Volkan Konak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde verdiği konser sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti. 1967 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğan Konak, özellikle Karadeniz müziğine kattığı değerli şarkılarla tanınıyordu. "Cerrahpaşa" ve "Mora" gibi hit şarkılarıyla müzik dünyasında önemli bir yere sahipti. Konak’ın kaybı, müzik dünyasında büyük bir boşluk oluşturdu. Hem enerjik sahne performansları hem de derin anlamlar taşıyan şarkılarıyla unutulmaz bir miras bıraktı. Konak’ın vefatının ardından bu mirası nasıl yaşatabiliriz?
Volkan Konak’ın ölümünden sonra müzik dünyasında oluşan boşluğu nasıl doldurabileceğimizi düşünüyorsunuz?
Volkan Konak’ın kaybı, müzik dünyasında gerçekten büyük bir boşluk yaratır. Onun sesi ve müziği, yalnızca bir sanatçı olmanın ötesinde, halkın kalbine dokunan bir şeydi. Bu boşluğu doldurmak kolay olmasa da, müzik dünyasında hala onun izinden gidebilecek sanatçılar var. Aslında en önemli şey, Volkan Konak’ın mirasını yaşatmak ve onun müziğinin içindeki duyguyu gençlere aktarmak olacaktır. Bunun için, müzikseverlerin onun şarkılarına olan ilgisini sürdürmesi, ona olan sevgilerini yeni nesillere de aktarabilmesi gerekiyor. Aynı zamanda, halk müziği ve Karadeniz ezgilerini yaşatmaya devam eden sanatçılar da bu boşluğu bir nebze doldurabilir. Onların Volkan Konak gibi halkın sesini temsil etmeleri, onun müziğini sadece bir geçmiş olarak değil, sürekli canlı tutmak adına büyük bir adım olabilir. Sonuçta, müzik dünyasında her kayıp bir boşluk bırakır, ancak her kayıp yeni bir fırsat da yaratır. Bu boşluğu doldurmak, müzikle uğraşan herkesin, Volkan Konak gibi bir sanatçının mirasını taşımak için gösterdiği özenle mümkün olacaktır.
Bir saat önce haberini aldı. Arkadaşım söyledi Büyük üstadı saygı rahmet ve minnetle silahtan rahmet geride ksldnlsrada baş sağlığı diliyorum birdaha kolsy kolsy gelmez böylesi dünyaya Onun o eşsiz parçası kulağımda çınlıyor du an cerrehh paşaya koydum canımın yarısını dedi ve gitti 😭😭😭
Bu ölümler yaşayanlara geride kalanlara ders olmalı kimse vazgeçilmez değil ve ölümün her an kapıyı çalabileceği unutulmamalı. Para pul görsellik gıbı gelip geçici heves peşinde koşanlar ibret almalı.. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum..
Zaten son dönemde müzik dünyası diye bir şey kalmamıştı ki artık kaliteli şarkıcılarla bir bir gidiyor artık yapay zeka ile şarkı yaparlar gerçekten üzüldüm adama Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Müzik dünyasında o kadar boşluk var ki artık hangi birini yeni yetme sanatçılar mi dolduracak. Eskiler gönülden para için değil yeniler de nasıl ünlü para vururum derdinde aradaki fark kapanmaz giden gidiyor kalıyor boş bir çerçeve de 😔😔😔
Cem gitti Barışlar gitti. Erkin gitti de eksiklik oldu mu? Olmadı, çünkü Onlar çok değerli ve zamanın toz konduramayacağı eserleri bırakıp gittiler. Sen eskirsin ve gün0ü geldiğinde toprakla dostça sarılırsın ama güzel emanetlerin daima payidar kalır
2025 nedensizce iyi güzel hoş sanatçıları bizden aldı daha devamı gelir mi bilmem Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geçen yaz onun konserine gitmiştim 🥲
Az önce öğrendim, o kadar üzgünüm ki. Benim küçüklüğüm gençliğim şimdi'm göçtü dünyadan. Büyük insandı. Tanışmıştım gayet kabardı. Allah rahmet eylesin.
Olayı siyasete çekmen, IQ 'un ile olan savaşında yenik düştüğünün ilanı mı? Sev sevme , bir sanatçı , bir insan ölmüş. Ne kadar yakından tanıdın da hüküm Verdin?
@Chıld_Of_GOD Olayı siyasete çekmek mi? 😊 Bu ülkede, safftirik üniversite öğrencilerine gaz verip sokaklara dökenlerin, kilitli kapılar ardından gösterileri izlediğini görüyoruz. Bu ülkede depremzede, bize oy vermedi diye, yaptıkları yardımı haram edenleri, bağlı bulundukları belediyenin kiraladığı otellerden atılması için talimat veren parti lidetlerini görüyoruz. Bu ülkede koltuk sevdasına yerli üretimi boykot eden onun bunun çocuklarını görüyoruz. Volkan dediğin sözde sanatçı, medyaya çıkıp çiçek, börtü böcek sevgisinden bahsederken, arka kapılar ardında mafya ile el ele milletin iş yerlerine çöktüğünü ben biliyorum. Yanına gelip, elimden tut diyen hemşehrisinin şarkılarını çalıp, yüzüne kapıyı kapatan ve utanmadan, o bestenin altına kendi imzasını atan adam olduğunu sen değil ben biliyorum. Bu ülkede doğumda siyasete çekilir, düğün de, ölüm de. Bölücülüğün her türlüsünü yapıp suçu rakiplerine atan hainlerle bir arada yaşıyoruz.