TÜRKİYE YÜZYILI
Kayseri'de 21 yaşındaki Cuma Doğan, nişanlısının annesi olan 47 yaşındaki Güldane Şahin'i hamile bıraktı.
Kayseri'nin Develi ilçesinde damat ile kayınvalide arasındaki ilişki Esra Erol'un programında gündeme geldi.
21 yaşındaki Cuma Doğan, engelli raporu bulunan Dilek Şahin ile nişanlandıktan sonra kayınvalidesi Güldane Şahin'in evine sık gitmeye başlamış, samimiyetini ilerletmişti.
Güldane ile Cuma'nın uygunsuz anlarına tanık olan Dilek Şahin, annesi ve nişanlısı tarafından şiddet gördüğünü açıkladı.
Engelli raporu da bulunan talihsiz genç kız, babası Turan Şahin ile birlikte çıktığı programda annesi Güldane Şahin'in nişanlısı Cuma Şahin'i kaçırdığı söyledi.
Programda ayrıca Güldane'nin Cuma'dan 3 aylık hamile olduğu da öğrenildi.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ve başörtülü. Kusura bakmayın ama bunu dicem. Ve başörtülü.
Baş örtü davasını kazanmak için popo yırtan başlar şimdi o örtüyle heyecanlı sahneler çekip izleyicilerin yani bizlerin önüne seriyorlar. Hem de yasak meyveli olanından)
Ne demiş diyen, başörtü davasını kazandık ama o başları kaybettik..
Keşke sadece başları kaybetseydik. Var olan başların irfanını ve ahlakını da kaybettik...
Üstüne baktım minare altına baktım kerhane...
Bence Damat zaten Anneyi istiyormuş, kız bahaneymiş.
Kızla nişanlanmadan Anne ile beraber olsaymış öküz!
Cuma’nın Anne Babasını programa çıkarıp, bir Ahlak testi yapsalarmış. Bu çoçuk evde bir halt ögrenmemiş!
Gerçi şimdi kızla evlenir kaynanayıda eve alırlar
3leme yaparlar. Ülkede utanma kalmadı. Ors@puların yaladıgı bir memleket olduk. Seksi bile edebiyle yaşamayı bilmiyoruz.
Sitedeki sözde Feministler nediyor? 😃
mını trt sini rütüğünü sqyim muhalif kanallara ceza yağdırıyor kocasının izni ile hamile bırakılan misafirine çay içmeye teşekküre giden adamı proğrama çıkartıyor beyninizi bu tür ortadoğu fantazilerine yormayın yeyin için sqn gezin mng
Müge Anlı izliyorum orada da ahlaksız toplum olduğumuzu kabullendim artık bu kadar rezil insanlar olamaz ya, yok oğlu üvey annesiyle kaçıyor, yok kadın kalkıp kocasının kardeşiyle kaçıyor evleniyor. Pis insanlar.
Korkunç... Anne anne değil yılan resmen. Damat desen zaten hadım edilmesi gereken bir bakırköylük bir sokak köpeği.
Midem kaldırmıyo artık bu insanlık nereye doğru gidiyo ya
Daha neler göreceğiz bakalım Allah sonumuzu hayır etsin
İnsan kendi öz kızına bunu yapar mı ya? Nasıl bir ahlaksızlık nasıl bir çürüme aklım almıyor
Ay allah korusun ya çok zor kız için Rabbim ıslah etsin. İnsanlar çok tuhaf oldu.
Genç kızlar sırf bu yüzden olgun erkek istiyor doymuş görmüş geçirmiş
Bu ve buna benzer yasak ilişkiler sandığımızdan çok daha fazlalar
VPN ile girilen özel sitelerde bir çok evli kadın ifşaları var zaten
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bunlar insan olamaz
Olur öyle şeyler, modern olun biraz
Ahlaksızlık ne zamandan beri modernlik olmuş?
Nişanlının annesi senin annen demek.
Bu modernlik değil.
My girlfriend Hot mom
Türkiye yüzyılı ne alaka
Nedense çok güldüm bu olaya
iğrenç olay
Anadolu irfanı 😃😂
Basımıza tas yapacak töbe
İğrenç bir şey