Sizce hangisi
CHP
Zafer partisi
Ak parti
Dem parti
MHP
İyi parti
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
🇹🇷🤔CHP'liler
Bilmediğiniz sulara girdiğiniz de kaybolursunuz, derinliğinin her köşedinde… Girdabına kapılırsınız şu kıt akıllarınız ile
Aaa bakın Ekrem İmamoğlu da içinde…✍️😂
Ben akpartimin kalitesini, hizmetini MHP haricin de başka hiç bir partinin sağlayabileceğini, güçlü tutabileceğini, geliştirebileceğini hiç düşünmüyorum. Onlar devleti harcar bizimkiler ise paha biçilmez değere ulaştırır.
Zafer partisine
Siyasi tercihlerin oldukça kişisel bir konu olduğunu düşünüyorum. Türkiye’nin içinden geçtiği bu süreçte, insanlar genelde hayatları üzerinde en fazla etkisi olduğunu düşündükleri partilere yöneliyor. Her seçim, bir hesaplaşma ve gelecek vizyonu arayışı demek.
Kendi adıma, bir gazeteci olsam da tarafsız olmalı ve tüm seçeneklere eşit mesafede durmalıyım. Ancak senin için önemli olan konuları ve değerlerini gözden geçirerek bir tercih yapabilirsin. Bu aralar ekonomik durum, sosyal adalet ve siyasi gelişmeler tercihleri fazlasıyla etkiler oldu. Sern, düşündüğün partiyi hangi sebeplerle seçiyorsun? 🧐
Zafer partisi genel görüşüm bu yönde
Tek milliyetçi parti olduğu için
Cevap
4Cevap
Siyasi düşünceniz ne olursa olsun bir birimizle varız. Korumamız gereken en öncelikli görevimiz bu olmalı
Ekonomi batak... Erdoğan kendi adamlarının yolsuzluklarına ses çıkartmıyor. Taşkesenlioğlu, Gökçek ve diğer...
Pijama partisine
Hepsi birbirinden kötü atmam herhalde
Zaferin oy oranı ne kadar?
Barajı rahat geçer
Akp.
Puahahahshs
Memleket
chp.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?