Ülkemizde değişmesi gereken ihmal edilmiş o kadar çok konu ve iş var ki ama öncelik kadın cinayetleri olurdu bunu durdurabilmek için başta idam dahil TCK da en ağır cezaları yürürlüğe sokardım. İkincisi gelir adaletsizliği en düşük alan emeklilerden başlayarak sırası ile asgari ücret ve diğer gelir guruplarındaki adaletsiz maaş dağılımlarına son verirdim. Bu kanayan en büyük yara bence maalesef yanlış politikalar nedeni ile ülkemizde ciddi boyutta eşitlik ilkesine aykırı maaş dağılımları var. En düşük emekli maaşı asgari ücret ne ise o olmalı! Sonra kademeli olarak yükselmeli bir guruba çok iyi emekli maaşı diğer bir guruba çok düşük bir maaş sistemi olamaz. Az alana daha çok zam verilmeli çok alana daha az zam sistemi gelmeli ki gelir adaletsizliği bir ölçüde düzeltilebilsin. Bürokratlarda tek maaş sistemi getirilmeli öyle oranın buranın huzur hakkı diyerek dörder beşer maaş olayına kesinlikle bir son verilmeli ama bunlarla da bitmiyor o kadar çok sorun var ki çözülmesi gereken...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Geldigim gibi ulusa seslenis yapardim. Ve gercegi acıklardim. Ülkemiz 100 yil once yenildi ve 100 yildir agir sekilde somurüluyir ve yozlastiriliyoruz. Bu sebeple referanduma gidecegiz. Bagımsız bir ulke mi olalim yoksa bati somurgeligink sevdiniz mi? Diye iki secenek sunarim. Halkin %60 i bagimsizlik isterse bagimsizlik ilan ederdim. Ama 60 tan az kalirsak demek ki memnunlar derdim. ben de paralark toplayip şu anda oldugu gibi bankacilik ve faiz sistemi uzerinden ingiltereye aktaramayacagim bu vebale giremeyecegim icin istifa ederdim. Ama madem ulusa seslenme firsatim var diye genel gorgu kurallarini insanlara duyururdum. 1-dugun mac secim konvoylari yapmak ayiptür gunahtir insanlari rahatsiz ederek mutluluk yasanmaz 2- apartmanda istediginiz gibi muzik dinleyip cocuk kosturamazsiniz apartman birlikte yasama alanidir. Kurallari vardir 3-aol seritte hiz sinirinda giden araclara sellektor yapilmaz 4- tum insanlara düşman olan tipler kendini iyi hissetmek icin sokak hayvanlarina torba torba mama dagitamaz. Ekosisteme zarar veriyor 5-sokak muzisyeni diye bosey yoktur gürültü çikaran dilenci vardir. O sebeple yasaklanmali. Adma gibi sessiz dilensinler ya da gitsinler. 6- yolda giderken bir bokscuya salririrsam. ve beklendihi uzere dayak yersem suclu boksor degildir. Sirf guclu oldugu icin suclu olmamalidir. Bu sebeple çirkef sirret kadinlar bir adama saldirdiginda beklendigi jzere dayak yediklerinde magdur olmamalilar. Millete bunlari anlatirdim. Cunku kimse bunlari bilmiyor birinin soylemesi lazim.
Eğitim sistemini düzeltir, öğretmenlere atanma sıkıntısını çözerdim.
İnsanları İstanbul, Ankara , Antalya gibi büyük şehirlerden diğer küçük (düzce, sakarya vb.) şehirlere göç etmeye teşvik etme çalışmaları yapardım.
KASTEN adam öldürme, KASTEN adam yaralama, taciz, tecavüz gibi kasten olan tüm büyük suçlara 90+ yıl hapis cezası getirirdim. Adalet sistemi elimden geldiğince güçlendirirdim.
Yalnızca ülkede bulunmayan ve ihtiyaç olan şeyleri yabancı ülkelerden alırdım, geri kalan şeyleri ülkede yetiştirirdim ve çiftçilere, tarımla ilgilenen herkese daha değer verirdim. Kendi ürünlerimizin vergilerini düşürüp tercih edilmesine teşvik ederdim.
Asgari ve emekli maaşlarını ne kadar yükseltebiliyorsam o kadar yükseltirdim ki bence asgari maaş ve emekli maaşı 38.000 TL'nin altında olmamalı.
Tüm ülkeye İQ testi yaptırır, buna göre sosyal medya platformlarına girişi kısıtlandırırdım. Örneğin ıq seviyesi 100 un altında olan belirli platformlara giremez gibi. Ayrıca tiktok ve pubgyi tamamen yasaklardım.
Tüm ülkeye bir terapi yaptırırdım. Sakin kalmamız için. Fazla sinirliyiz.
Mülteciler yallah kendi ülkesine. Fazla can sıkıyorlar.
Atatürk'ün hayatını detaylı şekilde anlatan bir ders eklerdim. Beden, resim, müzik gibi dersleri çoğaltırdım.
