Neler yapardınız ❓😌
Halkın arasında dolaşan samimi bir figür mü, yoksa masaya yumruğunu vuran sert bir reformcu mu?

Neler yapardınız ❓😌
Halkın arasında dolaşan samimi bir figür mü, yoksa masaya yumruğunu vuran sert bir reformcu mu?

Çevre kirliliğine yönelirdim ilk zira epeydir dikkatimi çeken bir konu. Mesela çöpler asla ayrıştırılmıyor. Şahsen nereye gittiysem geri dönüşüm için ayrı kutular görmedim. Gıda atığı, kimyasal atık, kağıt karton geri dönüşümü gibi herhangi bir ayrım yok. Herkes çöpünü ne olursa olsun aynı kutuya atıyor ve bu da kağıt toplayıcıların işini zorlaştırıyor.
Adalet! Sadece kendi başımıza geldiğinde hatırlayıp ayaklandığımız oysa anlamını bile bilmediğimiz o kelime. Sence bence demeden, kanun böyle mazeretine sığınmadan tek kararı vicdanın ve anlayışın verdiği bir mahkeme kurardım. Kim ne yasası getirmiş, hangi kuralı kabul etmiş olursa olsun hepsini çiğner bütün ezberlenmiş kitapları, hukuk prosedürlerini ezer geçerdim. Çünkü birilerini katledip avukatının arkasına saklanan, yıllarca haklarını ezberleyip doğru yolları izlersen hapse girmezsin telkinleriyle kandırılmış suçluları mutlaka cezalandırırım.
Zekat vermeyeni, kul hakkına gireni, kaba davranıp tartışma çıkaranı toplumun önünde yargılardım. Hatta bizzat halk yargılar, tuhaf tasmasını takardı. Bu sayede sosyal statü, zengin fakir ayrımı ortadan kaldırılırdı.
Reformcu olurdum ama sert olmazdım. Zira bu ulkede ciddi bir reforma ihtiyac var. Abd yargi ve kolluk sistemi getirirdim. (İdam haric ve aihs hukumlerine uygun olacak sekilde). Ab degerlerine mutlak baglilik ve uyumluluk icinde calisirdim. İnanc ve cinsel kimlik yönünden dislanan kisilerin kendilerini ozgurce ifade etmeleri ve gosterislerinde guvenliklerinin saglanmasina yonelik koruyucu yasal duzenlemeler icin calisirdim. Egitim sisteminde meslek uygulamalarinda iskandinav ulkelerini ornek alirdim. Ozellikle hukukta ciddi reform yapardim. Birden fazla suc sabikasi olanin serbestce dolastigi fikirlerinden dolayi tutuklanan insanlarının oldugu bir toplum asla gelisemez. Belirli meslek gruplarini “emir kulu” sonucta diyerek masumlastirmaya calismak yahut yine bazı mesleklerin toplumsal itibari nedeniyle el üstünde tutulmaya calisilmasi ve insanlara korku verilmesi ciddi yanlistir. Zira böyle bir toplum unvan ülkesine dönüşür ve o mesleğin gerekliliklerini uymadığı halde sırf toplumsal itibar ve kendince bir güç aracı olarak gören bireylerin terciğine dönüşür. Haliyle bu kisiler unvanın arkasına saklanarak guc sarhoslugu icinde olur ve hukuksuzluk da yaparlar. İnsanlarin hukuka olan inancinin artmasi icin bunlarin sadece bir unvan oldugunu verildigi gibi alinabilecegini de özellikle gösterirdim.
Ben herkesle samimi olan olurdum hahahahsjsjdj Şaka bir yana da, benim cumhurbaşkanı olmam demek adaletin tamamen sağlanması demek. Misal sosyal medyadan küfür eden birisine idam verirdim akıllanırdi herkes hsjsj
Teşekkür ederim xd
Halkla iç içe olup dertlerini dinlerdim.
Önceliğim kız çocukların okumasını, mesleklerinin ellerine almalarında yardımcı olurdum. Her şeyi değiştirip insanların özgürce yaşamalarını isterdim. Fuhuş, taciz gibi olayların ülkeden gitmesi için elimden geleni yapardım.
Ülkeye yeni bir adalet getirip sokak hayvanlarının öldürülmesine karşı çıkardım. Katillerin serbest kalmaması için cezaları daha sıkı yapardım. Masumları koruyup kollamak, insanların arasına karışıp dertleşmek isterdim.
Keşke dünyayı çocuklar yönetseydi her şey çok daha güzel olurdu..
Hayvanlar, kadınlar, kız çocukları öldürülmez; insanlar samimi, sevgi dolu bir aile olurdu.
