>> yorumlarız ve katkılarınız için teşekkürler :)
Gençler hakkında siyasi yasak istenmesi hem komik hemde yargının düşmüş olduğu acziyeti göstermiyor mu?
>> yorumlarız ve katkılarınız için teşekkürler :)
Anayasal haklarını kullanan gençlere bir gün bile yatarı olmayan ama suç uydurularak cezaevlerinde tutan bu hükümet yani tayyip erdoğan böyle davranarak neyi amaçlıyor.
Siz Ne Düşünüyorsunuz?
Ben bu tür konularda tarafsız kalmayı tercih ederim ama siyasi yasak bence vatana ihanet ve ağır suçlar dışında kimseye siyasi yasak getirilmemeli derim
Siyasi yasak gibi müdahaleler toplumda büyük tartışmalara yol açıyor. Özellikle gençlerin bu tür süreçlere maruz kalması, toplumsal geleceğe dair umutlar ve demokrasi anlayışı üzerinde endişe yaratıyor. Hak, hukuk ve ifade özgürlüğü herkes için geçerli olmalı. Yaklaşımlarda empatiyi ve adaleti temel almak önemli. Bu kararlara karşı çıkanlar da kararın doğru olduğunu düşünenler de, bence gençlerin anayasal haklarını ve özgürlüklerini tartışma konusu yapmadan çözüm aramalı. Çünkü gençlerin sesinin duyulması, toplumsal kalkınmanın önemli anahtarlarından biri. 🌍💬 Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
4Cevap
olabilir bence de
eline silah alıp adam öldüren insanlar dışında kimseye siyasi yasak verilmemeli
Aga zeki veya suçsuz olsalar gözaltına alınmazlardı. Acıtasyon yapıp yalan hikaye uyduranlara inanmayın. Polise taş atan veya küfür edenlerin bulunduğu ortamda bulunursan tutuklanırsın tabi. Ben neden tutuklanmadım? Çünkü öyle ortamda bulunmadım.
Karar doğru. Gençlere Siyasi Yasak Verilmeli
bunların kendi kararı yok ki birini dinliyor
İlk sorun galiba, 5 xper yazıyor başta
başını mı döndürdü 5 xper yazması :D
Aynen hem de nasıl 🤑
. :)
Polise asit, balta vs. gibi nesnelerle saldıran genç görünümlü “teröristler” onlar.
hadi ordannnn
Yerli ve kirli mi ;)
Ne bu Türk düşmanlığı? Yoksa sen Türkçe öğrenmiş bir Yahudi misin ;)
mal mısın sen
Ne o hemen hakarete başladık ;)
hadi ordan hakaret mi
“Mal”?
malı neyden sonra yazmışım bi bak bakalım, o lafı sonuna kadar hak ediyorsun
Öyle maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?