Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir işletmede satılan simit arası beyaz peynirin 355 TL'ye satılması tepki çekerken yolcular, denetim çağrısında bulundu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir işletmede satılan simit arası beyaz peynirin 355 TL'ye satılması tepki çekerken yolcular, denetim çağrısında bulundu.
maalesef bizim hava limanları legal hırsızlardır. Başka ülkede böyle pahalılık yok dışarıdan %10-20 arası pahalı en pahalı gördüğüm havalimanı bizimkiler dısında...
Bende 1 sene önce su alayım dedim adam bana 80 tl dedi kalbime ağrılar girdi demekki neymiş havalimanından hiçbir şey almamak lazımmış simit severim ama 355 TL’yle giderim güzelce karnımı doyururum İskender yerim havalimanına yakın bir yer var on numara yapıyor 😀 adamlar açık açık almayın diye yüksek fiyat koymuş yine alan enayiler var turistlerin parasını iyi alıyorlar 😂😂 valla benim için sorun değil istanbuldan alamadıysam Trabzon havalimanından alırım orada daha uygun 😂
Bu güncel fiyat mi?
Bence daha fazladir o ben en son 2 sene önce uctum 400 600 arasında fiyatlar
Tabi simit sevmediğim için simit fiyatindan haberim yok jsjsj
Vallahi simidin arasına şu ara ne koyalım bilmiyorum hatta simitten bile uzak durasım geldi o fiyatı gördükten sonra bu nedir ya bunlar da tam bir fırsatçı
Cevap
18Cevap
peynir gider tabi ki de ama havalimanından bir şey alınmaz bence
Hocam domatesi unutmuşsunuz… Normal yani pahalı olması… 😂
Doğru domates de fiyata dahil 😃
Havalimanında tek hatırladığım 1 kere yemek yedim başka da para vermem hazırlıklı giderim. Yer giderim..
bi şişe su da 60 tl zaten - bence gerçekten bi şaka olmalı bu durum
ü l k e y i n e h a l e g e t i r d i l e r
asla vermem o parayı simidin yanına en iyi ayran gider
Nutella çikolata güzel oluyor simitin arasında o parayla dışarıda yenir daha iyi
Peynir iyi gider ama havaalanından almayın kendiniz hazırlayıp götürün bi zahmet 😅
Sucuk ve kaşar güzel gidiyor daha önce denedim 👌
Uluslarası transit havalimanı.8-10 euro bir turiste koymaz.
O simitin sadece satıs fiyatı yok
İhale bedeli var Dükkan kirası var
Kdvsi var Var Allah Var😂
Bu fahiş fiyat değil, bu bildiğin t. cavüzdür. Buna bu kadar para verenin aklına...
Ben şahsen sadece taze simitle ayran tüketiyorum.
Bıktırdi sanki bu havalimani fiyat muhabbetleri
geçen sene bir tane su almak istedim küçük bir şişe suyun 80 tl fiyatı vardı. birleşik arap emirliklerine gittim havaalanında su bedava. bizdeki bu iğrenç rant hiçbir yerde yok
Lütfen ama domates de varmış arasında
Evet doğru o olunca iş değişir yazmayı unutmuşum 😃
Sadece peynir olsa çok pahalı derdim 😂😂
Aynen sjsj
Az yazmışlar 550 falan olmalıydı:))
Sade simit ve çay tercihimdir.
Peynir ama bu kadar pahalıdır değil sjdj
İzine koyun peyniri veya Trakya eski kaşar
Burada 5 kilo peynir O kadar ya 🤣
Allah belanızı vermesin
Sazan avına çıkmışlar.
Hep pahalıydı. Çok şaşırmamak gerek