Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, İskele kentindeki bir konser sırasında sahnede fenalaşan şarkıcı Volkan Konak’ın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, İskele kentindeki bir konser sırasında sahnede fenalaşan şarkıcı Volkan Konak’ın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı.
Duyunca çok şaşırdım gerçi kendisini dinlemezdim o da var ama bilirdim dini inancı ile ilgi söylemler bilinmiyor ne olduğu ama müslümansa Allah rahmet eylesin müslüman değilse de ateşi bol olsun demesek de öyle olacak dünyada yaşarken nasıl yaşadığın önemli Allah yolunda yaşarsan öyle ölürsün yok yaşamazsan bataklaklık içinde ölürsün öyle güzel insan iyi insan kalbi temiz gibi laflar laf salatası Allah Kuran göndermiş Peygamber göndermiş sen kalkıp Allah Kuran Peygamber kimmiş onlar ne pşduyor saçma sapan şeyler yok insan eliyle yazıldı diyip karşı geliyorsan vayy haline o zaman müslümansan da müslüman olmanda yetmiyor Allahın emirlerini yerine getirmek zorundasın Dinde zorlama yok deniliyor bu Allaha inanırsın inanmazsın bunda zorlama yok ama müslümansan yapmak zorundasın yapmazsan da hesabını verirsin hem en ağır şekilde kaçışın yok ne dünyada ne ahirette nasıl yaşarsan öyle ölürsün öbür tarafta asla ama asla sen sanatçıymışsın gell köşeye otru demeyecekler senin kalbin temizmiş hayvanları insanları sevmişsin yardım etmişsin falan filan diyip de köşeye otur demeyecekler
Severek dinlediğim adam gibi adam bir sanatçıydi. Sabah duydum çok üzüldüm. Niye güzel insanlar hep erken gider ki?
Allah rahmet eylesin, ışıklar içinde uyusun güzel insan 🙏
İyi bir sanatçıydı. Sahnede seyircileriyle oldu son anları. Hala bu dünyadan göçüp gitmiş bir adamın arkasından sallayan insanlar var şaşırıyorum😊
Ölümden sonrasında arzusu ve inancı neyse umarım onu bekleyen o olmuştur
Annem sık sık dinlerdi şarkılarını. Vefat haberini görünce aklıma ilk annem geldi. Çok üzüldü haberi aldığında. Anısına bazı şarkılarını dinledik. Değerli sanatçılarımızdan biri daha aramızdan ayrılmış oldu
Cevap
68Cevap
Allah rahmet eylesin dinlemezdim.
öyle demeyin has uşaktı ben volkan baba siyasi görüşü ve dini görüşü beni ilgilendirmez ne demiş Allah seni dinin sana benimki bana o yüzden iyi adamdı sansasyona bulaşmamış özel hayatıyla laçka olmamış bir sanatçı idi yattığı nur olsun Allah rahmetiyle meşk eylesin kalanlarında sabırlar ihsan eylesin Rabbim
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
2025 sanatçıları süpürdü geçti
Şarkılarını severek dinlerim mekanı cennet olsun
Üzüldüm duyunca, müzik camiası adına büyük kayıp. Sevdiğim, duruşu olan sanatçılardandı. Allah rahmet eylesin.
Çok severim şarkılarını sesini. Keşke inançlı biri olsaydı, dua etmek isterdim
Sen yine de et 😄
Bir anlam ifade etmiyor, küfür içindeki birine dua da edilmez🙂
Yakınım birini ansızın kaybetmiş gibi üzüldüm, bu dünyadan bi volkan konak gecti 🥀
Çok üzüldüm yemnlen.
Bayramda ölenlere çok üzülüyorum diye açıklamasına denk geldm içim acıdı ya
Yakılıp küllerinin savrulmasını bekliyoruz. Camiyi imamı musallayı meşgul etmesin..
