Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Başta tıp ve hemşirelik bölümlerinde olmak üzere tüm üni bölümlerine ket vuran bu yanlış karardan dönülmesi içim imza toplanıyor (ücretsiz). Bu kampanyayı imzalayarak yardımcı olur musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet katılırım tabi ki.
Çok teşekkürler 🙏🙏
katilamam kankacim. dogudan buralara gelip okuyan cok sayida insan var. ve yurtlardada depremzedeler kalacak
Kanka depremzedeler için biçok alternatif var tek yurtlar mı kaldı? Gelme şu oyunlara
Nereler var mesela?
Kosskoca dillere destan sarayımız var, lüks otellerimiz var, eğtimin engellenmesine gerek mi var?
lüks oteller devlete ait değil. Ve saray diyorsun yeter mi sence? Durumun ciddiyetinin farkinda degilsiniz
Devlet parasını ödeyebilir? Kanka sen farkında mısın peki? En son uzaktan olduğunda kimse bir şey öğrenmedi bilincindeyiz dimi? Boşuna mı okuyalım ys
Birsey ogrenemediyseniz sorun ogrenemeyen kesimde. Uygulamali bilimler , Tıp olsa neyse diyecem de. şu an derdiniz komik
Uzaktan eğitimle sen öğren o zaman sşfmslföşnfpsdl komik olan sensin
Zaten bende uzaktan ogretim gorecegim?
Gör bakalım o derslerin hepsinden geç, ama tek bir şey anlama, o zaman görüşelim
Merak etme ben kendimi okul haricindede gelistirdim Şu an tek eksigim diplomadir
Ben okulsuz geliştiremiyorum benim gibi milyonlarcası var herkesi bir tutamazsın
Basaran her turlu basarir. Canli yayinda dersine odsklanirsin olur biter.
Tamam uzatmıyıcam imzalama zorunlu değil nasıl istersen ama insanlara da saygı duy. Ben yapabiliyorum yapamayanlar aptaldır kafasına girme kariyerini okul üzerinden ya da okula bağlı olarak geliştirecekler de var. Konu kapandı benim için
Katılmak ile kalmayalım yayalım.
👏🙏🙏🙏🙏 çok teşekkürler
Tıp mı okuyorsun
Hayır abicim ben iktisat okuyorum ama bu dönem yazılım görücektik yalan oldu (bi daha bu ders olmadığı için söylüyorum), tıp ve hemşirelik konusuna gelirsek zaten bi şey dememe gerek yok onların net olarak gitmesi lazım
Bence tıp 1,2,3 e ara verilsin 4,5,6 kaldığı yerden devam
Sebep?
Tıp 1,2,3 sadece teorik ders görüyor. Online olsada çok şey kaybetmezler ama 4,5,6 çok fazla pratik ders görüyorlar onların devam etmesi lazım
Bu durumda haklısın, ama biz hepten açılmasını istiyoruz
Durum çok ama çok kötü
Ben imzalamıştım zaten
Hemşiremisin
Olmasam ne fark eder?
Hemşire olmassın