Eylemlere katılamamak sizi üzüyor mu?
#Ekremİmamoğlu #Saraçhane

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eylemlere katılamamak sizi üzüyor mu?
#Ekremİmamoğlu #Saraçhane

Eğer sadece ülke kötü yönetildiği için bir direniş olsaydı katılırdım.
Ama ortada bir suç var, ve arkasında kitlesi olan adamı sağlam delilleri olmadan alacak kadarda akılsız değiller. O yüzden katılmıyorum. Birgun birileri için değil kendi hak ettiğimiz refah için sokağa dökülürsek ancak o zaman.
Suç dediğin şeyler "duydum" diyen gizli tanıkların ifadeleri... Suçun kesin olduğuna mahkeme karar vermeden suç var diyebiliyorsan, suç işlenirken orada bulunmuş olman gerekir. Sağlam delilleri olmadığı da ortaya çıkar...
Tarafsız yargılanırsa çıkar, bunların davası sen mi yiyeceksin benmi davası koltuk davası. Dertleri ne sen, ne ben nede devlet. Bakalım görelim ama siyasilerilerin emellerine oyuncak olmak gibi bir derdim yok. 15 temmuzda da farkındaydım dahil olmadım. Şimdide olmam, ben kendi safimda olanla bir olurum. Oda Türk halkıdır.
Başkana dayanışma oyu veren, bir zorunluluğu olmadığı halde bir Pazar günü destek vermek için önseçim sandığına giden 15,5 milyon vatandaş Türk halkı değil mi? Yunan vatandaşı mı onlar?
Sen destekliyorsun diye bende desteklemek zorunda mıyım? O konu ayrı o konu ayrı. Benim bahsettiğim olayı çarpıtıyorsun. Sana yunan demedik, taraf olmak zorunda değilim dedim. Sen birgun x kişisi için değilde yakıt fiyatları, fahiş kiralar eğitim sisteminin çöküşü, adaletin silinmesi vb konularda sokağa dökülürsen o zaman çağır beni konuyu uzatmaya gerek yok. Benim anlatmak istediğim gayet açık...
Ortada bir "yeme" durumu olmadığı ortaya çıktığında "haksızmışım" deyip utanır mısın, özür diler misin bilmem... Suç varsa cezasını çeksin diyebiliyorum ben mesela. Mahkemelerin bağımsız ve tarafsız olmadığını ise bilmem söylememe gerek var mı? Bütün iddialar savunma tarafından çürütüldüğünde bile beraat kararı çıkmaması çok mümkün bu ülkede... Yargı, AKP'nin emrinde çünkü...
yakıt fiyatları, fahiş kiralar eğitim sisteminin çöküşü, adaletin silinmesi
Bu dediklerin devam etsin diye tutuklandı adam zaten... Bu düzen değişmesin diye...
Ekrem İstanbul başkanı olunca, sihirle birden bire lale devrimi getirdi Allah aşkına bırakınız bu adamcilik işlerini, bizde kalifiye düzgün insan yetiştirme sorunu var. Çürüme var bu ülkenin insanında aç meclis oturumlarını izle be demek istediğimi anlarsın.
Adamlar küfür ederek, çocuk gibi ağız dalaşına girerek o da yetmezse tekme tokat birbirine girerek temsil ediyor seni orada. İnsan gibi tartişamayan adamlar seni temsil ediyor sözüm ona, ortada gerilim olmazsada genelde uyukluyorlar. Devlet adamı yok kardeşim bu ülkede, vatandaş tek başına buna uyanın artık. Biz devleti sırtlandik gidiyoruz. Vergi olması bu memleket ayakta duramaz işleyen doğru düzgün bir sistem yok.
Sabaha kadar tartışsan nafile, olan sana bana olur. Kimsenin umrunda değil adamlar malına mal katıyor. Derdini ben niye gideyim, haydi hayırlı kandiller.
Cevap
13Cevap
Hayır katılmıyorum.
Benim işim gereği siyasî rengim görüşüm yok o yüzden sorularda yorumsuzum balım aklına bişey gelmesin🙏☺
Panik atağım var ben gelemem öyle ortamlara… benim için fazla belirsiz ve ürkütücü uzak duruyorum olabildiğince kalabalıklardan… Az insan çok huzur…
katılmıyorum niye katılayım ki. olayın ben neresindeyim. birisinin bedava elemanı olmak bence dogru değil.
Evet İzmir’de de direniyoruz ama bizi buralarda çok zorlamıyorlar. İstanbul’da olmak istiyorum.
Katılmayı düşündüm de hastayım şu sıralar biraz, bakalım biterse eğer gideriz
Selam. Hayır katılmıyorum, burada eylem yapılmıyor.
Hayır kimse için geleceğini yakmaya değmez akıllı olun
Yaşadığım yerde eylem yok. Olsa katılırım
Bir defa katıldım bidaha katılmam
Boş işlerle uğraşmayı cocukken bıraktım
Evden destek 😀
Hayır katılmıyorum..
Fırsat olsa
Katılamıyorum ama katılmak isterdim
Yaşadığım yerde pek işim olmuyor
Hayır
Evet
Apolitikim.