Arkadaşım. Bu ülke size hizmet ediyor muslumnlara devlet farkı dinlere sahip Türklere hizmet etmiyor. Alaevilerin köylerine bile cami diken bir anlayış toplumunda sende bunu söylersin zaten. Camiyi ve imamı sizler meşgul edin bı zahmet kimse kimsenin adetine göre gomulmek istemez ama bu devlet ancak sizlere hizmet etti. Diğer din mensuplarının köylerine cami dikti. Bu ayıp size yeter. Bence
Kafan güzel mi senin. Napcaksın ataisti dinsizin zorla imamla mı dini usül le mi gömeceksiniz. Adam istemiyor vasiyeti bu.. Din Müslümana hizmet eder. Dinsiz yurduna cami dikmek balığın ağaca çıkması gibidir. Ne işe yarayacak tarihi eser mi 😅😅 beyin içinde biraz egzersiz yapmalısın
Bunu siz muslumnlar yapıyor arkadaşım manipüle etmeye çalışma söylediklerimi. Bunu siz yaptınız her daim. bu sisteme bile el koydunuz ve herkes adaletsiz kaldı. Kafan ancak bu kadar işte senin laiklik devletteyiz din mesuplarini ayırt etmeden hizmet etmen gereklidir. Ama sen yazdığımı g. ot deliğinden anlamış birde pişkin pişkin gulmussun. Heralde adam istediği şekilde gomulmeli ama sizler müsade etmiyorsunuz. Üstelik yakma fırını bile devlet getirmiyor bu ülkeye. Bu sizin ayibiniz insBlar ölünce hemen camiye götürmeyin. Saygısız yapmayın insanlara. Tipik manipülasyonu birisin sen.
Senin şunu bilmedigini farkettim cahil arkadaşım bu ülkede bir çok ataist vasiyetini soylesede yakinindakiler yani o muslumn olacak insabalr onu camiye götürdü. düşün dicemde sen şimdi yine yanlış bir şey diyormusum gibi davranışın oyuzden güle güle şimdiden sana
Yaktınız da tutan mı oldu sizi? Fırın mı getirtelim 😂😂 Amerika ya gidebilirsin. Burası Müslüman bir ülke yönetim şeklide bu kafana sok bunu.. Ama herkes istediği gibi gömülsün yakılsın da, cahil olan sensin ki bu ülkede kiliseleri ve yahudi Hristiyan mezarlıkkarını görmüyorsun..
Zeki Müren gibi sahnede ölmüş.
Allah rahmet eylesin
Karadeniz fırtınası 💫
Köklerine bağlı üretken
Vatansever adam ruhu şad olsn
Sevdiğim iki şarkısı vardı * düşünce tarzı aynı karakterde olduğumu düşündürüyordu. Atatürk’e düşman olan benimle dost olmasın.
Mekanı cennet olsun.
2025 ölüm yılı resmen.
İbnül Arabi’de 2025de çok ölümler olacagını yazmış.
Çok üzüldüm gerçekten kalbi temiz ve duygusal bir insan kendisi bunu halka belli ediyordu. Sıcak samimi ve sevecen bir insan Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır versin inşallah.
Severek dinlediğim sanatçılardan
Mimoza vs vs ✨️
Çok severdim şarkısını kendisini Allah rahmet eylesin 🌸
Kendisini şarkılarını dinlerdim sadece sonradan din tuccarlarina söylediği laftan sonra daha çok sevdim.
pek dinlemezdim ama nur içinde yatsın. mekanı cennet olsun. Atatürkçü bir insandı.
Bir kaç parçasını dinlemiştim. Birini beğenmiştim diğerini pek sevmedim.
tanimiyorum ama birkac sarkisini duymustum Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insAllah
Geçen gece vakti tt olduğunu görünce şok oldum. Değerli bir sanatçı.
Sesini mizahını şarkılarını çok çok sever ve dinlerdim
Çok severdim. Volkan konak çok sıcak ve samimi bir sanatçıydı. Bizden biriydi. 🩵
türkiyeden pek fazla sanatci sarkici unlu takibi yapmiyorum.. o yüzden bir duygu uyanmiyor icimde. sadece unlu insanlar da ölünce ölümü daha hatirliyor oluyoruz. faydasi olursa öyle bir faydasi var
Sevdiğim bir karadenizli sanatçıydı. Allah mekanını cennet eylesin üzüldüm.
Çok severdim. Ölümüne çok üzüldüm ve kabullenemedim.
. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
Dinlemezdim sevmezdim de ama ölüm anı insanca yaşamak önemli hepimizin gideceği yer
Aaaa kalp krizi felan mi geçirdi acaba sevenlerine sabır versin rabbim mekanı cennet olsun
Müziklerini arabada duyuyordum ama daha y adını ve yüzünü ilk kez gördüm
Evet. Değerli bir sanatçıydı. Allah rahmet eylesin.
Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Genç bir yaşta vefat etti Allah rahmet eylesin şarkılarını severdim.
