Soruyu şikayet edenlere gelsin😀
Boykotu destekleyeceğim diye aç kaldım iyi mi?
Soruyu şikayet edenlere gelsin😀

Ekmeğe ihtiyacım var 1 litre su ile takas edebilirim😀😀
Ona kalırsa Kızlar Soruyor sitesi de boykotmuş, öyle duymuştum, sen boykot olan sitede uberlik yapıyorsun😱 Tabii ki gitme kal burada🌸 lakin şunu da söylemeden geçemeyeceğim; sözüm meclisten dışarı lütfen yanlış anlaşılma olmasın, siyaset hakkında yorum yapmam lakin şimdiki boykotu destekleyen kişiler İsrail ürünlerine boykot uygulamamıştı, ben o kişilere çok kızıyorum, ha zamanında hem İsrail ürünlerini boykutlayıp hem de şimdi boykot yapıyorsa bir şey demiyorum, herkesin boykotu kendine lakin boykotsa zamanında İsrail ürünlerine de boykot demelilerdi, şayet öyle değilse vicdan terazilerinde bir adaletsizlik vardır. Bunun yanı sıra İsrail ürünlerini boykotlarken ben de sinirleniyordum, alacak ürün yok diye. Ben şu an boykot uygulamıyorum, belki beni herkes farklı addedecek lakin bu da benim görüşüm, kimine göre doğru kimine göre yanlış, siyasetten de uzak dururum, anlamam da öyle çok.
Baştan gol yedik desene neyse😀
Olsun, canımız sağ olsun🪻💜
Herşeyde olduğu gibi boykotun da içini boşalttılar. Onu da edelim bunu da derken boykotun listesini okumak bile saatler alacak nerdeyse. Elimizde liste ile gezmemiz gerekecek. Boykot böyle olmaz tabii ki. Hedef tek ve net olmalı ama bu işten en çok ekspressolab'in çıkacağı garanti. Ama onun da arkasında hükümet gücü var. Artık kiminse RTE kendisi dahil eski bakanlar. milletvekilleri, valilere varıncaya kadar oradalar. Vücutlarından bir uzuv koparılmışçasına sahip çıkmadıkları kadar sahip çıkıyorlar, ilginç.
Cevap
24Cevap
Aç kalma bence :D
Valla gerekirse bulgur salata yemek lazım. Bir kaç gün iadere etse bütün halk o zaman bak neler oluyor.
Toplu bir de ayaklanma ses getirir.
Nereye gitmiyorsun
Ahaha pardon. Canım hiçbir şey alınmayacak diye bir şey yok ama yerli mallarını alabilirsin mesela yasak markalar dışında
Meyve sebze de alabilirsin
Ahaha 🤣 ölme de
Ya aşk olsun ölmeni istemem. Sen iyi birisisin
@_suveyda ancak senin o tam yaparım dediğin şey boykot değil ölüm orucu olur.
Boykot filan derken hayat Survivor moduna geçti. Sigara verene ne isterse verebilirim İstanbul’ içi 🤣
Valla ben gittim aldım yerim Boykotunu😀
30 gün oruç tuttuk 1 gün mü dayanamıycaz ayrıca evde olan başka şeyler vardır. 🤣
Ekmekle yumurtayla da olmaz sigarayı bıraksınlar daha tesirli 🤣🤣
Ekmeği aş ile taşı toprağı ile 🤣🤣
tam arkandayım🤣
Ben de senin arkandayım😀
Sırtım yere gelmez desene 🤣🤣
Ahahah tabi😂😂
Aaaa hemen gel takas yapalım. Bizde sular kesik ve bir tam ekmeğim var gel hemen
Kapıyı açtım nerdesin 🥹
Boykotu destekleyenlere soruşturma açılmış...
Uber olan sensin 😂
Gel bana gözleme açarım ben boykotta değilim ev dolu jdjdjdd
Ben seni destekliyorum ama 😀
Taa oralardan, buralara destek olman duygulandırdı 😭😭
ne kadar aptalca bir boykot. akli basinda olmayan hicbir gercekligi olmayan bir boykot. Tamda Israilin istedigi gibi. Gidin israillileri destekleyin o zaman. filistinede bir kursun atin.
