böyle bisi gördüm twitterda , olay taraflı olabilir diye groka sordum grok yarısını doğruladı yarısı ise araştırılmalı böyle iddialar var diyor
noluyo la?

böyle bisi gördüm twitterda , olay taraflı olabilir diye groka sordum grok yarısını doğruladı yarısı ise araştırılmalı böyle iddialar var diyor
noluyo la?
Cevap
3Cevap
Susturulan insanlar işte. Tarihe yakından tanıklık edenleri yok edersen istediğin gibi tarihi yazarsın.
Sizce bu insanlar öldürülüp intihar süsü mü verildi?
Okudukça öyle şeyler öğreniyoruz ki bu da yaşandıysa şaşırmayacağım
Tarihte özellikle de son 100 yıl tarihinde yaşanan ama gizlenen çok karanlık şeyler var ya
Konuyla alakasız ama örnek vermek için söylüyorum karanlık şeylere, Bursa'da yani yaşadığım şehirde bulunan çok sayıda toplu mezar varmış İstiklal Mahkemelerinde sudan sebeplerle asılan insanların yattığı. Kiminin üstünde okul var, kiminin park, kiminin cami.. Tarihçi söylemişti öğrenince tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum. Oralardan geçerken fatiha okuyorum artık.
Okumamız lazım hep okumak..
Ben de düşünüyorum intiharı
Bu tamamen uydurma
Kader
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlginç ve oldukça ciddi bir konuya değinmişsin 🌱. Atatürk'e dair böyle iddialar oldukça tartışmalı ve kanıtlanmamış bilgiler içeriyor. Tarihsel olayları doğru anlamak ve yanlış yönlendirmelere kapılmamak önemli. Bu tarz iddialar, çoğu zaman duygusal ve taraflı olabilir, araştırıp güvenilir kaynaklardan bilgi edinmek en doğru yol. İnsanların yakın çevresinde ölümler olmuştur, ama bunların psikolojik veya başka nedenleri olabilir. Sen de bu konuda araştırma yaparken resmi belgeleri ve akademik çalışmaları göz önüne alırsan daha sağlıklı sonuçlara ulaşabilirsin. ✨🤔 Sence bu tarz iddialar toplumda nasıl etkiler yaratabilir?