öncelikle terör ve tecavüz planlıyarak işlenen cinayet suçlarına idam yasasını getirirdim süresiz nafaka olayını kaldırırdım çiftcilere vergisiz mazot destegi saglardım ilkokuldan itibaren kodlama yapay zeka vb. dersleri müfredata ekletirdim girişimcilere verilen destek oranlarını arttırırdım büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricelerine destek miktarlarını arttırırdım kendi markamız olan ürünlerin vergi oranlarını düşürür tercih edilmesini saglardım hapis ve idari para cezaları agır şekilde arttırırdım bedelli askerligi gelire göre yaptırırdım zaruri sebeleri olanları devlet karşılayacak şekilde ayarlardım devlet memurları emekli ve asgari ücretlilerin refah seviyesini arttıracak adımlar atardım şehit gazi yakınlarına verilen destekleri arttırırdım meclise bölücü örgüt sevicilerini sokmamak için adımlar atardım şimdilik aklıma gelen bunlar
Tabiiki bozulanları düzeltmeye, durumu iyileştirmeye çalışırdım ama tabi bu çok yönlü bir konu. Kime göre neye göre ne bozuk misal, kimi de aklınca dünyayı kurtarır ama realite öyle değil. Baskı öyle böyle değil, oraya vardığında idealler çoktan silinip gitmiş oluyor. Yaptığından memnun olmayanlar bolca ve devamlı açığın aranıyor, her hareketin takipte ve devamlı eleştiriliyorsun. Tabi bir de parti muhabbeti var. Futbol takımı gibi en çok teklifi verene gidiliyor, genele bakınca takım ruhu diye bir şey yok hani. Özetle ne olsun isterdim biliyorum ama bunu denemek bile bırak ütopyayı resmen distopya. Bana gelmezdi.
Her bir kurumu süpürgeyle temizlercesine temizler, başlarına liyakatli insanları getirim. Belki zaman alır ama ekonomiyi güçlendirecek politikalar geliştiririm ve ülkeyi mültecilerin tümünden arındırırım. Burası Türkiye Cumhuriyeti’dir. Türk değilsen vatandaş olamazsın. Sınırlara sıkı bir denetim getiririm elini kolunu sallayan değil sallayamayan bile ülkeye adım atamaz. Kur’an hükmüne göre bir egemenlik olur. Olması gereken, egemenlik kişilerle değil ilkelerle yürütülür. Halkın isteğine-şikayetine önem veririm el birliğiyle birkaç seneye yine iyi olmasa da en azından halkın refahı yerinde bir ülke haline geliriz. Eğitim-öğretim çalışmalarımıza yoğunluk veririz
-Bütün ülkeye zeka ve psikoloji testi yaptırırdım sınıfı geçemeyenlere oy kullanma yasağı getirirdim ki beni bile seçecek olsalar ne için seçtiklerini bilsinler bir ülkenin geleceği bu insanların eline kalmasın diye. -İşçi sınıfının alım gücünü 2 katına çıkarırdım ki insanlar insanca yaşayabilmeli bu dünyaya köle olarak gelmediklerini hissettirebilmeliyiz. Bunun için kaynak nerede bulunacak diyenler içinse vergi adaleti getirirdim. Çok kazanandan yüksek işçi ve memurdan vergi almazdım dengeyi sağlardım. -Adalet sisteminde köklü değişiklikler yapıp en tepeden en alt kesime kadar herkesin adil bir şekilde yargilanabilecegi şeffaf adil bir hukuk sistemi oluştururdum suçlu babam bile olsa yargılanacak. -Eğitimde belli bir seviyeden sonra her çocuk kendi yetenekleri doğrultusunda eğitim görebileceği imkanları oluştururdum. Köklü değişiklikler yapardım kısaca...🙂
vatan hainleri , tecavüzcü , tacizci ulu ortada işkence edilir bunu yaparım. sonra para yerim başta halkın olacak adettendir yemem lazım :) sonra dışa bağlılığı keserim kuzey kore gibi olurum :) ama gelişmiş hali herşeyi ülkemde yaptırırım telefon işletim sistemi araba aklına ne gelirse ve yabancıların neyi varsa ellerinden parası karşılığında alırım hiçbirşeyi yabancılara satmam satanıda halebe tatile gönderirim
Ülkenin cumhurbaşkanından başlayarak alayı yargılanırdı. Erdoğanın isviçre bakanlarında ki gizli hesabına bakardım. Erdoğanın yaşadığı sarayı you tube'a video çekerek halka izletirdim nasıl sefa çektiğini gösterirdim.
Mesela bir ülkenin cumhurbaşkanı var kendi ülkesinin vatandaşı dururken bir çok multeciye ev ve vatandaşlık falan veriyor bedava sağlık hizmeti sunuyor onlara. son 20 yılda dünya lideri ismini almış yahudi üstün cesaret madalyası almış, ülkesinde andini kaldırmış, çocukların tecavüz edilmesine göz yummus, şehitlerine kelle demiş işte asla o ülkenin cumhurbaşkanı gibi olmazdım o ülkenin ilk cumhurbaşkanı varmış ATATÜRK diye eminim onun gibi olur onun yaptıklarını yapar onun izinden giderdim
Mülteci sorununu çözmeye çalışırdım önce. Yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak yanlış bir şey değil ama bunun bir kontrolu olmalı. Güzelim ülkenin toplumsal yapısını bozduklarını düşünüyorum.
Ülkeye mülteci almazdım. Avrupa Birliğine girme palavralarıni bozardım. Bize düşman olan etnik unsurlara katliam yapardım. Ortadoğulular bizim ülkemize yerleşemezdi