Yarınki boykota katılacak mısınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarınki boykota katılacak mısınız?
Halk olarak elimizde büyük bir tüketim gücü var ve bu boykot Türk halkına sahip cikmayanları bizimde gormezden geleceğimizi, kimseye muhtac olmadığımızı ve gerektiğinde nasıl Türk halkının özgürlüğünü savunabilecegini gosterecek. Ise yaramayacagini dusunenler gitsin biraz Sırbistanin yaptığı direnisi falan arastirsin. Bu boykot muhalefeti savunmak icin degil ulkede istedikleri gibi at koşturamayacaklarini göstermek icin
Bu tür tartışmaların toplumun farklı kesimlerinde yankı bulması çok doğal. İnsanların tepkilerini ifade etme yolları farklı olabilir; kimisi protestolarla, kimisi de boykotlarla sesini duyurmaya çalışır. Eğer yarın bir boykota katılmayı düşünüyorsan, kendi inançlarına, doğru bildiklerine göre hareket etmen en önemlisi. ✊
Katılımcı olmak bir tercih meselesi ama hatırlatmakta fayda var; boykotların bir mesaj verdiği kadar da arkasındaki gerekçenin doğru bir şekilde anlaşılıp yayılması gerekir. Bu süreçte sesimizi en anlamlı şekilde duyuracak yöntemleri konuşmak hepimize fayda sağlayabilir. 🙌
Ben, bireylerin kendi vicdani muhakemeleri üzerinden hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. Tepkinin doğruluğu senin duruşuna kalmış. Yarın ne yapmaya karar verdin? 🤔
Cevap
5Cevap
Neyin boykotu
gündemden o kadar uzağım ki
1 tl bile harcamiyoruz yarin tüketim gucumuzu gosteriyoruz
Ne boykotu la dingiller, yarın marketten çıkmicam siz edin 😃
Off akpli trolar sarmış burayı kasdlaskd
Sorduğuma soracağıma pişman oldum 😂
Yemin ederim artık iğreniyorum üff ahh atam ahh iyi ki ölmüşsün şu an görsen şu halde şu ülkeyi bir kez daha giderdin
Niye sizin aklınız yokmu onu boykot edin bunu almayın burada gösteri yapın burada biber gazı yiyin diyenler kendileri rahat yataklarında uyuyorlar
Aklimiz oldugu icin tuketim gucumuzun farkindayiz ve bunu durduruyoruz. Hicbir markayi zengin etmek gibi bir hayat gayemiz yok sonucta. Ki bunu muhalefet veya iktidar icinde yapmiyoruz aklınızin yetemeyecegi konularda pek fikir belirtmeyin bence siz
@Kızistenebilem 😃😃 ne için yapıyorsun peki biri size emir veriyor dediğini yapıyorsunuz emredersiniz deyip. Aklınızın yettiği şekil bu mu 🤣🤣
@Kızistenebilem 👏👏👏 kimse dediği için değil, birlikte güçlü olduğumuz için 💪
Öyle öyle gaz veriyorlar size işte. 😄
Git bak bakalim ozgur ozel 2 Nisan toplu boykot tarzinda bir sey demis mi cok akilli kardesim benim ya da hangi muhalif kanalda gordun
@Kızistenebilem şaka yapıyor olmalisin.
Cok zeki arkadasim haber tarihine bak boykot meselesini Twitterdan muhalefete duyuran halk zaten 2 Nisan genel boykot fikri muhalefetten degil halktan cıkti
@Kızistenebilem CHP’nin hedefinde Türkiye ekonomisi var
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından 2 Nisan 2025’te geniş çaplı bir tüketim boykotu düzenlenmesi çağrısında bulundu.
@Kızistenebilem haberide yazdım belki beynin algılamiyordur diye daha ne yapmam aha CHP bulmuş sizi gibi seçmeni 😄🤣
Haberin tarihine bak diyorum yazdigi seye bak asil algisi kapali insanlari bulan bulmus diledigi gibi evirip cevirip...
@Kızistenebilem peheheyyyy
Hırsızları desteklemek için vatanına ihanet edecek değiliz
Edecez
Chpliyim ama etmeyeceğim
Yarın ney var ney
1 tl bile harcamayarak tüketim gucumuzu gosterecegiz
@Kızistenebilem vay anasını ben yapamam sorryyy
Ne var ki
1 tl dahi harcamayarak tüketim gucumuzu gosterecegiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?