Akli basinda olan gercekleri gorur ona gore hareket edet. Milli firmalariniz olmasa, bakin o dusuk fiyatlara Israil urunlerini alabiliyor musunuz? Allah razi olsun yerli firmalardan.
🤣🤣🤣🤣
@king_nolden Cok mu hosuna gitti. Zevk mi aliyorsun musluman kani dokulmesinden
Dediklerin çok saçma ve komik
@king_nolden Sacma mi neymis sacma olan?
aydinlat bakalim.
Tabii aydinltayim boykot halkın Demokratik bir tepkisi israil meselesini bunun icine katmak konuyu saptirmak olur egerki yerli firmalar halkın yanında olsaydı fiyatlari makul tutardi ve bu kadar büyük bi tepkiye gerek kalmazdi esas mesele halkin neden bu noktaya geldigini sorgulamak
@king_nolden Olay sacma bir yonlendirmeden ibaret. ilgili siyasi parti yillarca hukumeti sucladi, simdi kabahatli firmalar oldu. Hukumet bunun icin aylardir denetleme yapiyordu. Madem fahis fiyat uygulamasi var. neden tum firmalar bu boykota giriyor. hepsi mi bu sekilde kazaniyor sanmiyorum. israil boykotundan sonra Ulker, Hayat Kimya, ve diger yerli firmalar ciddi indirimlerle Nestlé ve gruplarinin fiyatlarini asagi cekti. Faydasinida goruyoruz. Domuz eti var dedikleri kofteci Yusuf olmasa durum daha da felaketti. Bu durumda boykottan neden herkesi nasiplendiriyorsunuz. Israil firmalari boykotunun amaci belli ama bu boykotun amaci belli degil. akilli olan insan zaten almaz. :)
Sen simdi diyorsun ki ‘’Hükümet zaten denetim yapiyordu, firmalar suclu değil , herkes ayni degil, boykotun amaci belli degil,, peki sorayim madem denetimler bu kadar etkiliydi neden insanlar böyle bir boykota ihtiyac duydu? Madem firmalar scsuz, neden fiyatlar bir gecede fırladi? Ayrica israil boykotuyla fiyatlarin düstügünü söylüyorsun ama isin komik tarafi su demek ki boykot ise yariyor! Israil ürünleri boykot edilince fiyatlar düstüyse, halkin tepkisinin ne kadar güclü oldugunu gösteriyor. o zaman bu boykot da firmalarin aklini basina getirmek icin yapliliyor, neyin kafasini yasiyorsun? ‘Akilli olan zaten almaz’ diyorsun, güzel kardesim, mesele bireysel alisveris degilllll, toplu tepki göstermek senin mantiginla gidersek israil boykotuna da gerek yok “akilli olan zaten almaz,, diyelim ve susalim ama öyle olmuyor iste! Özetle halkin alım gücü bitmis tepki koyuyor sen hala ‘boykot aptalca’ diyosun asil aptalca olan insanlarin ses cikarmasini engellemeye calismak bu boykot sayesinde fiyatlar düserse sen ne diyeceksin cok merak ediyorum
@king_nolden anlamamakta israr ediyorsun. boykot ettigin firmalarin hangileri suclu hangileri sucsuz nerden biliyorsun? secim yapiyor musun? yoksa kurunun yaninda yasida yakarak daha mi beter ediyorsun. Bilincsiz bir siyasi boykot bu? Hukumete kizip daha beter bilincsiz bir sekilde boykot ediyorsunuz. Anlamamakta israr ediyorsun yine anlatayim. Israil boykotunda basari yerli firmalar olmasi. Yinede takip etmeyenler var. ama o yerli firmalar olmasa bu boykotta anlamsiz olurdu. sen simdi israilin istedigi gibi siyasi olarak yonlendirmesiyle yerli firmalarida boykot ettiriyorsun. buda en cok israilin isine yarar.
