Gündem Hala sallanıyoruz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Var mı İstanbul da olan çok fena artcilar devam ediyor 🥺😥 Güncellemeler1 yıl Evet çok ciddiyim artcilar devam ediyor Hala sallanıyoruz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Ciddi devam ediyor mu ben niye hissetmiyorum çıkalım mı evden naapk 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Artçı devam ediyor çıktık geri girdik ne yapmak lazım bilemiyor insan Yorumla Emrhttr 1 yıl Ne zmn oldu en son burada hissetmedim ben Ümraniye Yorumla Soran 1 yıl Anadolu yakasını çok etkilemediğini söylüyor uzmanlar oldu bir buçuk saate yakın belki de fazla Yorumla Emrhttr 1 yıl Nerdesin sen evet burası sallanmiyo Yorumla Soran 1 yıl Bağcılar Yorumla Emrhttr 1 yıl Oo çok tehlike dikkat et Yorumla Soran 1 yıl Ediyoruz inşallah daha da olmaz Yorumla Emrhttr 1 yıl İnşallah Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
PetonPrens Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çok geçmiş olsun ya üzülüyorum sizin adınızaKeşke elimizden bir şey gelse 😔 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederiz dua edin Yorumla PetonPrens 1 yıl Keşke işe yarasa da sabaha kadar hatim indirsem.Ama bu gibi durumlarda dua etmek teselliden öteye gitmez Yorumla Soran 1 yıl maalesef başka bir şey de gelmez elden 🙏yarar ise sen yine de et Yorumla PetonPrens 1 yıl Peki dualarım sizinle umarım korktuğumuz şeyler olmazTez zamanda eski psikolojisine dönersiniz 🙏 Yorumla Soran 1 yıl Inşallah kimseye zarar gelmeden hayatımıza devam edelim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hataydayiz allah yardimciniz olsun sizi en iyi biz anlariz 2 5 Yorumla Soran 1 yıl Amin Allah razı olsun hiç bir il hiç bir ülke yaşamasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amin o caresizlik anlatilmaz Yorumla Soran 1 yıl Evet hamd olsun ki can ve mal kaybı olmadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok sukur Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Cidden mi? Ben hissetmedim hiç. Ne zaman oldu? 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Yarım saat kadar önce oldu 4.1 mis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fark bile etmedim. Çok teşekkür ederim. İnşallah bu son depremdir de daha olmaz. Yoksa psikoloji falan kalmayacak bu gidişle Yorumla Soran 1 yıl Inşallah bende kalmadı zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çoğu insanda kalmadı ama bence bu kadar büyük olmaz artık diye düşünüyorum. Ve dua ediyorum bol bol. Yorumla Soran 1 yıl Evet bende çok buyuk olacağını düşünmüyorum ama işte korku oda etkili bu gece zor geçecek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ne yazık ki öyle. Zor geçecek. Neyse kimseye bir şey olmasın da zor geçsin razıyız Yorumla Soran 1 yıl Evet olmasın inşallah Yorumla
SINIRSIZIM Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Saat 14.15 ten bu yana 1 ile 3 arası 100 yakın artçı deprem var 1 0 Yorumla
Fenerligenc3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet zaman zaman sallanıyor hala Allah herkesin yardımcısı olsun 1 0 Yorumla
zargana34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Bizimkiler herkes dışarı çıktı bn evde tv izliyorum 1 0 Yorumla
Grande34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl 1 saat önce sallandık, daha sonra artçı olduysa hissetmedim ben 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Keşke artcilari hissetmesem Yorumla Grande34 1 yıl Ben birde en üst kattayım 3 ve üzeri hepsini hissediyorum Yorumla Soran 1 yıl Off Allah hepimizin yardımcısı olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Allah yardımcınız olsun. Umarım ülke artık ders almaya ve düzelmeye başlar. 1 0 Yorumla
Aklıhavadaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Artçılari hissetmedim hiç Aman zaten hissetmiyim hissettikce daha kötü olurum 2 0 Yorumla
hamsterArda Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Salla salla vur duvara salla doajshdmdlwuwgwhwhwuwwh 1 1 Yorumla hamsterArda 1 yıl Geberelim kanka Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İstanbuldayım ama burada yok sen hangi ilçedesin 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Bağcılar ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım Yorumla Soran 1 yıl Belki artcilari hissetmiyorsundur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl SanmamHa bişey dicem böyle cevap verdiğine göre baya endişelisin yoksa cevap vermezdin 😃 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani deprem korkusu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ölüm korkusu Yorumla Soran 1 yıl Herkeste olduğu gibi bende de var niye cevap vermem onu çözemedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem muhabbet için cevap veren çıkmıyor pek fazla Yorumla Soran 1 yıl Son depremle alakası yok ki soru sordum bana cevap verdiler Ben de konuştum o kadar Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet bir kere hissettim daha hissetmedim 1 0 Yorumla
