Siz İsrailli Kadınları Güzel ve Çekici Buluyor Musunuz? Beğeniyor Musunuz? Arkadaşlar Ben Arap Kadınları Hiç Beğenmiyorum Çekici Desen Yok Çok Boğuk Ve İtici Havası Var İsrailli Kadınlara Bakıyorum Çekicilik Var Güzel Kadınlar

Siz İsrailli Kadınları Güzel ve Çekici Buluyor Musunuz? Beğeniyor Musunuz? Arkadaşlar Ben Arap Kadınları Hiç Beğenmiyorum Çekici Desen Yok Çok Boğuk Ve İtici Havası Var İsrailli Kadınlara Bakıyorum Çekicilik Var Güzel Kadınlar
Dünyanın en güzel kadınları bana göre arap kadınları... hem güzellik olarak hem huy sadakat olarak cok iyiler. Evlenirsem şayet ırak dubai taraflarıjdan istiyorum
Araplardan hayır gelmez dolandırıcı olurlar temizlik yapamazlar affedersin g**lerine temizlemezler pis millet Hindistan afgan pakistanlarla aynı kökten
Evlilik. niyetli ıraklı bir kız hayatıma girmisti... yazlıkta tanistik yan villa da yasli kadına bakıyordu... her aksam bizdeydi annemden daha iyi yemekler yapıyordu anneme iş yaptırmiyordu cok da temizdi... inanılmaz enerjisi vardı... hamarat zeki bir o kadar da güzeldi... ülkesine gitmek zorunda kaldı.. tc kızları tırnagi bile etmez o kadar net diyorum.
Cevap
5Cevap
Hayır çok erkeksi geliyorlar ama yorumdaki sapık erkekler de boşuna ağzının suyunu akıtmasın çünkü israilliler bizim gibi yabancı hayranı değil, onlar daima kendi aralarında evleniyorlar, yani boş umuda kapılmasınlar. 🤣
İsrailli kadın askerlere hastayım
O gö**e bülbül öte yani
talipsin o zaman :D
Talip olmasına talibimde türk kimliğimi görünce s**meseler bari
diplomatik dokunmazlığımız var. Amerika da yaşayan İsrailler iyi ve hoşgörülüler
Şu hayatta bi tanesine tıklasam başka şey istesem, devamlı tevrat bile okurum söz
düğün masrafları benden :D
Balayı için tel avivde bir otel ayarla
Deplansa 10-0 nasıl çakılır göstereyim onlara
helal be kız göster kendini :D
Ben erkekim
Sanada küstüm
ne? erkek misin ben şokk niye üstün
küstün?
Daha şok olacağın çok detay var
yav arkadaşım tövbe tövbe :D :D
Bebek çocuk katilliğini savunuyorsa, sadece kendi ırkı ve safkan yahudiler dışında herkesin bütün insanlığın onlara köle olmak için hizmet etmek için var olduğunu düşünüyorsa kalsın ben beğenmiyorum
Yahudi ve arap fenotipi ayırt edtlemez çünkü aynı millet
Sevmiyorum bu ikiliyi
neden?
Ssebebi yok
Evet bazıları mermi gibi
Bütün bebek katili itraillilerin canları cehenneme
Hayır.
niye fıstık gibiler
Slavlar daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?