Hayallerimizi çöpe atmayın, yıkmayın, engellemeyin..
Cevap
26Cevap
güzel bir lider olurdum ben
Halk arasında dolaşan birisi olurdum. Halka anlamak için onların arasında gezmek lazım. Fatih Sultan Mehmet savaşa gitmeden önce pazara inmiş alışveriş yapıyormuş. Pazarcıdan üç beş bir şey almış pazarcı fazlasını satmak istememiş. Demiş karşıdaki arkadaş bugün siftah yapmadı biraz da ondan al demiş. Karşıdakinin padişah olduğunu bilmiyor ya. Fatih Sultan Mehmet demiş ben böyle bir millete sahip oldukça değil İstanbul'u dünyayı alırım demiş. Yani onun gibi sürekli algı içici olmak lazım ki onları anlayasın.
Cumhurbaşkanı olsaydım cumhurbaşkanı olurdum. Halkımın karakteri neyse onla karakterimi yorar ona göre davranır ve ifade ederdim. Onlar bunlar ve ben diye düşünmezdim. Ama cumhurbaşkanı nasıl olduğuma ve nasıl seçildiğime de bağlı. Bağımsız ve demokratik bir şekilde geldiysem. Halkımı temsil ederim. Hayır, birilerinin güdümüyle geldiysem işte o zaman halkımı yalın bir şekilde cumhurbaşkanı olarak teslim edemem. Her türlü muhalefette devreye girer. Ve mecliste ve ya medyada cumhurbaşkanlık tartışma ve röportajlarla paylaşılır. Eğer muhalefete kulak vermezsem baskıcı bir lider özelliği gösteririm. Kulak verirsem demokratik bir lider özelliği gösteririm.
Cumhurbaşkanı olsaydım, önce dinlemeyi bilen bir lider olurdum. Halkın derdini anlamadan çözüm üretilemez çünkü. Adaletli, şeffaf ve samimi bir duruşum olurdu. Gösterişten uzak, halkın içinde, sokakta büyüyen biri gibi davranırdım. İnsanlara yukarıdan bakmak değil, onlarla aynı hizada yürümek esas olmalı. Ülkeyi değil; insanı, vicdanı ve umudu yönetirdim.
Sapıklara ve tacizcilere ülkeden atardım ülke temizlenirdi tüm suçluları ülkeden atardım ya da idam ederdim bu ülkede euro ve doları 0 lardım asgari ücreti 5 bin yapardım enflasyonu 0 lardım vergiyi en aza indirirdim ve israili fethederdim ve istanbulla büyük kentsel dönüşüm başlatırdım trakyaya konut yapıp tüm istanbulluyu trakyaya taşıtırdım geçiçi olarak orada kiraya gerek yok sonra tüm istanbullu yıkardım ve yeniden düzenli konut inşa etirirdim hepsi raylı sistem ve çelikten olurdu 2 side bu ülkede herşeyi ucuzlatırdım bu ülkede silahçılığı yasaklardım ve bıçağıda yasaklardım ve tüm binaya jeneratör yapma ve duvarlara ses yalıtım yapma zorunluluğu getiridim bide tüm eve kapalı otopark ve güvenlik zorunluluğu getirtirdim öğretmenleri ataması yapardım ve doktor tüm suçlular ülke dışı ederdim bide adaleti getirtirdim sistem değişirdi üniversite sınavını kaldılırdım tüm dersleri kolaylaştırıdım sınav sorusuda en kolaya inerdi asıl ülke böyle yönetilir planlı ve şeffaflıkla.
Bence halkın arasında problemleri çözüp ondan sonra masada bir toplantı yaparak halkın ne istediğini neden bu kadar sorunlar yaşandığını ülkece tartışılıp bence çözüme ulaştırılması gerekiyor eğer başkan bundan sonraki başkan gelecek başkan eğer böyle bir şeyler yaparsa ülkenin ekonomisi zaten batık halde Bizim sorunumuz ekonomi bu ekonomi çözüm bulunduğu halde ülke zaten rahatlayacak O yüzden halk nasıl rahat yaşayacaksa bu ekonominin sorunu nasıl çözülecekse zam yapıldığı zaman maaşları arttırıldığı zaman karşılığında her şeye zam yaparak eşitlik yapılmasında yanaysa bence sıradaki gelecek olan kişi bunları düşünerek gelmesi daha iyi olur çünkü ülkece zor haldeyiz bir evde yaşamak elektrik faturası su faturası yemektir bilmem nedir çocuk sayımız böyle azalmışken ekonominin düzelmesi ile hepsi rahata kavuşacaktır bence başa geleceksek kesinlikle bunu düşünerek gelmek daha mantıklı
Suskun da yalaka da diktatör de olmazdım, parayı kullanılması gereken yerde kullanıp adaletli bir yönetim anlayışı ve istenilen sağlamlıkta olan denetim mekanizması ile huzur ve refahı getirmeyi ilke edinirdim. Kolay olmayacaktır fakat öyle ya da böyle, er ya da geç, bu düzeni yerine oturtmayı hedeflerdim.
