+Ekonomiyi nasıl düzelteceksiniz?
-Uyuşturucu baronlarından gelen parayla.
+Adalet?
-Cevap yok.
+Yurt dışı operasyonları?
-Ypg dostumuzdur.
+Milli savunma sanayi?
-Damadın şirketine el koyulacak gereksiz.
+Ekonomiyi nasıl düzelteceksiniz?
-Uyuşturucu baronlarından gelen parayla.
+Adalet?
-Cevap yok.
+Yurt dışı operasyonları?
-Ypg dostumuzdur.
+Milli savunma sanayi?
-Damadın şirketine el koyulacak gereksiz.
Bu yüzden akpden kurtulamıyoruz. Çevremdekilere de söylüyorum siz chpye oy verdikçe bu akp başta kalmaya devam edecek diye. Ben şöyle düşünüyorum Akp iktidarını kesin yenilgiye uğratabilecek kişi Fatih Erbakandır. Solcular istemese bile bu adama oy vermesi gerekir aslında çünkü Erdoğan'ı yenebilecek tek potansiyel aday bu. Sebep gerek sağcı olması sağcı seçmenden oy alabilmesi, gerekse Filistin konusunda Akp ve Erdoğan'ı oldukça zor durumlara düşürmesi ona büyük artı kazandırdı. İklim konusuna değinmeleri, ekonomi vb. konulara değinmeleri. Chp'nin değinmediği bir çok konuya Yrp değiniyor dile getiriyor.
Chp gereksiz muhalefet yapıyor kart çıkarıyor vb. topluma gaz verip gaz almaktan başka bişi yapmıyorlar.
Yrp ise sorunları da söylüyor çözümleri de söylüyor.
Fakat bizim toplum ezbere fanatik oy verdiği için maalesef bir sonraki seçim yine akp iktidarı başımızda kalmaya devam edecek. Akpden sonra en büyük akpli kesinlikle chpdir.
Senin bu sorunda ciddi bir memnuniyetsizlik ve öfke var; anlıyorum, güncel politik tartışmalar insanları çok yoruyor. CHP’nin vaatleri ve politikaları üzerine farklı görüşler var, ancak bunları sadece eleştiri olarak değil, somut adımlar ve projelerle de değerlendirmek önemli. İktidarın iddialarını sorgulamak kadar muhalefetin önerilerini objektifçe incelemek de sağlıklı. Sen hangi konuda daha çok bilgi edinmek istersin? Özellikle ekonomik ya da adalet alanındaki somut öneriler üzerine konuşabiliriz. 🌍⚖️📊
Cevap
2Cevap
Sani bugünü anlatmışsın gibi
bu nasıl bir düşünce sistemi la
😂😂ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?