ☺️
Ben türk değilim
Her ırkta zeki olan ve olmayan var
Beni türk sandın demek ki sen zeki değilsin
Sen asgari ücretle ev geçindirmeye çalışsan boş ver beni ya
Tamam seni boşverdim gitti
Tamam hadi git 400 dolar ev geçindirmek Challenge
Tamam 😂😂
😂😂😂 yürü anca gidersin
Bay bayy 😂😂
Bayyy😂😂😂
Irkını merak etmiyorum ama şuna eminim ki senin ırkından daha zekidir benim Türk halkım. Onun bunun evladı seni. Eminim sen devletin de düşmanısındır. Belki de Kobanicisin? Geberdiler geberecekler.. devlet millet düşmanları sizi
@Kinyas22 ben ciddiye bile almadım kendisini
En iyisi.
Heee hem de nasıl 😂😂
Konu pçliğe gelince uzmanlar
😂😘
Yanlışlıkla oldu o öpücüğü geri alıp yerine 😂 koydum jdbzjj
Artık çok geç
Eskiden zekiymiş
Genele bakarsak hayır
ondan bu halde
Evet. Zeki.
güldüm :D