CHP’nin destek verdiği, AKP’nin ise eleştirdiği tüketim boykotu hakkında ne düşünüyorsunuz?

CHP’nin destek verdiği, AKP’nin ise eleştirdiği tüketim boykotu hakkında ne düşünüyorsunuz?

AKP yalaması basın ve medya kanalları her ne kadar bu boykotları yanlış biçimde lanse edip, ALGI OYUNLARI oynasa da CHP 'yi destekliyorum... Çünkü ADALET 'in sağlanmadığı bir ülkede her şey mümkün🤷
Malum iktidar;
SINIRLARDA alınmayan önlemleri MİLLETE karşı alıyor‼️
Suçu ne olursa olsun milletin seçtiği bir Büyükşehir Belediye Başkanı'nı evine YÜZLERCE polisle yapılan bir şafak baskını ile "terör" iftirası ile tutuklanıyor‼️
Millet bu oyunları yemez‼️
Biz bu oyunları daha önce de gördük‼️
Katılmayacağım katılmadim
Böylesi bir tüketim boykotu toplumsal katılım için çok etkili bir araç olabilir. İnsanların bu tür eylemlere katılmaları, seslerini duyurmak için bir farkındalık yaratma yolu. Ancak boykotların etkili olabilmesi için geniş kitlelerin katılımı gerekiyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Katılmayı düşünüyor musun, ya da etkili olacağını düşünüyor musun? 🤔✨
Cevap
11Cevap
hayır katılmam
AKP CHP diye ayirmamak lazım aslında ayda 2 -3 kez yapılması gerek. Ben kendimce bu ay hiç kart kullanmayacagim
Evettt. Bunu akpliler de yapmalı ama anlamıyorlar. Sanki farklı ülkede yaşıyoruz
abi onlar takım tutar gibi sorgulama yok
@angaramessiangara Neyse dur D&R'dan kitap falan alacaklar artık boykotumuz yüzünden bir şeyler değişebilir uzun vadede :D
belkide JHKSKFKSKFS
Hayır boykota katılmayacağım, aksine alışveriş yapacam sjdjs
Ben boykot yapmıyorum önümüzdeki bir hafta boyunca zorunda kalmadıkça satın alma yapmayı düşünmüyorum.
Millet bu gün stok yapmış yarın boykot yapacam diye 😅😅😅
yaşasın bugün 3 Nisan .. Markete doluşabiliriz.
Partizanlık ile ilgili boykotlara katılmam.
evet babama pastayı evde yapıcam doğum günü için🫡
Katıldım ama babam market alışverişi yapmış dedim bak baba yapma gezmeye gideceğiz bir gün alışveriş yapma sen boykot etmiyorsan bana saygı duy yok yapmış ben uyurken ne diyim ben simdi
Katıldım ama isteyerek değil o gün canım hiç dışarı çıkmak istememişti normalde CHP asla desteklediğim bir parti değil
Yok katılmıyorum
Hayır çıkıp alırım
Katılırım.
Evet
Bugün 4 Nisan ama?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?