Yabancı bir kanal bunu 22. Yüzyılda dinlenecek şarkı diye atmış. Bende türkçesini attım.
Sizce şarkı nasıl?
Çok güzel
Orta
İğrenç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yabancı bir kanal bunu 22. Yüzyılda dinlenecek şarkı diye atmış. Bende türkçesini attım.
Sizce şarkı nasıl?
birtakım zevat, grup, örgüt, fikri birlik, loca, tarikat ne dersen de bir araya gelmiş insanların ne yiyeceği, ne giyeceği, ne dinleyeceği, hatta ne düşüneceği hakkında hadsizce zırvalıyorlar yine.
Burada yapılan bir müzik değil, eser değil. Dikte edilmiş kaos sadece. birtakım tapınma ritüeli gibi geldi, İstanbul'da bir açılışta da benzer bir müzik çalıp bir hergele dans ediyorum diye saçma sapan hareketler yapmıştı. Bu da onun uzantısı işte.
Müzik dünyası çok saçma bi hal aldı bizim ülkede. Öyle ki ben güncel şarkıların hiçbirini takip etmiyorum. Duyduklarımdan hoşuma giden oluyor nadir. Hep eski şarkılar dinlerim
22. yüzyılda insan diye bir şey kalmayacağı için doğru bir paylaşım bence herkes robotlaşmış olacak şimdiden robottan farksız herkes... kodlanmış şarkılar dinlenecek...
she moves like a knife adlı bir müzik var. ben geleceğin müziğini aklımda hep öyle tezahür ederim. 3000 li yıllarda filan müzik o tarz olacak bence.
Cevap
3Cevap
rock metal tarzı olur
Her devirde müslüm baba ajda pekkan
metal muzik gene olacak gerisi bos...
Reggie Tarzı Olabilir
Bu ne ciddi mi bu
Harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?