Bizde bir zamanlar çocuktuk ne cebimizde bıçak vardı ne tornavida. Kavga da ettik kavga da gördük ama asla yaralamadık korkardık hapise gireriz diye. Şimdiki çocuklarda ne korku var ne utanma. İşte o korkuyu veren aile değil ülkenin caydırıcı cezaları olmalı. Allah kimseye hapishaneye düşürmesin ama düşmeden önce de düşünmeden hareket eden insanlar var. Allah rahmet eylesin. Türkiye eskisi gibi değil artık. Sokaklar bela doldu denetim sıfır cezalar ağır değil.
bende çok üzülüyorum. o kadar olgun, saygılı bir çocuk ki.. sakin ve kimseyle derdi yoktu. böyle güzel kişilikte çocukları hayattan koparan cani çocuklar oluyor çok yazık. büyüyünce ne olacakları belli ve şimdiden ceza almalılar. çocuk falan denmemeli. bu kişiler sonra büyüyor sokakta insanlara saldırıyor
bu çocuk dışarda kaykay malzemesi almak için çıkıyor orada berkay denen kişiye çarpıyor sonra Ahmet "pardon kardeşim" diyor. çocuk ta ben senin nereden kardeşin oluyorum diyip bicakliyor. olayi bilmeyenler için
Allah geride bıraktıklarına sabır versin. Dün duruşması vardı, öldürdüler bir de mezarını tahrip ettiler. Çok üzüldüm çok. Sen o kadar sev, emek ver, büyüt iki tane ş*eref yoksunu p*iç gelsin katletsin.
Bende üzülüyorum hem de baya. Çok ağlamıştım cidden annesinin yakarışlarını duyduğumda, zaten Mattia'nın kafasına tekme atmışlar ödem toplamış yoksa belki yaşayabilirdi güzel yüzlü çocuk...
Yanlız degilsin bende çok üzüldüm ayrı bi güzelligi varmış yok yere öldürüldü ve ailenin tehdit edilmesi mezarına verilen zarar umarım güzel yerdedir 🥺
Nasıl üzülmesin ki insan... Hala adalete güveniyorum diyen varsa bu çocuğun katlinde minimum düzeyde olsa bile bence payları vardır. Melek oldu inşallah yavrucak...
Bütün Türkiye ağladı. O aşağılık p**ç kurularına ağırlaştırılmış müebbet hapis verilmeli ve asla gün yüzü görmemeliler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Pisi pisine gitti çocuk, bi de çocuk suçluların daha az ceza alma durumu var ki o daha kötü eğer küçük yaşında suça bulaşıyorsa yaşına başına bakılmadan en ağır cezayı almaları gerekiyor bence
Allah ' sabir versin ailesine şu çocuk kime ne kötülük yapabilirki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bence katillere hapis cezası bile hafif kalır. İşkence yapılmalı adam öldürenlere, tecavüzcülere, hırsızlara çok ağır cezalar verilmeli yoksa korkmazlar
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Hepimiz ergen olduk ama şimdi ergenler psikopat gibi, sebebi kendilerini bir b*k sanmaları, aileler eğitim veremiyorsa devlet versin lütfen bu ülkede aşırı disipline ihtiyacımız var ilkokuldan liseye kadar insanlara ahlak derslerini zorunlu ve temel ders olarak verilsin, bu derslerden sınavlar kagıtla değil davranişla yapılsın her ögrencinin bir dosyasi olsun ruhsal durumu, davranislari nasil vs diye, egitim hayati boyunca uni de de devam etsin bu dersten kalanlar iş bulamasın vs vs o zaman insanlar mecburen iyi davranir
Bende üzüldüm 😔 huzur içinde yatsın 🤲🏻. Maalesef ki dünya tarihinde birçok kez başa gelmiş olaylardan biri hiç tanımadığı birisi tarafından öldürülenler. Ortalık eşkiya kaynıyor. Halen daha birçok kişinin can güvenliği bile yok
İnanılmaz etkilendim ahmeyin olayından çocuk çok donanimliydi ve mükemmel sevgi dolu biri dışarda gezen tek işi sigara içip ordan burdan üç kuruş yol bulmak olan pislik sürülerine heba gitti yazık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Allah rahmet eylesin ben de çok üzülüyorum gerçekten
Adalet denilen şeyin olmadığı bir rezillikten başka bişi değil aile perişan hala laylaylom peşinde sürekli sürekli karar erteleniyor ne denebilirki üzülmekten başka
Devlette iş yok abi caydırıcı ceza yok ki. Özgecan Aslan cinayetini işleyeni nasıl geberttilerse bu p**çleri de derhal öldürmeleri lazım. Bunların yaşamaya nefes almaya yiyip içmeye hakları yok
Kadınlara abi denmez 😑. Yenidoğan çetesini koruyan bunları da korur. Bir gün dışarı çıkar birilerinin maşalığını yaparlar. Öldürmeye devam eder. Olan halkın çocuğuna olur. Bunun gibi çok psikopatlar var. Asıl çözüm bunun gibileri asmak. İdam yok.