ve neden Tüm dünya bunu bildiği halde bunlara karşı ortak olmuyor?

ve neden Tüm dünya bunu bildiği halde bunlara karşı ortak olmuyor?
Cevap
7Cevap
Biri en buyuk olmak zorunda fizik kanunlari boyle. Abd tamam ben karismin dese rusya buyuyecek bu sefer o karisacak herkese. Amerikaya da karisacak. Yani karisilmamak istiyorsan karismak zorundasin. İnsallah bir gun karisan müslümanlar olur da dunya daha guzel bi hal alır
ikinci dünya savaşını okumamışsın
amerika olmasaydı
şu an ya alman ya japona hizmetçiydin
e bu seferde abdye hizmetçiyiz
ne toplaması be abd göçmene boş ver çekti gerekirse ev ev arayıp deport edeceklermis amerika amerikalılarındır buraya sonradan yerlesenlerin değil diye akım yükselmiş sen eminmisin
iyide göçmeni de kendileri çekti ortalığı karıstırmalar devletler yıkılmasa onlara dadanan olmucak hep kaynak için
şimdi de ırkçılığı körüklediler türklere de ülkene dön diyorlar
iyide sorun orada düzelttirmiyoki devletleri yıktırıyor diyorum yani sen mükemmel olsan bile ortadoğuda senin yükselisine izin verirler mi
istiyorlar ki herkes ona bağımlı olsun onun teknolojilerini kullansın asla onsuz iş yapılmasın
baksana ukraynayı mal gibi bıraktı ortada kaynaklarını ver yoksa çekerim desteği diyo, avrupayı da tehdit ediyor ya istedigim seyleri verirsiniz ya da sizi çine yem ederim diyor
adamlar kabadayı oldu çıktı
eleştirmek kolay
sen amerikan başkanı olsaydın ne yapardın
ben trump ı destekliyorum
kendi ülkesinin yararına çalışıyor
boşuna amerikalıların parasını ukraynaya bedavaya niye versin
avrupayı niye amerika korusun
o destek bedava değil sonuçta para harcıyor
ikinci dünya savaşının belgeselini izlemelisin
https://www.youtube.com/watch?v=zwkvw7q_05M
ukraynada rusya haklı
Iyidr hem soz veriyo hemde adam kullaniyo
Hemdr babalik tasliyo
Hemde insanlarin olumune yol aciyo
Kendi halkini dusundugu zannetmiyorum varsa yoksa guc para
Insanlik zerrr kalmamis
3 gunluk dunyada insanligini korumadan ölürsen Allah ( inanmiyorsan bile var olma ihtimalinde ) hesabjni agir odetir
Hic gerek yok 20 30 sene icin ahireti yakmaya
Insan gibi yaratildik
Insan gibi olelim
elhamdülillah müslümanım
trumpta allaha inanan güvenen biridir
putindede allah korkusu var
maalesef biri savaş başlattıysa ölenler oluyor
dünya siyasetini bilmen için dünya tarihini okuman gerekiyor
trump cumhuriyetçi partinin lideridir
cumhuriyetçilerde allah korkusu vardır
demeokratlar ise lgbt destekçisi ve inançsız insanlardan oluşur
Çünkü tüm sömürge elinde tarih boyunca bu böyleydi. Ayrıca çok fazla teknolojik altyapısı var. Kimse karşı gelemiyor
Ale5iler ve K6rtler Amerikayı çok sever onlara sor.
2. dünya savaşı abd sayesinde kazanılmıştır ve o savaşta bulunan her ülkenin abd ye gebeliği vardır. hemen her ülkenin yönetiminde kontrolünde adamları vardır. hala da pastanın büyüğü ondadır.
Çünkü dünyada yine kutuplaşmalar meydana geliyor... ABD - Çin/Rusya - Avrupa Birliği Ülkeleri 'nden oluşan ciddi bir kutuplaşma...
İp varmis gibi düşün hepsi ABD nin elinde biri ses çıkarırsa ABD o ipi çeker şu an ABD ye karşı gelecek iki ülke var onlarda cin ve rusya
Çünkü güçlü bir imkâna sahip olduğu için.
Her alanda güçlü çünkü
Çünkü herkes dolar kullaniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
ABD'nin dünya çapında aktif bir rol üstlenmesinin altında hem tarihi hem de ekonomik sebepler yatıyor. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra süper güç pozisyonuna yükselmesi, uluslararası siyaseti ve ekonomiyi yönlendirme gücünü artırdı. Savunma sanayii, küresel ticaret, enerji kaynakları ve siyasi etkilerini korumak ya da genişletmek için müdahalelerde bulunuyor. 🌍🔍
Buna karşılık, dünyadaki ülkelerin ortak hareket etmemesinin nedenleri çeşitlidir. Çıkar çatışmaları, ekonomik bağımlılık ve ABD’nin etkili diplomasi becerisi ülkelerin ortak bir cephe oluşturmasını zorlaştırıyor. 🌐💼
Sen ne düşünüyorsun? Sence bu durum çözülebilir mi? 😊