Aleni aleni diye bir şarkısını duymuştum sadece. Allah rahmet eylesin
Şarkıları bana hitap etmiyordu ama iyi bir sanatçı olduğunu biliyordum, sağlam karakterli bir insandı.
Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.
Şimdi ”Yarim Yarim” şarkısının altına üşüşüp, ”biz hep buradaydık” diyen apt. llar çıkar.
"Sevgilim" derdi ekseri, güzel sanat icra ederdi.
Kaliteli insanlar göçüp gidiyor, piyasada sanatçı kalmadı.
Üzücü bir durum kalp sorunu çok görülmeye başlandı allah rahmet eylesin.
Severek dinlemezdim sadece aleni aleni türküsünü severdim.
ibrahim tatlı sesle değiş tokuş edemez miyiz
Beni siyasi görüşü inancı ilgilendirmiyor onlar kişiyi bağlayan durumlar, tanımıyorum kendisini ancak bana antipatik geliyor. Ölmüş gitmiş zaten adam Allah taksiratını affetsin.
Arkadaşlar ısrarla diyorum adam islam düşmanı birisi o yüzden ne cenaze namazı kılınır nede rahmet dilenir.
vasiyeti ise beni yakıp küllerimi tabzona uçaktan dökünmü ne
Allah rahmet eylesin denilmez.. islam mensubu olmayan birine söylemek günahtır öğrenin yani..
Yani adam İslam mensubu değil o sekil davranmayın bu kadar basit
Sevgili müslimler. Bir zahmet kendinize dönüp bakınız. Sebebi ise şöyle
Bir adam öluyor ve bazı insBlar arkasından isiklar içinde uyusun diyince hemen meclisteki nursuz vekiller gibi ortaya atlayıp ışıklar ne ışıkları yahu diye dalga geçiyorsunuz başkasının dini ile. ya da rahmet dileyis şekilleri ile bu ülkede en çok siz saygisizsiniz başka dinlere. Size saldirildiginda ise masum rolundesiniz.
Bir insan öldüğünde arkasından rahmet edilincede size vazife olnayam şeylere bir unuzu sokup insanlara müdahale ediyorsunuz. Neymis efendim onun dinini bilmiyoruz rahmet dilemeyin o dinsiz. Bu kelime toplumsal kalıplaşmış bir dil telafusuz olduğunu me zaman anlayacaksiniz bu iki.
Peki bunca ortada ataist var garı Müslüm var çoğu toplumsal kalıplaşmış cümlelere sahip baraminiz kutlu olsun da derler. namaziniz kabul olsunda derler. inşallah ta derler. sizler niye herkese karisiyorsunuzda kendi yapmadiklariniza bakmiyorsunuz. Siz niye herkese karisiyorsunuz. Bu rahmet işi size ait olsada yıllarca bir arada yaşandığından kalıplaşmış bir söz olduğunun aydinlanmasini ne zaman gasayacaksiniz? Misal çoğunuz evinde şamanlarin nazar gözünü bulunduyorsunuz ondan sonra kalkıp musluniz diyorsunuz bu bir gelenektir. sayvi duymayı ne zaman öğreneceksiniz rahmet dilemeyin sizinle hiç hir alakası yok bu bir kaliptir.
Birinci olarak ben kimseye hakaret etmedim İslam'a göre yanlış olan neyse onu dedim.. bilmek ve bilmek arasında fark var.. .. vede tüm yorumunda genel konuştun bende sana açık diyim bizim evde ne şaman ne nazar boncuğu vs asla olmaz.. sen az önce tanımadığın birini ön yargılarını kullanarak küçümsedin..