Atatürk'ün projelerini ve ilkelerini günümüz şartlarına göre geri getirir, yerine göre samimi, yerine göre sert olurdum. Onu öldüren masonluğa kesinlikle sert olurdum...
Ülkenin yarısı sınır dışıydı edilirdi cbbgbvb 52%Kısımdan bahsediyorum ben o koltukta oturduğum sürece burada olamazlardı nereye giderlerse gitsinler arap yarım adası sizi bekliyor xd
çok korkunç olurdum beni zorla indirirdiniz ben de ağlardım o yüzden hiç gerek yok bana o kadar güç vermeye :( ileride adaylığımı falan koyarsam bu yorumumu hatırlayıp milleti oy vermemesi için uyarın
Ne kadar mafya, hırsız, rüşvetçi, dolandırıcı, katil, sapık, asalak, adam kayırmacı, torpilli varsa demir yumrukla hepsinin içinden geçtikten sonra alnımın akıyla halkın arasına karışırdım.
Bu zamana kadar altın kaşıkla yiyenleri kaşığın tersi ile kusturup devlet malıni gasptan yiyicileri önce içeri tikardim.
Kovboy yıllarındaki düello yu geri getiririm sıkıntısı olan iki insan meydana çıkıp kapışcak silahlı ya da silahsız sorun çözülcek :D
Diktatör olup, milletin anasını ağlatırdım. Bknz. RTE
Bazılarına sert bazılarına mütevazı ama en çokta adaletli biri...
Halkın arasında dolaşan reformcu. Sarayın kapısı halka açık olur
Ülkeyi Kur'an'a göre yöneten bir memur olurdum fazlası değil
Ülkenin içine ederdim galiba djdjsjsjsj okulunumu okudum olm ben ne biliyim
şu an ki cumhurbaşkanını idam edrim direk aldığı nefes haram
Sokağa çıktığımda halkın yüzüne rahatça ve gururla bakabileceğim biri olmak isterdim
Aslında ne kadar iyi bir yönetici olursanız olun ateşten gömleği giydiğiniz zaman hiç bir zaman rahat olamazsınız
Bizim toplumumuz höt hötten anlıyor, baskın olurdum.
Olmak istemezdim hiç sevmiyorum sorumluluk almayı hayatımdakiler yetiyor teşekkürler 🤣
Sinirli sert hakkımi savunurum hakkımızı savunuruz
Yok olmayım ben. Sonra ülke düzelir dürüst olur herkes. 😃
İslami Yaygınlaştirir Müslümanların toplanıp zalimlere mücadelesini sağlardim kazanan Allah dostları olacak elbet Kahrolsun İsrail
Devletin bir nizamı ve ağırlığı olurdu. Bu çizginin dışına çıkan her unsuru yok ederdim. Baskıcı ama ülkesini düşünen biri. Çünkü bu ülkenin icinde ve dışında hasmı çok. Yumruğu indireceksin.
1 SMA çocuklarının İlaçlarını Turkiyeye Getirirdim
2 Çocuk Kadın Tacizcilerinin İdam
3 Evsizlere Yardım Ama gerçek ihtiyacı olanlara.
4 Hak Edene Hak Ettiğini Verirdm
5 ADALET sağlarım
Diktatör...
Yani kesin bilim ve sanatta ve dine değer verirdim. Disiplin ve bürokratiyi yükseltir. Haraç ve liyakatsiz insanları temizler. bu yüzden kesin darbe yaparlardı..
Halkın arasında dolaşan milliyetçi ve kendini halkına adamış biri olurdummm😌
Çok iyi bir lider olurdum
Türküm diyenlerin ülkesi olurdu.
Yumruğu masaya vurudum
Bençe oyunuzu bana verin
Sevilmeyen biri olmak istemezdim
Tüm gelmiş geçmiş herkese rahmet okuturdum 😁😁
Ben kesin diktatör olurdum...
Fatih Sultan Mehmet..
Beni yasatmazlardi darbe yaparlardı
Olmazdım. İstifa ederdim
Mükemmel