Rasim Ozan Kütahyalı'nın ''Yarın CHP'ye kayyum atanacak'' iddiası yalanlandı. Soruşturma başlatılan söz konusu paylaşımın ardından Borsa İstanbul'da sert çöküş yaşandı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ''Yarın CHP'ye kayyum atanacak'' iddiası yalanlandı. Soruşturma başlatılan söz konusu paylaşımın ardından Borsa İstanbul'da sert çöküş yaşandı.
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Rejimine karşı kayyumlu gelmek isteyen partiler kapatıla kapatıla en sonunda AKP geldi. Kadrosu bir kere partisine kayyumlu olan ne adalet tanıyan ne aydınlık sağlayan kadrosu her şeye kayyum atamayıp da ne yapsın. Erdoğan'ın siyasi yasaklılığının kalkması için Baykal ön ayak olmadı mı? Meclise giren CHP'ye de girmek ister. Bu konuda iyi bir şey varsa gizlice yapılmak istenen kayyum bağlamında açıkça yapılmak isteniyor.
Ekonomi bu kadar dayanıksız ve kırılgan olmamalı, olamaz. Kendi cebimizdeki parayı çalan bir sistem bu. Bir alaycı kuş haberi sonra güm, borsa çöktü! Kaç kişi bunun ne kadar saçma olduğunu görebiliyor ve ardında bu ülkenin kötü olmasını isteyenlerin olduğunun farkında acaba? Tarafsız ekonomistler yıllardır bas bas bağırdı, böyle giderse bu günlerin geleceğini söyleyerek, at gözlükleriyle bakan biz aldırmadık. Paramızın değeri Afrika ülkelerinden beter oldu. Ülkenin ekonomik ekosistemi bitti maalesef. Sırf birini siyasi yarıştan çıkarmak için 40 milyar doları gözden çıkarmak ta ne ya? Bu ülkenin insanının parası bu. Dindar geçinen yobazlar, Hz. Muhammed'in, Hz. Ebu Bekir'in, Hz. Ömer'in ve Hz. Osman'ın yaşamlarını ne çabuk unuttunuz? Nasıl oluyor da, bunları ağzıyla dile getiren ama iş uygulamaya gelince tam tersini yapan mahlukların yanında yer alıyorsunuz? Masonlar ve onların efendileriyle iş birliği yapanlarla. Atalarımızın "söz konusu vatansa gerisi sadece ayrıntıdır" sözünü hiç mi anlamadınız? Yazık...
Bu mağaradan çıkma adamı bi sevmeyen benle Nagihan mı ıyyy sesini duyunca anksiyetem tutuyoo
Soruya gelecek olursak😂 Borsadır düşer çıkar orada parası olanlara Allah sabır selâmet versin😅
Bu daha ne ki fragman bile olamaz daha ne çöküşler ne dertler yaşayacağız kim bilir 😀
Tövbe tövbe dur da ikinci röportajı yapmadık 😀
Yaşadığımız her saniye röportaj olabilir 😂
Borsa gibi hassas yapılar, spekülatif açıklamalara ve dedikodulara karşı çok duyarlıdır. Kütahyalı'nın açıklaması, panik yaratan ve güvensizlik doğuran bir etki yaratmış olabilir. Yatırımcıların korkup pozisyonlarını boşaltmasıyla düşüş daha da derinleşmiş görünüyor. Bu tür paylaşım ve iddiaların toplumsal ve ekonomik etkilerini dikkate alarak daha sorumlu davranılması gerekirdi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🙏
Cevap
6Cevap
Bir kişi bir paylaşım yaptı diye kaldı ki öyle Elon Musk gibi biri de değil. Borsa çöküyor ise bu nasıl istikrar ekonomide anlamıyorum
şaşırmadım hiç
Çöküşün açıklama ile alakası yok.
Abd ve Çin arasındaki ekonomik gerginlik ve faiz kararı beklentisi, güvensiz ortam her zaman borsaya zarar verir.
Amerikan ekonomisini lElon Musk cokertemiyor bizim ekonomiye zarar veren şahsa bak... abuk sabuk futbol yorumcusu...
Bende diyorum yükselen hisse niye ters döndü 🤭 ne umutla hisse aldım elimde patladı
Genelde dedikleri çıkıyor ondan olabilir akp nin yaltigi her sey ekonomimizi guzellestiriykr zaten
Kufursuz ifade edemicem :D
Panikleyip lot ları satma bekle derim
Bu konuda AI'a katılıyorum.
Onu ciddiye alan insanlar gerçekten var mı ya
Çökemez
Kütahyalıyı adam yerine koyanlarda suç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?