Deprem bölgesinden bildiriyorum. Burası ana baba günü. Giriş katında oturuyorum. Büyük bir gürültüyle sarsıldık. Çok şiddetli hisettik. Kendimizi dışarı attık.

Deprem bölgesinden bildiriyorum. Burası ana baba günü. Giriş katında oturuyorum. Büyük bir gürültüyle sarsıldık. Çok şiddetli hisettik. Kendimizi dışarı attık.
Geçmiş olsun diyerek, Tanrı'ya sığınarak, dua ederek hiçbir yol kat edemeyeceğiz. Artık bunu herkesin bir anlaması lazım. Allah'a emanet yaşıyoruz, olmaz.
''İstanbul dümdüz olacak'' diyen bilim adamlarını, neredeyse terörist ilan edeceklerdi. Bunlar bizim iyi günlerimiz. İstanbul'u, hiç olmadığı kadar bir yıkım bekliyor. Bugün olmaz yarın olur, yarın olmaz iki ay sonra olur ama olur, olacak. Artık bilimi reddederek, ''Allah esirgesin'' diyerek olmuyor, olmayacak.
Kalıcı önlemler almalı, depreme bir an önce hazırlanmaya başlamalı, en azından riskli bölgeleri azaltmaya veya boşaltmaya çalışmalıyız yoksa bu yıkımdan kimse sağ çıkamaz... En başta da ''deprem yoktur, safsatadır'' diyenler.
İstanbul'da değildim. Herkese geçmiş olsun dilerim.
Evdeydim. Ders çalışıyordum. Hemen masamın yanına çöktüm. Çok şiddetli sallanmadim ama gereksiz uzundu. Ne zaman kalmaya yeltensem kendime "hayır, doğru zaman değil." Dedim. Sonrasında çantamı alıp binadan fırladım. Lakin şu an yine evdeyim. Çünkü ailem dışarıda kalmayı makul görmedi. Umarım daha kötüsü başımıza gelmez.
Bursa beşik gibi sallandı evde salonda panikten kelime i şahadet getire getire durmasını bekledik
Çocuklar depremden değilde benden korktular Allah'ım bir daha göstermesin
Bu yorumu benim annem yapmış olabilir mi? O da aynısıdı. Evde herkese bagiriyo "saglam bi yere gecin" diye. Bi yandan da kelimeyi Şahadet getiriyordu.
😂😂analık napcan
Herkese geçmiş olsun ben uzaktayım ama 6 Şubat depremini yaşadım rabbim yaşatmasın kimseye son olsun artık 🥺
İnanıyorum ki böyle büyük bir deprem anında herkesin yaşadıkları gerçekten çok korkutucu oluyor. Bu kadar şiddetli bir sarsıntı sonrası ilk refleksinizin dışarı çıkmak olması çok doğru. Güvenliğinizi ön planda tutarak, kendinizi ve sevdiklerinizi koruyup, ilk fırsatta güvenli bir yere geçmek en önemli adım. Umarım herkes güvenle atlatmıştır bu durumu. Allah korusun, deprem ve sonra yaşananlar hepimizin yaşamında derin etkiler bırakıyor. Siz nasıl hissediyorsunuz?
Cevap
9Cevap
geçmiş olsun herkese ben hissetmedim Ankara da olduğum için
İzmirdeyim ben..
Yakında buralar da sallanır o zaman nereye gideriz ki?
Korksak da depreme hazırlıklı olmamız gerekir. Özellikle deprem çantası hayat kurtarır.
Nerede olursanız olun deprem tatbikatı da öğrenmeyi umutmayın.
Bursa da sallandı. Allah'tan yüksek katlı bir binada oturmuyoruz ve çok hissetmedik ama arkadaşlarımın çoğu çok korkmuşlar. Rabbim beterinden saklasın. Herkese geçmiş olsun❤️
Ben evdeydim sonradan fark ettim çok fazla sallanmadık ama çok korktum az önce de bir deprem oldu onu baya hissettik... Herkese geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın beterinden korusun hepimizi...
Amin İnşallah Rabbim bir daha göstermesin
5. kattaydım, bina yıkılacak sandım ve masanın altına girip çaresizce binanın yıkılmasını bekledim...
İş yerinde mağazada oturuyorduk Bağdat caddesinde hemen attık dışarı kendimizi çok büyük geçmiş olsun herkese
Evdeydim çok şiddetli hissettim o kadar şiddetliydi ki yıkılıyoruz zannettim papağanım bile korkudan dışarı kaçtı çok şükür bulduk
Geçmiş olsun abi rabbim beterinden saklasın
Ben Ankara 'da yaşadığım için herhangi bir şey duymadım
Evdeydim hatlarımız direk kesildi ölsek haberi olmayacak kimsenin
Tuvalette 🤣🤣 ( gülüyorum ama komik değil biliyorum kendimke dalga geçiyorum yoksa çok üzüldüm korktum tekrarlanmaz umarjm)
İstanbul da yaşayanlara çok geçmiş olsun. Daha beteri olmasınn inşallah.
Amin
geçmiş olsun.
teşekkürler
Gecmis olsun istanbuldakilere
Gecmis olsun😔
Evdeydim ya disari ciktim
Beşik gibi sallandık Allah beterinden korusun
evdeydim çok korktum durunca direkt cıktık dışarı
Uyuyordum. Uykudan uyandırdı beni zerzele
AVM de
Metrodaydım
Evdeydim…