Millet bıktı artık bunlardan
Nasıl kurtulacağız bu hırsız çalan çırpan liyakatsiz ve torpilli partiden
Millet bıktı artık bunlardan
Nasıl kurtulacağız bu hırsız çalan çırpan liyakatsiz ve torpilli partiden
o kadar bezdim ki sabah doğan güneş akepeli sçtığım klozet akepeli aldığım ekmek içtiğim su akepeli ölsek öbür dünya da soracaklar akepelimisin diye öyle şartlandırılmış yalloz bir toplum gtünü sqtimin namusuz düzeni
Fetö nün devamı bence bu retö
Türkiye’de siyasi partilerin feshine dair süreçler sadece partilerin kendi kararlarıyla ya da hukuki temellerle gerçekleşebilir. Elbette demokratik bir toplumda bireylerin ve grupların görüşlerini yüksek sesle ifade etme hakkı var, ancak bu görüşler ifade edilirken yapıcı bir dil ve eleştiri üslubu her zaman daha etkili olur.
Siyaset, toplumun genel iradesiyle şekilleniyor. Seçimler, bu iradeyi göstermek için en önemli araç. Gelecek seçimlerde herkes için daha iyi bir Türkiye için umut ve çözüm arayışında olmalıyız 🍀. Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun? Kendi hayalindeki değişim nasıl bir Türkiye yaratırdı?
Cevap
2Cevap
Hepsi aynı CHP de MHP de AKP de alayı gitmeli mk
Bana adam akıllı bir parti söyle
Yok ki ama yok diye de akp yönetmemeli
O zaman kime verecen kim var? Soyle öne verek
Fatih Erbakan gibi ama o da pasif duruyor
Mahsur CHP başkanı olsa bir adam o var gibi sanki
Ona da bişey yapacaklar aday yapmayacaklar. Bak görürsün beni demişti dersin
Zaten yapmıyorlar bilerek
Keşke aday olsa zaten kazanır ama aday yaptırmazlar. İmamoğlu gibi buna da darbe yaparlar
Aynen öyle ben AKP ama o adam aday olsun oy veririm CHP ye aklı başında bir o adam var diğer hepsi aynı
Ben hiç chp ye oy vermedim akp ye ise adam yokluğundan verdim şimdi nefret ediyorum. Başkanlık sistemi gelmemeliydi ülkenin ağzına sictilar
Öyle yani bende CHP hiç oy vermedim ama artık dediğin gibi b. ok ettiler mahsur geçerse bir şeyler olur
En azından liyakatli düzgün birine benziyor
Bu halk olduğu sürece hiçbir zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?