Teacher_34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hangi semt? 1 17 Yorumla Soran 1 yıl Bağcılar Yorumla Teacher_34 1 yıl Artçılar çok hissedildi mi Yorumla Soran 1 yıl Evet ben bir kaç tanesini hissettim Yorumla Teacher_34 1 yıl Anadolu yakası sakin Yorumla Soran 1 yıl Iyi o zaman Yorumla Teacher_34 1 yıl Çok şükür Yorumla Soran 1 yıl İnşallah daha olmaz yaşanmaz bu kadarla kalırız Yorumla Teacher_34 1 yıl İnşallah temennimiz bu Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 hepimiz bu dualar içerisindeyiz Yorumla Teacher_34 1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla Soran 1 yıl Hadi sana da iyi geceler okulda uyumak zor olur ama 🙃 Yorumla Teacher_34 1 yıl Uyumayacağım nöbetteyim Yorumla Teacher_34 1 yıl İyi geceler Yorumla Soran 1 yıl Peki sana da🙏 Yorumla Teacher_34 1 yıl Sen uyuyacaksın sanırım Yorumla Soran 1 yıl Evet gözlerim gidiyor ama tam uyku moduna geçmiyorum Yorumla Teacher_34 1 yıl Peki bakalım Yorumla
arass135123 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Geçecek inşallah 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Inşallah Yorumla arass135123 1 yıl Amin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bina eski mi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yani evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Semt neresi sizin Yorumla Soran 1 yıl Bağcılar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ciddi devam ediyor mu ben niye hissetmiyorum çıkalım mı evden naapk
Artçı devam ediyor çıktık geri girdik ne yapmak lazım bilemiyor insan
Ne zmn oldu en son burada hissetmedim ben Ümraniye
Anadolu yakasını çok etkilemediğini söylüyor uzmanlar oldu bir buçuk saate yakın belki de fazla
Nerdesin sen evet burası sallanmiyo
Bağcılar
Oo çok tehlike dikkat et
Ediyoruz inşallah daha da olmaz
İnşallah
Teşekkür ederim 🙏
Çok geçmiş olsun ya üzülüyorum sizin adınıza
Keşke elimizden bir şey gelse 😔
Teşekkür ederiz dua edin
Keşke işe yarasa da sabaha kadar hatim indirsem.
Ama bu gibi durumlarda dua etmek teselliden öteye gitmez
maalesef başka bir şey de gelmez elden 🙏yarar ise sen yine de et
Peki dualarım sizinle umarım korktuğumuz şeyler olmaz
Tez zamanda eski psikolojisine dönersiniz 🙏
Inşallah kimseye zarar gelmeden hayatımıza devam edelim
Hataydayiz allah yardimciniz olsun sizi en iyi biz anlariz
Amin Allah razı olsun hiç bir il hiç bir ülke yaşamasın
Amin o caresizlik anlatilmaz
Evet hamd olsun ki can ve mal kaybı olmadı
Cok sukur
Teşekkür ederim 🥰
Cidden mi? Ben hissetmedim hiç. Ne zaman oldu?
Yarım saat kadar önce oldu 4.1 mis
Fark bile etmedim. Çok teşekkür ederim. İnşallah bu son depremdir de daha olmaz. Yoksa psikoloji falan kalmayacak bu gidişle
Inşallah bende kalmadı zaten
Çoğu insanda kalmadı ama bence bu kadar büyük olmaz artık diye düşünüyorum. Ve dua ediyorum bol bol.
Evet bende çok buyuk olacağını düşünmüyorum ama işte korku oda etkili bu gece zor geçecek
Evet ne yazık ki öyle. Zor geçecek. Neyse kimseye bir şey olmasın da zor geçsin razıyız
Evet olmasın inşallah
Saat 14.15 ten bu yana 1 ile 3 arası 100 yakın artçı deprem var
Evet zaman zaman sallanıyor hala
Allah herkesin yardımcısı olsun
Bizimkiler herkes dışarı çıktı bn evde tv izliyorum
1 saat önce sallandık, daha sonra artçı olduysa hissetmedim ben
Keşke artcilari hissetmesem
Ben birde en üst kattayım 3 ve üzeri hepsini hissediyorum
Off Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardımcınız olsun. Umarım ülke artık ders almaya ve düzelmeye başlar.
Artçılari hissetmedim hiç
Aman zaten hissetmiyim hissettikce daha kötü olurum
Salla salla vur duvara salla doajshdmdlwuwgwhwhwuwwh
Geberelim kanka
İstanbuldayım ama burada yok sen hangi ilçedesin
Bağcılar ben
Anladım
Belki artcilari hissetmiyorsundur
Sanmam
Ha bişey dicem böyle cevap verdiğine göre baya endişelisin yoksa cevap vermezdin 😃
Nasıl yani 🤣
Yani deprem korkusu
Ölüm korkusu
Herkeste olduğu gibi bende de var niye cevap vermem onu çözemedim
Bilmem muhabbet için cevap veren çıkmıyor pek fazla
Son depremle alakası yok ki soru sordum bana cevap verdiler Ben de konuştum o kadar
Ben hissetmiyorum evimdeyim
Maşallah
Sen nasıl yaparsın 🤔
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin
İstanbulun neresindesin
Evdeyim uyucam valla nolcaksa olsun
Eve girmiyoruz bizde
Ben çok hissetmiyorum artcilar i
Evet bir kere hissettim daha hissetmedim
Umarım daha kötü olmaz
Oooo çok geçmiş olsun ya
Hangi semt?