Bu hayatta ne yaparsan yap doğru olanı yap.. adam İslam diniyle alakası olmadığını sevmediğini ve vasiyeti olarak toprağa gömmeyin beni yakın tozunu Karadeniz'e Trabzon'a serpin kısaca hintliler. Gibi Budizm gibi. Her neyse.. size iyi günler dilerim
Ölü insanların arkasından kötü konuşmakta Kuran’da geçiyormu ya da allahın verdiği bir canı Sorgulamak biz insanlaramı kaldı ne haddimize allahın verdiği canı ancak Allah sorgular kardeş hiç doğru değil bu söylemin
Kötü konuştuğum söz nedir. adam İslam mensubu değil diyorum üstüne basa basa kendisi söyledi ben adama hakaret etmedim siz neden bu kadar takıldiniz. Kendisini tanımam etmem şarkısında bilmem haberlerde vs gördüm kendisi açıkça belli etiği vasiyetini söyledim
Sen niye alindinki ben genel konusmusum ayrıca sende muslumansin sende bilgilen bublari yaşıyor sen hiç tanımadığım debk gelmedi mi yorunlarda müslümanların gayri müslim Lara ışıklar ne ya deyip yukardan yukardan konuştuklarını yani bunuda bilmiyorsan misal hiç konuşma. . konuta gel arkadaş konuta ven senin şahsiyetini hedef alıp konuşmadım. Hemen konu değiştirme olay yazdıklarımdan ibaret bu olayalr yasanoyormu yasanmiyormu onu de sen . seizin dinci tayfası tarafından yapılıyor bunlar muslumn olmayanlara. Bu kdar zormu objekstif olmak. Sen niye kendini koruma ic güdüsü ile " ben kimseye şunu yapmadim " aueica senin evinde nazar boncuğu olmaya bilir ben senin evinde demedim genel konuştum . Edebiyatında biliyorsun ama bilmeden gelmen konudan saptırma olsa gerek. Yazık gerçekten durustce şunu diyebilirdin evet ülkemizde böyle insanlar var. Ve yaptiklaru hata diyemiyorsunuz. bilmem şunu dedij bilmem onu dedin. Şaka gibisin. Adam nasıl gömülmek isterse zaten öyle gomulsun söz muslumnlar yaklaşmayın abi bu insanların yanına herşeye maydonoz olmak zorunda mısınız. Niye siz ataistleri zorla gomuyorsunuz. Başak burada da açıklayım sen demiyorum genel bir durum varya hani onu diyorum şimdi kalkıp ben gommuyorum diye soylenme gebel muslumn tayfasindan bahsediyoruz biz. 🤣 Sizin yapmanizi istedogimiz su burada hangi muslumn varsa okusun. Sizin vazifemiz değil abi Ataisti inançsız bir insanı alıp zorla bir yere götürüp gömmek ya da sizleri ilgilendirmez. kalıplaşmış sözleri kullanmamız. Sizleri ilgilendirmez yine ışıklar içinde uyusun dememiz biraz egitirseniz kendilerinizi. İyi olur. Tm. Sana da iyi günler. Umarım muhalefet olmazsınız bu saygı beklenen duruma.
gençken dinlemiştim
ağır hüzünlü duygusal karamsar şarkıları vardı
psikolojk olarak insanı yıpratır
bir nokta koyup tüm şarkıcıları şairleri müziği hayatımdan çıkardım
Volkan Konak da mı vefat etti görünce şaşırdım üzüldüm Allah rahmet eylesin hayatta varya hiç beklemediğimiz kişiler ölüp gidiyor kader işte insanın kaderine ölüm yazıldiysa kurtuluş yok
Mimoza çiçeğimsin şarkısı geldi aklıma. Yıllarca dinlemedim halbuki. Unutmamışım meğer. Allah rahmet eylesin.
Şarkılarını dinlemezdim ama insan olarak sever saygı duyarım annem Volkan Konak ın şarkılarını dinlerdi mekanı cennet olsun çok iyi bir Atatürkçüydü
Şarkılarını dinlerdim üzüldüm
Ali napıyo 😃
Ellerinden öper napsin okul ev
AhAha tamam 😊
Çocukken dinlerdim ama yaş ilerledikçe aydın olmaya çalışan bir Kolpaçino olduğunu fark ettim o yüzden antipatim oluştu. Allah affetsin
Yeri doldurulamaz DİK DURUŞLU ender sanatçılardan biri eserleri ve karakteri unutulmayacak
Çok üzüldüm cidden uzun zamandr kimseye böyle uzulmemistim
sahnesini izliyordum allah rahmet eylesin çok severdim çok üzüldüm
Devrimci has Atatürkçü bir sanatçıydı mekanı cennet olsun
Çok severdim, Türk müzik dünyasının en değerli isimlerinden birisiydi
Bazı şarkılarını severek dinlerdim hala da dinlerim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun iyi insandı
Bazı ezgilerini severdim evet mesela Efulim gibi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Tanımıyordum, fakat İslam düşmanı birisi olduğunu öğrendim. O yüzden üzülmedim.
evet dinlerdim allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Pek sevmezdim.
Hayır dinlemezdim
Evet çok severek dinleedim
Dinlerdim, Allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm severdim kendisini ve şarkılarını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?