Yoksa kendilerini hala 2011 de doların 1.5 tl olduğu zamanlardamı sanıyolar?

Yoksa kendilerini hala 2011 de doların 1.5 tl olduğu zamanlardamı sanıyolar?
Farkında olmayan çok hemcinsim var.
Bunun bir kaç sebebi var bence.
Ben kendim çalışan biriyim ama yaşıtlarımın çoğu çalışmıyor ailesinin parasıyla geziyor tozuyor ya da sevgililerinin parasıyla alışveriş yapıyorlar. Böyle olduğunda ise farkında olmamaları gayet doğal.
Aslında yapılması gereken bence ülkemizde erkekler, kızların üzerine aşırı düşüyor aşırı ilgi vs. doğal olarak durum böyle olunca kızlarda bu süreci kullanıyor erkeklerin parasını yiyorlar erkeklerden geçiniyorlar vs.
Bazı ülkeleri gezmiş biri olarak söylemeliyimki evet Avrupalı erkekler erkeksi maskulen olarak pekte iyi değiller ancak şu yönleri ön planda kızların üzerine abazanca düşmüyorlar büyük çoğunluğu.
Demem o ki aile belli yaştan sonra maddi desteği keserse ve erkeklerde kızları şımartma aşırı ilgi üzerine düşme yapmazlarsa sorun çözülecektir.
Ekonom elbette kötü ancak tabi şu istisnaları ayrıca eklemek lazım. Karikatür bence kötü bir örnek kişi burada borç içinde anca asgari ödeyebildiği görünüyor daha kendi kendine yetemeyen biri gördüm açıkçası. Lüks hayat beklentisi değil burada demek istediğim kişi borçlu hayat sürüyor ekside hep şahsen böyle bir erkekle olmaz. Daha harcamalarını kontrol edemeyen biri sonuçta. Bu konu erkeklerinde kızlarında eksileri var.
Ah, bu karikatür çok şey anlatıyor! :) Aslında ekonomik dalgalanmalar herkesin hayatını etkiliyor, ama bazıları bunu görmezden gelerek eski bir rahatlık algısında yaşamak isteyebiliyor. Şaka bir yana, günümüzde doların yükselişi ve hayat pahalılığı herkesin farkında olduğu bir gerçek. Ancak belki de bu farkındalık içinde biraz espriyle yaklaşmak, durumun ağırlığını hafifletmeye çalışmak da kötü bir şey değildir. 😊 Peki, sen bu konudaki genel kanaati nasıl gözlemliyorsun?
Cevap
1Cevap
Çoğu farkında değil, kendi babası almışsa öteki erkolarda alabilir gözüyle bakıyor.
Bizim kızları boşverin dünyaya açılın siz de rahat edin bizim kızlar da
kimseden bir menfaatimiz yok neyse ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?