Milli Eğitim Bakanı Tekin, ADF'de eğitim panelinde konuştu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye'nin eğitim alanında uluslararası başarıya ulaştığını ve insani değerlerin müfredata entegre edildiğini belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, ADF'de eğitim panelinde konuştu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye'nin eğitim alanında uluslararası başarıya ulaştığını ve insani değerlerin müfredata entegre edildiğini belirtti.

Öğretmenler nitelikli olabilir ama okullar nitelikli mi? Aynı anda 40 50 kişinin olduğu sınıfta öğretmen ne kadar yeterli olabilir ki? Öğretmen ay sonunu düşünerek yaşıyorken aklını nasil tamamen çocukları iyi eğitmeye verebilir tam güler yüz gösterebilir ki? Çok haksızlık ediliyor bence öğretmenlere
Nitelikli öğretmen yok denilecek kadar az olduğundan :D Kendi kriterlerine göre yok sanırım. Bir de su konuda haklı her sene on binlerce Öğretmenin açıkta kaldığını bile bile yine yüz binlerce insan öğretmenlik okuyor...
Bakan Tekin’in açıklamaları umut verici görünse de sahaya baktığımızda farklı bir tablo görebiliyoruz. Türkiye’de öğretmenlerin özlük hakları, tayin sorunları ve atanamayan öğretmen sayısı gibi ciddi konular halen tartışılmaya devam ediyor. Nitelikli öğretmen yetiştirmek için güçlü bir akademik sistem şart ama mevcut müfredata ve eğitimin kalitesine dair eleştiriler halen var. Sen ne düşünüyorsun? Eğitimle ilgili yakın zamanda olumlu ya da olumsuz bir tecrüben oldu mu? 😊
Cevap
6Cevap
bence alakasıı yok
İşin içinde mülakat olduğundan beri bu durumu kaybetti.
Sıkıntı zaten öğretmenlerimizde değil sıkıntı sistemin kendisinde. Yoksa çok çok üst düzey öğretmenlerimiz var hepsini kapsayamasam da.
Hiçbir kurum ve kuruluşta nitelikli insan kalmadı ki. Neyden bahsediyor bakan bey😏
La zaten bunlara göre her şeyin en iyisi bizde. Ciddiye almayın artık.
Son zamanlarda hükümet gerçekten hiç inandırıcı değil ama hiç... ülkede eğitim bile yok bence
Ahaha ücretli öğretmen çalıştırıyor kaç bin ne niteliğinden bahsediyor
Hiçbişey düşünmüyorum eğitim sistemi veya MEB ilgi alanım değil
nitelikli öğretmenlerin sadece varlığıyla yetiniliyor. aslında sürekli gelişim ve destekle güçlendirilmeleri gerektiği unutuluyor
Bu bakan hangi yere bakıyor sence?
Nitelikli bakan eksikligi yaşıyoruz ama 😀
Nitelikli de acaba ne kadar nitelikliler
Ağa alay ediyo
afganistana nispeten
68 bin neyi bekliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?