Hangi firmaların suclu olduğunu ben degil, piyasa belirliyor. Boykotun amaci, haksız fiyat artislarina tepki göstermek, siyasi bir hedefi yok. Yerli firmalar fiyatları dusurdu, bu yüzden boykotun etkisi var. Boykotun halkin alım gücünü koruma adına yapilmasi, İsrailin isine yarar mı, yoksa halkin cikarina mi asil mesele bu. Siyasi yönlendirme diyenler, sorunun asil kaynagini kaciriyor bu boykot, halkın hakkini savunmak icin yapiliyo, siyasetin malzemesi degil
@king_nolden Halk masumu cezalandirmaz. Kimsede tum yerli yabanci firmalar fahis fiyata bunu yapar diyemez. hem hukuk devleti degiliz diye isyan ediyoruz. hemde hicbir hukugu olmadan boykot ediyoruz. kurunun yaninda yas ta yaniyor. Adil degil.
Siyaset ve din ayrıştırır. Çorbanıza bakın gençler. Filler tepiniyor sadece yukarıda
Yok sakın ha. Hiç bir Türk malı almayın sakın. Ekonominin * koyun
😂😂
Halkin kendi ülkesinin malini almamasinin sebebi fiyatlarin asiri yükselmesi insanlar gecinemedigi icin böyle tepki veriyor ekonomiye asil zarar veren sey halki bu noktaya getiren yanlis politikalad ve firsatciliktir
😄😄 buyur bize gel bize de lazım biseyler anneme kız çıkma dedim dinlemedi galiba 😄😄
Eksik varsa söyle evden getireyim 😀😀
😂😂 Bilmiyorum ki ne eksik 😂😂 lahana sarması yapacaktık annem ortalıkta yok 😄
Malzeme almaya gitti kesin😀😀
Bir de bana diyo söz dinlemiyorsun gelsin ona dicem ki aynı sana benziyorum 😄
Hahahah😂😂
Helal olsunn hdhdhdhhdhd ve gecmis olsun 💥💥🫡
Şimdi güncel ile cevap vereceğim onlara bekle 😂
Ver ablam 🤣
Sjjsjdjdj 🤣
"Ekmek yoksa pasta yiyin "😂🤣
♥aklıma geldi birden 😂
Her gün aç yatanlar ne yapsın.
Ülkede oğlunun okul parası için sakat kalan anaların durumunu kim hatırlıyor.
Ne oldu o Anaya
Listeye baktım çoğunu kullanmıyormuşum diyerek boykot etmedim. 😃
Hala aç mısın kız 🤔😂
İstikrar denilince de sen be 😂 boşa aç kalmaya zaten gerek yok 😂
Haha deli😂
😀😀
Tamam takas yapalım 🥖😃
Dayan 1 günlük detoks yaptım say 😄
Ben sana patatesli poğaça yaparim 😭🤭
Küçük esnaftan alabilirsin kız 😂
kız un su tuz yoğur iki dakika💕
Ben boykottan bir gün önce bir paket sigara aldım sigarasız kalmamak için. 😅
Yapacak bir şey yok, bende fazladan var edelim istersen :D
Makarna pilav yap onlar doyurucu yerine ekmegin yapacak bişe yok boykot için her şey
Bişey olmaz 1 gün tek ya 🥺
Bir gün de dayanın yani
Doğru düzgün beraberlik yok
Pazar her gün açık değilse orayi boykot etmemek lazım esnafın suçu ne anlayamadım mesela restoran hükümetimi destekliyor
Boykot destekliyor musun
Siyasileri takas edelim bizdekileri alsınlar yenilerini versinler 😂
Niye tüm firmalar mı boykot listesinde?
aç kaldım demişsin ama
Boykota davam diyorsun yani güzel 👍
Güzel bir Türkiye için dayanın
Hey Allah'ım 🤣
Yardimlasma bugunler icin
Keşke neyi boykot ettiğinizde bilseniz
Helal olsun
Ben zaten dağda kalıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?