Gündem Deprem mi oldu İstanbul'da? İstanbuldanbiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ya deprem oldu bence. Evdekileri uyandırdm inanmyorlar Güncellemeler+1 yıl İstanbul'da Güncellemeler+1 yıl ya benim evim gayet sağlıklı yeni bina. ben gayet şiddetli hissettm Deprem mi oldu İstanbul'da? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KayıpÇağınKontesi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Avizenin sallandığını gördüm resmen geçmiş olsun 0 1 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl cidd sallandı ya Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 55 , eic 82% +1 yıl evet.. sallandı avizeler 0 2 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl 6 şiddet diyor ntvde Yorumla brsdışgüç +1 yıl evet 6 diyorlar. netleşir birazdan Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eskişehir ve Ankara'da da hissedilmiş 0 1 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl Düzceym merkez üstü çünkü Yorumla
Mjeandi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Abartma alt tarafı sallandın 0 12 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl 6 şiddet diyorlar ya ntvde. sen nerdesn de abartmı diyorsn Yorumla Mjeandi +1 yıl 6 şiddetinde olsa herkes dışarda ve deprem oluyor uyanın diye bağırılardı ben ufak bir sallandı hissettim Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl sen nerdesin. afad bile 5.9 dedi Yorumla Mjeandi +1 yıl İstanbul Düzce'de olmuş İstanbul'da hissedilmiş Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl beylikdüzünden Ankara'ya her yer. Ntv sarıyerde yayın yaparken yakalandı. canlı yayında var görüntü Yorumla Mjeandi +1 yıl Çok mu korktun Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl ne alaka korkmakla. diğer insanları düşünyorsun. sağlam olmayan evleri merak ediyorsn. bir kendiniz için mi yaşyorsunz Yorumla Mjeandi +1 yıl Onu anladım sen korktun mu diyorum Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl tabiki. büyün İstanbul depremi beklentisiyle yaşıyoruz, ondan korkuyorsn Yorumla Mjeandi +1 yıl Beklenti içine girip kendini tribe sokma olacağı varsa olur Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl trip nedir yahu. o ne biçim tabir Yorumla Mjeandi +1 yıl Darlıyorsun kendini yani Yorumla
merro1523 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evet 5 saniye arayla sallandı ikincisi ürküttü 0 4 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl ikincisi derken? ben tek hissetrm Yorumla merro1523 +1 yıl Önce sallandı sonra durdu sonra yine salladı gidişat hiç iyi değil büyük deprem yolda Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl 6 büyüklük diyorlar ya ntvde Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Aynen 5 saniye kadar bi sallandı durdu 2-3 saniye sonra yine sallandı Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ankara 'da sallandı 0 1 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl alla alla. merkez neresi acaba. anadolu yakasndaym Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 975 cevap paylaştı. İzmirdeyim 0 1 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl ora bize uzak. siz hissetmezsnz Yorumla
Scarpo Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evet oldu 0 2 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl şiddetliyid sanki ya Yorumla Scarpo +1 yıl Baya salladı umarım devamı gelmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Avizenin sallandığını gördüm resmen geçmiş olsun
cidd sallandı ya
evet.. sallandı avizeler
6 şiddet diyor ntvde
evet 6 diyorlar. netleşir birazdan
Eskişehir ve Ankara'da da hissedilmiş
Düzceym merkez üstü çünkü
Abartma alt tarafı sallandın
6 şiddet diyorlar ya ntvde. sen nerdesn de abartmı diyorsn
6 şiddetinde olsa herkes dışarda ve deprem oluyor uyanın diye bağırılardı ben ufak bir sallandı hissettim
sen nerdesin. afad bile 5.9 dedi
İstanbul Düzce'de olmuş İstanbul'da hissedilmiş
beylikdüzünden Ankara'ya her yer. Ntv sarıyerde yayın yaparken yakalandı. canlı yayında var görüntü
Çok mu korktun
ne alaka korkmakla. diğer insanları düşünyorsun. sağlam olmayan evleri merak ediyorsn. bir kendiniz için mi yaşyorsunz
Onu anladım sen korktun mu diyorum
tabiki. büyün İstanbul depremi beklentisiyle yaşıyoruz, ondan korkuyorsn
Beklenti içine girip kendini tribe sokma olacağı varsa olur
trip nedir yahu. o ne biçim tabir
Darlıyorsun kendini yani
Evet 5 saniye arayla sallandı ikincisi ürküttü
ikincisi derken? ben tek hissetrm
Önce sallandı sonra durdu sonra yine salladı gidişat hiç iyi değil büyük deprem yolda
6 büyüklük diyorlar ya ntvde
Aynen 5 saniye kadar bi sallandı durdu 2-3 saniye sonra yine sallandı
Ankara 'da sallandı
alla alla. merkez neresi acaba. anadolu yakasndaym
İzmirdeyim
ora bize uzak. siz hissetmezsnz
Yat gemideyiz
Evet oldu
şiddetliyid sanki ya
Baya salladı umarım devamı gelmez