Yan komşunun 5 yıl önce aileme küfür ettiğini öğrendim. Ne yapmalıyım yol gösterin?

Öncelikle kuruldum, kafamdan her türlü senaryo geçiyor.

Bu işin sonu ölmek, öldürmek, cezaevi. En uç olasılık bu.

Aile içi sürekli tartışma, kavga, dövüş yaşatan bir şahıs bu. 5 yıl öncede yaşanmış bir olay. En küçük oğlu bunu dövmüş. Annem ve kızkardeşim uyarmak istemiş “ içeri girin or.. pular “ diye bağırmış bu keko!!

Yıllar sonra ben bu olayı bugün öğrendim. Ve aklımdan bir türlü atamıyorum. Çok kuruldum. Bir sürü senaryo geçiyor.

Bu keko ile tekten görüşmem gerek.

1. Senin ailene küfür edildiğini yıllar sonra öğrensen ne düşünür? Ne yaparsın diye gözlerinin içine bakmak istiyorum.

2. “Senden alacaklı olduğumu öğrendim “ diye giriş yapıp olayı anımsatmak istiyorum.

Yani bir şekilde bu keko özür dilemeli. Dilemezse Allah ne verdiyse. Bu işin sonu ilk baştaki seçeneğe çıkacak. Gözüm kararırsa katliama kadar gider. Kalabalık bir aile çünkü. Diğer aile üyeleri dahil olup olmayacağını kestiremiyorum ama her türlü senaryo kafamda dönüyor.

Semt bizim, bunlar kalabalık ama gurbetçi. Ben tek tabancayım. Akrabaları, köyümüzü, tanıdıkları vs işin içine katmam. Her türlü olasılığa karşı tel hareket ederim. Bunlar silah çekse beden gücü ile savaşırım.

Bugüne kadar her hangi bir şekilde muhabbetim olmadı. Çok ilginç ki geçen evin su tesisatı için ustalar ile dışarı çıktığımda bu bizim evin önüne parmak etmek istedi kibarca “ işiniz uzun sürer mi “ diye sordu.

Ben ise olayı bugün öğrendim. Daha önce öğrenseydim kesin yüzüne karşı bu olayı anımsatırdım. Tüm olasılıklar gerçeklebilirdi.

Şu an beynimi kemiriyor bu durum. İnançlı, ibadet ehli bir insanım. Geçmişimde çok fazla kavga, dövüş, cezaevi vs olayları oldu. Hatta şu an 2 dosyam var. Biri yargıtayda olası bir olayda tutuklanırım.

Allah’a da dua ediyorum yol göstersin diye. Sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum yardımcı olması için.

Teşekkür ederim hepinize ❤️🙏

Yan komşunun 5 yıl önce aileme küfür ettiğini öğrendim. Ne yapmalıyım yol gösterin?